9.6/10

Oscar van Gemen

Top! Goede en snelle communicatie en een goed product.

Snelle communicatie/mooie prijs voor een goed product/vakmensen/werken netjes

Geen verbeterpunten.

Zeewolde

Jaap en Paula Alberts

Heel goed advies, goed prijs kwaliteit verhouding en prettig contact. Dit bedrijf is een aanrader om een haard aan te schaffen en heel tevreden over het eindresultaat.

fam Alberts,...

fam Alberts, Oosthuizen

Afspraak is afspraak en toen er iets in de uitvoering mis ging is dit heel goed, professioneel en naar volle tevredenheid opgelost.

Oosthuizen, Kokmeeuwplantsoen 4

SalesCultuur

Ik heb een kachel besteld voor mijn thuiskantoor. Toen dit niet bleek te zijn wat ik er van verwacht had was dat geen enkel probleem en kon de kachel zonder enig moeite ingeruild worden tegen een... Ik heb een kachel besteld voor mijn thuiskantoor. Toen dit niet bleek te zijn wat ik er van verwacht had was dat geen enkel probleem en kon de kachel zonder enig moeite ingeruild worden tegen een andere. Deze is inmiddels naar volle tevredenheid geïnstalleerd.

Communicatie en de bereidheid om mee te denken

Omdat veel via de e mail gaat zou ik het leuk vinden om een foto van het contactpersoon bij de handtekening te ontvangen.

Rhenen

Monique van Dorst

We hebben nooit zo’n dure aankoop via internet gedaan met zoveel vertrouwen! De communicatie via telefoon en e-mail verliep zeer accurate met vakkundig advies in zeer snelle tijd. De haard is... We hebben nooit zo’n dure aankoop via internet gedaan met zoveel vertrouwen! De communicatie via telefoon en e-mail verliep zeer accurate met vakkundig advies in zeer snelle tijd. De haard is volgens afspraak op tijd geleverd en naar tevredenheid geïnstalleerd, de mannen hebben goed werk afgeleverd!? Dank voor het goede en snelle advies en dat nog wel op afstand, petje af!

Zeer goed contact en advies met ons op afstand en vakkundige service door de installateurs

Geen enkele, blijf zo doorgaan!

Tilburg

mw B van Garderen-Ravenhorst

Na een prettig informatief gesprek en heldere uitleg besloot ik een Odin met plateau aan te schaffen!
afgelopen vrijdag is deze geplaatst en is een verrijking voor ons huis; we genieten en het is heerlijk warm en knus.

goede en heldere informatie en scherp geprijst

zo door gaan

leusden

Gerdie Kruimer

Super fijne zaak. Hebben mooie haarden, geven goed advies, pushen niet, denken mee en hebben een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.
Het plaatsen van de haard zelf was bijna een feestje....
Het plaatsen van de haard zelf was bijna een feestje.
Ik heb een hekel aan verbouwingen o.a. door de rotzooi en herrie.
Beide heren hebben echter erg netjes gewerkt. Van tevoren de vloer eerst goed afgeplakt en alle gereedschap netjes op een rij klaargezet. Dat alleen al boezemde vertrouwen in. Het opbouwen zelf gaat snel, vakkundig en de heren zijn duidelijk goed op elkaar ingespeeld. Daarnaast erg precies. De voorkant van de schouw sloot niet helemaal goed aan. Zat iets ruimte met de rechterzijkant. Maken ze gewoon een nieuwe voorkant die wel super strak past. Daarna wat plamuur op de oneffenheden en na schuren. Zulk niveau van afwerken zie je niet veel meer.
Ook het door hun gemaakt meubel zat zeer goed in elkaar. Die was stukje rechter en strakker dan mijn muur en vloer. Hebben ze ruim de tijd voor genomen om het geheel toch goed strak neer te zetten.
In één woord: VAKLUI die echt, maar dan ook ECHT de tijd nemen om goed werk af te leveren.
Ik zou ze zo weer inhuren. Meer dan tevreden met het resultaat!

Vriendelijkheid, kennis, keuze, kwaliteit, communicatie en super! service.

Geen. Was top zo!

Apeldoorn

Marien

(Bewerkt)

Niks

Nieuw-lekkerland

WBM-bv

(Bewerkt)

Een kleine miscommunicatie met de gemaakte afspraak
maar vervolgens op een zeer professionele manier opgelost
door dit bedrijf
hier kunnen meer bedrijven een voorbeeld aannemen

sterk in oplossingen zoeken

Alblasserdam

Johan van Triest

Geweldige zaak, prima communicatie

Snel reageren, schitterende installatie en montage, laagste prijs

Alphen aan den Rijn

Ilse

Voor de 2e keer een haard gekocht bij WS. De 1e keer een gashaard en nu een elektrische. Voor de elektrische moesten we de winkel bezoeken om een keuze te maken vanwege het verschillende... Voor de 2e keer een haard gekocht bij WS. De 1e keer een gashaard en nu een elektrische. Voor de elektrische moesten we de winkel bezoeken om een keuze te maken vanwege het verschillende assortiment. Wij zijn daar door Rutger geholpen en zijn zeer blij met onze keuze. Tevens heeft Warmtestore voor ons een tv meubel verzorgd en alles in een keer geplaatst! Super blij met het resultaat en de service van Warmtestore!!!

Advies
Vakwerk