9.6/10

Claire De Graaf - Van Der Laan

Gisteren is onze Jacobus 9 Incl compleet rookkanaal geïnstalleerd.
Gisteren is onze Jacobus 9 Incl compleet rookkanaal geïnstalleerd.
Goed, snel en duidelijk contact, dat hebben wij als zeer prettig ervaren. Installatie is top gegaan. Aardige jongens en alles precies en netjes uitgevoerd en afgewerkt.
Was zelfs nog materiaal over, wat retour kon en daar is een credit nota van gemaakt! bijzonder eerlijk. Erg blij mee!

Vriendelijk en snel reactie per mail en telefoon, netjes gewerkt en eerlijk.

Geen. Top zo!

Bunschoten spakenburg

Wij zijn heel tevreden over Warmtestore! Zeer goed geholpen (door Herman), ook bezoek op locatie gehad om de schouw te beoordelen.
Danny heeft de haard heel goed gemonteerd en nog heel...
Danny heeft de haard heel goed gemonteerd en nog heel vriendelijk ook. We zijn heel blij met de haard, hij is zo mooi!

Landsmeer

de Waal

In 2015 heft Warmtestore bij mij de Dru XT 100 41 geinstalleerd inclusief de ombouw, de haard gaf problemen na ongeveer 2 jaar. Warmtestore heft samen met Dru een oplossing bedacht nl de haard... In 2015 heft Warmtestore bij mij de Dru XT 100 41 geinstalleerd inclusief de ombouw, de haard gaf problemen na ongeveer 2 jaar. Warmtestore heft samen met Dru een oplossing bedacht nl de haard complete te vervangen door een nieuwe. Alles tot op de puntjes geregeld.

Zeer goede service en komt zijn afspraken ook na

Alles wat men kan bedenken werd opgelost door Warmtestore

Lopik

Nico van der wind

Goeie snelle service voor een mooie prijs!

Hekendorp

Frank Bakker

Prima!

Hendrik Ido Ambacht

Esther Kornelis

Zeer aan te bevelen!! Van het eerste tot het laatste moment goed geholpen. Gerben van Warmtestore heeft deskundig, geduldig, persoonlijk en betrokken informatie gegeven en steeds snel gereageerd op... Zeer aan te bevelen!! Van het eerste tot het laatste moment goed geholpen. Gerben van Warmtestore heeft deskundig, geduldig, persoonlijk en betrokken informatie gegeven en steeds snel gereageerd op vragen. De levering van de kachel werd door een andere partij gedaan. Ook heel positief over. Geen moeite te veel om de (zware) kachel even ergens anders neer te zetten. De plaatsing werd gedaan door een derde partij, waarmee Warmtestore al lang samenwerkt. De monteurs die de kachel plaatsten waren deskundig, netjes en aardig. De communicatie tussen de 3 partijen was perfect, want alles is gesmeerd verlopen.

Deskundig, betrokken, persoonlijk, prijs-kwaliteit verhouding goed

Nee, alles verliep super goed

Amsterdam

Ik kan niet anders zeggen dan top geregeld. Ik was eerst behoorlijk sceptisch over de "internet cowboys" maar Gerben van warmtestore Kampen heeft alles geregeld zoals beloofd. Installatie was zo... Ik kan niet anders zeggen dan top geregeld. Ik was eerst behoorlijk sceptisch over de "internet cowboys" maar Gerben van warmtestore Kampen heeft alles geregeld zoals beloofd. Installatie was zo klaar en keurige mensen. Faktuur glashelder, prima bedrijf!

Helder, transparant en komen afspraken na.

Emmen

Esther Kornelis

ZEER positieve ervaring met Warmtestore!! Zowel met Gerben, die informatie en een goede offerte gaf over onze houtkachel en dit zeer professioneel en persoonlijk heeft begeleid alswel met de... ZEER positieve ervaring met Warmtestore!! Zowel met Gerben, die informatie en een goede offerte gaf over onze houtkachel en dit zeer professioneel en persoonlijk heeft begeleid alswel met de bezorger van de houtkachel, die de kachel zorgvuldig heeft afgeleverd en op een handige plek heeft neergezet. Ook de uiteindelijke plaatsing van de houtkachel is zeer professioneel en zorgvuldig gedaan. Wij waren nerveus omdat je niet weet of er iets beschadigd net nieuwe vloer en gestuced plafond) De montage verliep vlekkeloos en de monteurs stelden ons gerust. Ik vind het knap dat een proces als dit zo zorgvuldig kan verlopen, omdat er 3 partijen waren betrokken bij de aankoop, levering en montage van de kachel. Logistiek goed geregeld dus. Warmtestore kunnen wij warm aanbevelen!

Professioneel; kennis van zaken; betrokken; logistiek sterk; goede prijs; persoonlijk

Eigenlijk niet, want alles verliep super goed!

Amsterdam

Wij zijn echt zeer tevreden met Warmtestore!!! We gingen eerst voor het Stokertje maar zij konden niet voor dezelfde prijs en tijd( pas in maart zou de kachel geplaatst kunnen worden) de kachel... Wij zijn echt zeer tevreden met Warmtestore!!! We gingen eerst voor het Stokertje maar zij konden niet voor dezelfde prijs en tijd( pas in maart zou de kachel geplaatst kunnen worden) de kachel leveren. De heren die de kachel en het rookkanaal hebben aangelegd waren echt top!!! Aan een stuk allemaal gewerkt en heel proffesioneel!!!

Service, planning, prijs, vakmanschap

Altijd alle mogelijkheden aanbieden zoals een extra plaat bij de kachel waar deze op komt te staan.

Hilversum

Gerrit Jan O.

Wij zijn erg tevreden met het doorlopen traject. Goede advisering vooraf en tijdens bezoek ter plaatse, duidelijke offerte, adequate en herhaalde communicatie over tijden en betalingen, prettige en... Wij zijn erg tevreden met het doorlopen traject. Goede advisering vooraf en tijdens bezoek ter plaatse, duidelijke offerte, adequate en herhaalde communicatie over tijden en betalingen, prettige en kundige installateur. Geen gedoe over meerwerk en zelfs een pro-actieve teruggave van minderwerk. Top!

Goede communicatie. Bij alle medewerkers waar we contact mee hadden volgde een adequate opvolging.

Pfoe, da's lastig als je erg tevreden bent. Misschien iets meer aandacht geven aan werking van stoken en luchtkleppen bij oplevering.

Papendrecht