9.6/10

Martijn

Een vriendelijk en kundig bedrijf waar je met alle vragen terecht kunt en ze de tijd nemen om alles uit te leggen en uit te zoeken.

We hebben veel vragen gesteld en hebben daar telkens binnen normale termijnen antwoorden op ontvangen.

Weesp

W.van der Worp

Online zonder bezichtiging elektrische haard gekocht. We hadden wel diverse malen telefonisch en per mail contact. Dat verliep zeer goed. Ook de verstrekte informatie was goed bruikbaar. We zijn dus... Online zonder bezichtiging elektrische haard gekocht. We hadden wel diverse malen telefonisch en per mail contact. Dat verliep zeer goed. Ook de verstrekte informatie was goed bruikbaar. We zijn dus zeer tevreden over het verloop en koop van dit product.

Communicatie, snelheid, correctheid en informatie verstrekking.

Wierden

Cees van kempen

Zeer prettige ervaring gehad met warmtestore ze hadden veel geduld met mij

Bellen altijd netjes terug handelen alles correct af komen afspraken na

Ik kan niets verzinnen

Rijswijk ZH

Ralph

Goede ervaring gehad.
Kosten waren uiteindelijk een stuk hoger dan gepland, doordat er (toch) een stalen constructie gebouwd moest worden.

snelle reactie via mail

Amsterdam

Obi1

Mooie gashaard geplaatst, volgens afspraak. Strakke ombouw. Netjes gewerkt en snel. We zijn goed voorgelicht. Voors en tegens besproken en met een goed advies weer de zaak uit ge gaan. Na een paar... Mooie gashaard geplaatst, volgens afspraak. Strakke ombouw. Netjes gewerkt en snel. We zijn goed voorgelicht. Voors en tegens besproken en met een goed advies weer de zaak uit ge gaan. Na een paar dagen over alles nadenken de knoop doorgehakt en een systeem besteld wat ons het beste leek.

veel keuze en goed advies over voor- en nadelen .

Den Haag

de Velde

We zijn super tevreden over dit bedrijf en over onze prachtige gashaard. De communicatie was goed, ze hielden zich aan de afspraken en hebben binnen 1 dag opgeleverd. Zeer aan te bevelen.

Goede communicatie, houdt zich aan de afspraken, het bedrijf heeft een mooie uitstraling, vriendelijk personeel.

We kunnen geen verbeterpunten bedenken.

IJsselmuiden

E. Roest

Wat een super bedrijf. Van A tot Z goed geregeld. Steeds goed en snel contact en een razend snelle levering!
Dikke vette 5 sterren

Nvt

egbert zwaving

Onze ervaringen met dit bedrijf zijn zeer goed.

Denken heel goed mee en zijn praktisch ingesteld.
Warme persoonlijke belangstelling.
Komen afspraken precies na ; geen flauwekul verhalen.

geen ; op dezelfde voet doorgaan.

Almere-haven

CJP Ernst

Wij zijn super tevreden , er worden goeden afspraken gemaakt met de monteur en ook die leverd goeden service en erg klant vriendelijke.
Wij zijn blij dat we ze op het internet gevonden...
Wij zijn blij dat we ze op het internet gevonden hebben. 👍

Gouda

Reactie Warmtestore.nl:

Van harte gefeliciteerd met het winnen van de dinerbon t.w.v. €75,- na het schrijven van een beoordeling op onze website!
Bedankt namens ons hele team!
Ook kans maken op een dinerbon...
Bedankt namens ons hele team!
Ook kans maken op een dinerbon t.w.v. €75,-? Schrijf een beoordeling over uw ervaring met ons bedrijf en elk begin van de maand maken wij de winnaar bekend.

Marcel Le pair

Vanaf de offerte tot het eindresultaat gemakkelijke communicatie . Verkoopster denkt mee met de klant .

Keurig geplaatst . En het telefoontje of alles Nasr wens is , kun je wel de...

Keurig geplaatst . En het telefoontje of alles Nasr wens is , kun je wel de kers ip de taart noemen .

Duidelijkheid, communicatie en keurige plaatsing

Geen , proberen dot vast te houden

Vlaardingen