9.6/10

Levering en afhandeling: 10

Installatie en manier van werken; 10

Levering en afhandeling: 10

Installatie en manier van werken; 10

We hebben het geheel online besteld, zonder enig bezoek aan de showroom. Puur op vertrouwen en een juist verhaal, ook mbt de aanwezige vloerverwarming waar doorheen moest worden geboord zonder schade. Alles perfect verlopen.

Goede advisering op basis van ervaring, prijs goed.

Nee, eigenlijk niet

Lienden

Uitstekend! De offerte was zeer snel binnen en de prijs zeer scherp.
Uitstekend! De offerte was zeer snel binnen en de prijs zeer scherp.
Het plaatsen van de haard ging zeer snel, veroorzaakte geen stof of rommel en de monteurs ruimden alles keurig weer op. Deze zaak is absoluut een aanrader!

De offerte wordt online gedaan, er is geen fysiek bezoek, hierdoor verloopt het hele proces zeer snel.
Montage gebeurt door een extern bedrijf, de prijsopgave is hel herder want bestaat uit 2 afzonderlijke bedragen voor de kachel+materialen en voor de montage.

De kachelpijp was licht beschadigd, er is weliswaar onmiddelijk een nieuwe beloofd, maar de plaatsing daarvan heeft uiteindelijk nog 3 maanden geduurd.

Bussum

r van leeuwen

Alles netjes geregeld en de showroom ziet er super uit.

Advies

in de order zetten hoe de levering geschied en hoe lang van te voren ik wist nu niet een week van te voren wanneer de transporteur zou komen. dit ivm iemand thuis kan zijn.

Zoetermeer

Er waren van begin aan een heleboel problemen: de kachel was kapot en moest geruild worden.Ook de samenwerking met de leverancier verliep moeilijk zodat er meerdere afspraken geen succes waren.... Er waren van begin aan een heleboel problemen: de kachel was kapot en moest geruild worden.Ook de samenwerking met de leverancier verliep moeilijk zodat er meerdere afspraken geen succes waren. Uiteindelijk is het wel goed gekomen omwille van een op alle vlakken competente medewerker. Hij was altijd per telefoon bereikbaar, heeft veel tijd energie in de gesprekken geïnvesteerd en voor zinvolle oplossingen gezorgd.

goed per telefoon en mail te bereiken, vriendelijke medewerker

de samenwerking met de leveranciers en de verpakkingen kunnen beter

woonkamer

Marco van Walraven

Warmestore krijgt een TIEN! Een tien voor service, een tien voor meedenken, een tien voor installatie, een tien voor afleverservice. Echt waar, super blij met deze haard!!

service, installatie, meedenken, meehelpen met afleveren.

geen te bedenken

Wilnis

H Timmer

In november een inbouwhoutkachel laten plaatsen. Tevreden over de plaatsing en elke dag genieten van de warmte.

Mooie showroom, snel geholpen, goede voorlichting.
Mooie afwerking bij het plaatsen van de kachel!

Betere tijdsinschatting voor het plaatsen van de kachel? De mannen van het installatiebedrijf zijn 4 uur langer bezig geweest dan gedacht.
Voor ons was dat overigens geen probleem.

Elburg

K Boverhof

We hebben een prachtige gashaard staan waar we al jaren naar uitkeken. Vele bedrijven bezocht maar dit bedrijf kwam er met kop en schouders boven uit. Alleen al de uitstraling van het bedrijf en de... We hebben een prachtige gashaard staan waar we al jaren naar uitkeken. Vele bedrijven bezocht maar dit bedrijf kwam er met kop en schouders boven uit. Alleen al de uitstraling van het bedrijf en de ontvangst Ze weten waar ze over praten. Onze voorkeur ging uit naar een makkelijk te bediiennen gashaard omdat we geen gele kamer wilden en ,geen hout wilden zagen, en geen as wilden afvoeren naar de restcontainer. Gewoon savond thuis komen en de haard aan en genieten. Hier vonden wij onze Dru 80/3 met afstandbedining of misschien later nog via een app te regelen. De plaatsing ging net zo voorspoedig als het kopen van de gashaard. In 8 uur geplaatst. Keurige mannen en meedenkend. Voor dat we het in de gaten hadden waren ze al in de kruipruimte geweest.
We zitten nu heerlijk bij onze brandende haard en denken Warmtestore Kampen. Prima bedrijf

Goede voorlichting

Voorlichtings filmpje voor de afstandsbediening

Meppel

Uitstekende ervaring met warmtestore. Zowel online als in de winkel heel goed geholpen tijdens het proces, van selectie, aankoop tot en met plaatsing.

Bijzonder klantgericht

Ga zo door!

Keuken

Dhr Groen

Goed geholpen, erg tevreden
Installatie is gedaan door dhr Berend van Putten.
Erg goede en nette installateur!
Zeker aan te bevelen!

Dalfsen

Het haperte op alle vlakken. Bij de bestelling werd gezegd dat ik de houtkachel gemakkelijk alleen zou kunnen installeren. Ik wou eigenlijk gebruik maken van de installatiedienst maar dit bleek niet... Het haperte op alle vlakken. Bij de bestelling werd gezegd dat ik de houtkachel gemakkelijk alleen zou kunnen installeren. Ik wou eigenlijk gebruik maken van de installatiedienst maar dit bleek niet nodig. Ik moest maar de nodige buizen mee bestellen.
De kachel was volledig kapot toen die toe kwam. De deur was eruit gevallen en het glas gebroken. De stenen in de oven waren alleen maar nog kleine stukjes. De afvoerbuis was plat in plaats van rond. Het was geen probleem een nieuwe aan te vragen. Helaas lukte pas de derde ruilactie omdat deze nooit als afgesproken door ging of er zelfs niemand kwam.
Bij de beschrijving van de kachel stond niet dat deze tenminste 65 cm van de muur moest afstaan. Dus de installatie was uiteindelijk ingewikkelder dan gezegd. Ik wou dan toch graag een afspraak met de installatie dienst maken, die op de website door heel Nederland wordt aangeboden. Helaas kon dit ten vroegste midden februari. Bovendien hadden ze hier in Zeeland ook geen mogelijkheden. De installateur zou uit Amsterdam moeten komen. Ze stelden me voor zelfs een dienst bei mij in de buurt te zoeken.
Deze diensten in de buurt hebben helaas geen interesse om een kachel uit het internet te komen installeren. Ze doen dit alleen maar als ze zelfs een kachel kunnen verkopen. Dus er was geen oplossing in zicht. Enige mogelijkheid: de kachel door verkopen aan iemand, die het zelf kan doen en een nieuwe kopen bij een aanbieder in de buurt, die definitief ook installeert. De volgende keer doe ik dit zeker van begin aan.

Winkel was gemakkelijk via telefoon en mail te bereiken.

meer eerlijkheid in verband met de installatiedienst/ doe it self intallatie
afspraken bij de levering inhouden
meer informatie over huismerk livingstone op de website. bv dat deze vrij...
meer eerlijkheid in verband met de installatiedienst/ doe it self intallatie
afspraken bij de levering inhouden
meer informatie over huismerk livingstone op de website. bv dat deze vrij ver van de muur of met warmte werende platen erachter moet geplaatst worden.

In welke plaats is de haard geïnstalleerd?

ik heb hem niet geïnstalleerd. Die lukte niet. Ik zal proberen hem door te verkopen