9.6/10

Melissa

Alle vragen werden snel en duidelijk beantwoordt. Zeer tevreden over de installatie van de haard. Het resultaat is geworden zoals beloofd.

Communicatie

Rosmalen

Duidelijke snelle communicatie, goede prijs

Asperen

Jan Bos

De installatie van onze gashaard is prima verlopen. Goed gecoördineerd. Installateurs hebben echt verstand van zaken en denken mee om tot een perfecte oplossing te komen. We zijn heel tevreden over... De installatie van onze gashaard is prima verlopen. Goed gecoördineerd. Installateurs hebben echt verstand van zaken en denken mee om tot een perfecte oplossing te komen. We zijn heel tevreden over het resultaat.

Meedenken, klantvriendelijk.

Geen verbeterpunten

Urk

Reactie Warmtestore.nl:

Van harte gefeliciteerd met het winnen van de dinerbon bij Warmtestore. U bent verkozen als winnaar van de dinerbon maart nadat u een beoordeling heeft achtergelaten op onze website, waarvoor... Van harte gefeliciteerd met het winnen van de dinerbon bij Warmtestore. U bent verkozen als winnaar van de dinerbon maart nadat u een beoordeling heeft achtergelaten op onze website, waarvoor nogmaals dank. De dinerbon ter waarde van €75,- kunt u binnen enkele dagen per post ontvangen.

J ten Hove

Goed advies, meedenken.
Prima service, houden zich aan de afspraken.

Goed advies, gericht op de thuissituatie en wensen.

Zo door gaan

Kamperveen

Almar

Prima communicatie, goed meedenken en vakkundige plaatsing

Communicatie zowel in woord als geschrift.

Betere duiding over welke locatie het betreft.

Zevenhuizen

Rindha Henzen

Prachtige haard met een top service

Goede communicatie en alles volgens afspraak

Maurik

Mooie haard uitgezocht en fijn contact per e-mail en telefoon. Alle afspraken zijn netjes nagekomen en nadat de haard geplaatst was kreeg ik nog een mailtje met de vraag of alles goed gegaan was.... Mooie haard uitgezocht en fijn contact per e-mail en telefoon. Alle afspraken zijn netjes nagekomen en nadat de haard geplaatst was kreeg ik nog een mailtje met de vraag of alles goed gegaan was. Top service! Ik zou het aanraden. Wij wonen zelf in Den Haag en hebben een aantal offertes opgevraagd ook in de regio en Warmtestore kwam hier als goedkoopste uit. Het is niet naast de deur om even in de showroom te gaan kijken maar wij zijn blij dat Warmtestore onze haard heeft geleverd en geplaatst.

Snelheid, prijs - kwaliteit, service gericht

Misschien een showroom in de randstad ;-)

Den Haag

Van den Belt

Alles is goed geregeld, professioneel en en vriendelijk personeel.Plaatsing van de haard volgens afgesproken tijd.

Vriendelijkheid en duidelijkheid, meedenkend.

Zwolle

In de showroom te Kampen bijzonder vriendelijk en kundig te woord gestaan.
Tijdens inmeten en controle ter plaatse goed advies gekregen en nog enige wijzigingen toegepast.
Exact volgens...
In de showroom te Kampen bijzonder vriendelijk en kundig te woord gestaan.
Exact volgens afspraak gepland en gemonteerd en ..... in een keer geheel naar wens geïnstalleerd door Gerard en Mathijs welke ook hun technische inbreng etaleerden en uitvoerden!
Wij zijn zeer content en zullen in de toekomst ” Warmtestore” warm aanbevelen.
C&A

Planning meedenken en uitvoering.

Jong bedrijf met veel potentie!

Purmeren

Product niet leverbaar

Ze kunnen erg snel een bevestiging eruit sturen zonder het product te hebben.

Product was niet meer leverbaar, ook geen medewerking voor een ander model met korting omdat die veel duurder was. Het was gewoon geld terugstorten en daar wacht ik nu nog op....

Woonkamer