9.6/10

G.A.M. Wiggers

Prettig geholpen en mooie haard uitgekozen.
Plaatsen ook prima gegaan.

Veel showmodellen staan en goede uitleg.

Blijf zo doorgaan.

Drontan

Ramon

Super ervaring! Herman denkt goed mee met de wensen die je hebt en is snel met reageren mocht je vragen hebben.

De installatie worst erg netjes gedaan en de mannen gaan schoon te...

De installatie worst erg netjes gedaan en de mannen gaan schoon te werk.

Kan niks anders zeggen dan top zaak

Goede service

Almere

Michiel Panhuizen

Zeer goed, wanneer er een probleem is komen ze terug om het te verhelpen. Binnenkort komen ze om de nis te vergroten zodat onze tv boven de gashaard er mooi in past. Alvast dank hiervoor!

Nadat de haard is geplaatst zijn ze niet te beroerd om bij problemen terug te komen.

Woongedeelte

Het was de eerste keer en heel erg prettig.

Het nakomen van de gemaakte afspraken.

Den Haag

Yvonne

Wij zijn doorgestuurd door een importeur die goede ervaringen had.
Ook wij zijn prettig geholpen. De afspraken werden nagekomen en het is heel mooi geworden.
De haard is op maat gemaakt...
Wij zijn doorgestuurd door een importeur die goede ervaringen had.
De haard is op maat gemaakt door Veluwse Haarden Installatie. Het is prima verlopen.

Alles is volgens afspraak verlopen.

Klein puntje. Het zou nog mooier zijn als de aders van het keramische deel door zouden lopen van de boven/ voorkant.

Loosdrecht

Wichert Spijkerboer

Betrouwbaar en bekwaam

Verkoper heeft kennis van zaken en goede duidelijke afsluiting van verkoop

elburg

Atak

Wij hebben onlangs een houthaard laten plaatsen in Zwolle Stadshagen. De haard was binnen een paar weken besteld en geplaatst. Bij de keuze van de haard wordt heel professioneel eerst door technisch... Wij hebben onlangs een houthaard laten plaatsen in Zwolle Stadshagen. De haard was binnen een paar weken besteld en geplaatst. Bij de keuze van de haard wordt heel professioneel eerst door technisch personeel naar de ruimte gekeken waar de haard komt te staan. Zo kon de verkoop afdeling haarden tonen die toepasbaar zijn. Dit heeft veel tijd en moeite gescheeld. Er komt veel kijken bij een houthaard (denk aan de lengte en breedte van het afvoerkanaal, maar ook de warmte die de haard afgeeft) De verkopen en monteurs denken in het hele proces mee en proberen altijd met een gepaste oplossing te komen. We konden geen keuze maken tussen 2 haarden omdat de we bij de ene de handvat mooi vonden en bij de andere de omlijsting. Nadat we hadden gekozen voor de handvat vonden we de omlijsting toch minder, ook omdat helaas plaatjes afwijken van de realiteit. Warmtestore heeft (op eigen kosten) achteraf na het plaatsen van de haard nieuwe lijsten besteld en geplaatst. Wat de prijzen betreft is warmtestore zeer open, consequent en te vertrouwen, absoluut GEEN keukenkampioen praktijken.

Altijd goed bereikbaar voor allerlei vragen. Je hebt een vaste adviseur/verkopen, maar bij afwezigheid is er altijd iemand die zaken waarneemt. Korte lijntjes tussen verkoop en montage. Duidelijke... Altijd goed bereikbaar voor allerlei vragen. Je hebt een vaste adviseur/verkopen, maar bij afwezigheid is er altijd iemand die zaken waarneemt. Korte lijntjes tussen verkoop en montage. Duidelijke afspraken

Wat wij hebben gemist is het visueel intekenen van de kachel in de ruimte, zoals ze bij keukens en badkamers wel kunnen is in de haarden wereld dat nog niet echt aan de orde.

Zwolle, Stadshagen

Mandy Kooper

Wij hebben een gashaard laten plaatsen door warmtestore, en de oude openhaard laten verwijderen.
In de winkel zijn we zeer goed geholpen,. In eerste instantie gingen we voor een goedkoper model, maar we zagen al snel dat die haard minder mooi was dan de dru die we uiteindelijk hebben besteld. Dat is ook het voordeel dat ze een zeer mooie winkel hebben in Kampen. Ze deden ons een mooie aanbieding, inclusief ombouw, en toen waren we verkocht.

Het sterkste punt vonden wij de nazorg, de ombouw had nog een klein kiertje aan de onderkant, en dit werd zonder twijfel
gemeld bij de mannen van de installatie, en gelijk een afspraak gemaakt...
gemeld bij de mannen van de installatie, en gelijk een afspraak gemaakt om dit nog te dichten. TOP.
De heren van de installatie zijn geweldig, zeer nette mannen, een verademing vergeleken andere mensen in de bouw.
En niet te vergeten de verkoper in de winkel, deze nam de tijd en legt heel goed de verschillen uit van de diverse haarden.
Informatie meegekregen, en deze verkoper dringt niet aan tot kopen, en laat u rustig thuis nadenken over de keuze die u maakt.

Eerlijk gezegd heb ik vaak opmerkingen bij bedrijven, dat ik vind dat ze onderdelen kunnen verbeteren of anders zouden kunnen doen, maar bij deze winkel niet. Dat heb ik niet snel.

Nootdorp, nabij Den Haag

mevr.van Dalfsen

Ik werd bij het uitzoeken van de inbouwhaard prettig te woord gestaan.
Vervolgens kwam de installateur ter plekke kijken.

Zoals boven vermeld, kreeg ik goede uitleg.

Lelystad

Tom & Marieke

Al na het eerste telefoon contact hadden wij zeer goede indruk van Warmtestore. Doordat we ons zelf al hadden verdiept in haarden wisten we er al eea van maar merkten al snel dat we met vakmensen... Al na het eerste telefoon contact hadden wij zeer goede indruk van Warmtestore. Doordat we ons zelf al hadden verdiept in haarden wisten we er al eea van maar merkten al snel dat we met vakmensen te maken hadden omdat ze onze specifieke vragen goed konden beantwoorden. Wij hebben een haard gekozen met een hoogrendement en aangesloten op het CV-systeem. Verder ook een snelle levering en feedback gehad.

- Vakmensen
- Kwaliteit