9.6/10

Lonneke Maatjens

Ontzettend goed geholpen door Jeroen. Hij voorzag ons van kundig advies over de juiste hoeveelheid kw die onze houtkachel nodig zou hebben tov het aantal vierkante meters. Snelle levering en... Ontzettend goed geholpen door Jeroen. Hij voorzag ons van kundig advies over de juiste hoeveelheid kw die onze houtkachel nodig zou hebben tov het aantal vierkante meters. Snelle levering en installatie was zo gepiept. Nadien nieuw, lichtbeschadigd onderdeel toegezegd gekregen én over de zak vermiculiet, die over was, is ook toegezegd netjes aan ons te zullen worden terugbetaald!

Betrouwbaar, snelle reactie/levering én installatie.

Als er twee emailadressen bekend zijn van de klant, is het prettig dat naar beiden adressen gemaild wordt. Echt een futiliteit overigens.

Roosendaal

Kees

Warmtestore bevelen wij van harte aan. Goed advies van Jeroen en meedenken over mogelijkheden.

Duidelijke en heldere weergave van zaken die er toe doen.

N.v.t.

Apeldoorn

Leo Knevel

Wat een fijn bedrijf,goede afspraken,gunstige prijzen fijne mensen die met je meedenken en zeer vakbekwame monteurs.ze hebben bij ons een prachtige kachel met complete ombouw gemonteerd waar we zeer... Wat een fijn bedrijf,goede afspraken,gunstige prijzen fijne mensen die met je meedenken en zeer vakbekwame monteurs.ze hebben bij ons een prachtige kachel met complete ombouw gemonteerd waar we zeer tevreden over zijn.
Fam Knevel

Afspraken,meedenken en vakbekwame monteurs.

Geen verbeterpunten

Maasbommel

Vincent

Uitstekende ervaring, erg blij met de geplaatste kachel.

Duidelijke communicatie, frequent contact en keurige oplevering.

Geen.

Ridderkerk

Erg tevreden over het advies in de showroom en de installatie, we hebben enorm veel plezier van de haard

Goed advies gekregen in de showroom.

nvt

Zwolle

Particulier

(Bewerkt)

Vorige week is onze nieuwe kachel afgeleverd. Een Reny Speksteen XL. We hebben ons laten adviseren door een aardige verkoper van fa. Warmtestore. We zijn erg blij met deze kachel. hij is zuiniger... Vorige week is onze nieuwe kachel afgeleverd. Een Reny Speksteen XL. We hebben ons laten adviseren door een aardige verkoper van fa. Warmtestore. We zijn erg blij met deze kachel. hij is zuiniger dan onze vorige ,de Reny kleine Oslo. En deze speksteenkachel geeft heerlijke warmte.

Goede verkopers. Bellen je op

Geen.

Gemeente Woerden

Y. van Mourik

Zeer tevreden

Communicatie heel goed
Installateur vakkundig en prettige persoon

We hebben even moeten wachten op de levering. Heeft een paar maanden geduurd.

Heerlen

Fam. Murre

Hele goede ervaring met Warmtestore Kampen. Bedankt Jeroen en Herman voor de 'crash cursus' stoken. Het heeft alle verschil gemaakt. Super service... en dat begon al bij de installateurs die heel... Hele goede ervaring met Warmtestore Kampen. Bedankt Jeroen en Herman voor de 'crash cursus' stoken. Het heeft alle verschil gemaakt. Super service... en dat begon al bij de installateurs die heel vriendelijk en professioneel onze Mata haard hebben geplaatst.

Goede service, betrouwbaar, degelijk

Dronten

FW v M

Super

Klantvrindelijk en uitsekende service

n.v.t.

Rotterdam

Chris

Goed! Zowel voor tijdens de koop als na de koop vlot antwoord op vragen en advies. Tevens kwam ik net wat hittebestendige verf te kort met de standaard meegeleverde spuitbus die bij een Dik Geurts... Goed! Zowel voor tijdens de koop als na de koop vlot antwoord op vragen en advies. Tevens kwam ik net wat hittebestendige verf te kort met de standaard meegeleverde spuitbus die bij een Dik Geurts kachel wordt geleverd. Kosteloos nog 1 nagestuurd gekregen.

Communicatie loopt vlot.

Misschien wat meer technische info voor de gene die zelf willen installeren.

Blaricum.