9.6/10

Willem van der Molen

Zeer vlotte afhandeling van informatie verstrekking tot aan aflevering.
Alles accuraat en stipt volgens afspraak

Afspraak is afspraak

Niet nodig

Hilversum

Steve

Erg prettig, communicatie verliep soepel (per mail en per telefoon) en de levering was conform afspraak.

Communicatie, er wordt snel gereageerd op de mail en bij onduidelijkheden klimmen ze gelijk de telefoon in.

Almere

Ik ben via vrienden bij Warmtestore gekomen. We hebben zeker een goeie stap gezet. Alls was super. Ze waren heel behulpzaam, klanvriendelijk en meedenkend met ons. Alle afspraken die we hebben... Ik ben via vrienden bij Warmtestore gekomen. We hebben zeker een goeie stap gezet. Alls was super. Ze waren heel behulpzaam, klanvriendelijk en meedenkend met ons. Alle afspraken die we hebben gemaakt zijn ze nagekomen.
Plus punt is ook nog eens dat ze een paar maanden later bellen om te vragen of we tevreden zijn. Super.

Bedankt!

Klantvriendelijk, helder informatie en meedenkend. Alles was helder en super. Bedankt!!

We hebben weinig min pubten meegemaakt. Daardoor hebben we geen verbeterpunten.

Zwolle

Wat een fijn bedrijf! Geen vraag is teveel. We werden enorm geduldig, vriendelijk en eerlijk geholpen. Goed geadviseerd en niet opdringerig. Het plaatsen van onze houtkachel was ook een feestje.... Wat een fijn bedrijf! Geen vraag is teveel. We werden enorm geduldig, vriendelijk en eerlijk geholpen. Goed geadviseerd en niet opdringerig. Het plaatsen van onze houtkachel was ook een feestje. Keurige rustige installateur die kennis van zaken heeft. Buiten was het 30 graden en binnen straalde onze houtkachel als een zonnetje de warmte de kamer in. Wij kunnen niet wachten tot het winter wordt ;-).

Zeewolde

Monique van der Horst

Elektrische inbouwhaard besteld via internet, vriendelijk en snel antwoord op mijn vragen via de mail. Na de bestelling geplaatst te hebben werd de haard vrij snel geleverd en zijn zeer tevreden.

Fam. Baum

Uitstekend advies en zeer goede service. Heb al drie keer bij Herman/Warmtestore een haard besteld en ben telkens zeer tevreden.

Scherpe prijzen, prettig en sympathiek advies, goede service.

Wintertuin

bob van meekeren

Zeer goede ervaring. Haard (Dru) via internet besteld na telefonisch contact. Ik kreeg een duidelijk uitleg over mijn vragen.
De levering en plaatsen ging probleemloos. De installateur was...
De levering en plaatsen ging probleemloos. De installateur was zeer deskundig en werken zeer netjes. Ze gingen niet eerder weg nadat alles goed werkte. Ook na een kleine storing was er snel contact en probleem opgelost.

betrouwbaar , deskundig en vriendelijk. Klant is duidelijk KONING.

Heemstede

MK

Na mijn bezoek aan de showroom ben ik gevallen voor de gashaard van Dru Maestro 80-3.
Het personeel dacht goed en vakkundig mee met mijn wensen.
De installatie verliep zeer vlot en...
Het personeel dacht goed en vakkundig mee met mijn wensen.
De installatie verliep zeer vlot en vakkundig.
De installateurs gaven goed advies op maat en dankzij hen heb ik nu zelfs spotjes in de koof wat het nog mooier maakt.
Ik ben zeer tevreden en zou dit iedereen aanraden.

Alles was duidelijk gecommuniceerd en verliep volgens planning.
Eindresultaat is prachtig.

N.v.t.

Amersfoort

Fam. Bijlsma

Dik Geurts Instyle Triple met Belgisch hardstenen plateau en rookkanaal laten installeren Goed overleg en advies gehad van Martijn, hout kachel volgens afspraak in 1 dag geplaatst en... Dik Geurts Instyle Triple met Belgisch hardstenen plateau en rookkanaal laten installeren Goed overleg en advies gehad van Martijn, hout kachel volgens afspraak in 1 dag geplaatst en geïnstalleerd door de veluwse haarden installatie.( prima vakmensen met oog op details en hele huis voorzien van afdekmateriaal om beschadiggingen te voorkomen) . Voor ons een aanwinst waar we elke dag van genieten.

Klantgericht met het doel samen tot een mooi product te komen.

Elburg ( Gld)

Rudi Kamphuis

Prima! We zijm keurig geholpen in de showroom en men was erg flexibel in de levertijd. Plaatsen van de haard is erg netjes gebeurt en ook was het mogelijk om de haard met ander zwaarder materiaal te... Prima! We zijm keurig geholpen in de showroom en men was erg flexibel in de levertijd. Plaatsen van de haard is erg netjes gebeurt en ook was het mogelijk om de haard met ander zwaarder materiaal te laten aftimmeren.

Erg klantvriendelijk en flexibel in het leveren van de haard.

Zwolle