9.6/10

Robert

Onze witte Jøtul F105LL - een prachtig innovatief product - hebben we gelukkig ondanks aardig wat tegenslagen, vakbekwaam geinstalleerd gekregen door Rietvink Totaalbouw, de goede installatiepartner... Onze witte Jøtul F105LL - een prachtig innovatief product - hebben we gelukkig ondanks aardig wat tegenslagen, vakbekwaam geinstalleerd gekregen door Rietvink Totaalbouw, de goede installatiepartner van Warmtestore.

Ook als zaken tegenvallen en complexer blijken geven de medewerkers van Warmtestore niet op! Wat ons hierbij opviel was dat Alger de klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan: door grote inzet van hem, de installateur en vertegenwoordiging van de producent zijn onverwachte problemen uiteindelijk naar volledige tevredenheid opgelost. Kortom: een aanbevelenswaardig bedrijf.

klantvriendelijkheid, prijsstelling, advies

samenwerking met producent

woonkamer

Sylvester Bos

Wij hebben onze hard gekocht voor ons nieuwe huis, waar nog verbouwd werd. Dat maakte goede afspraken over de levering belangrijk, omdat we er niet iedere dag op elk moment zijn. In goed overleg... Wij hebben onze hard gekocht voor ons nieuwe huis, waar nog verbouwd werd. Dat maakte goede afspraken over de levering belangrijk, omdat we er niet iedere dag op elk moment zijn. In goed overleg werd de haard op het afgesproken moment geleverd en tot in de woonkamer afgeleverd, in een degelijke verpakking en in prima staat. We kunnen niet anders zeggen dat dat alles prima geregeld was.

Flexibiliteit, goed afspraken te maken.

Nee, kan zo niets bedenken.

Leidschendam

Prima bedrijf, klantvriendelijk.

Er werd ruim de tijd genomen om ons goed te adviseren. Goed meegedacht met onze wensen en budget.

Vaassen

Prettige zaak met een gemoedelijke uitstraling.
Vriendelijk personeel.
Goede prijs.

Kampen

Boontjes

Uitstekend, 2x gaan kijken en netjes geholpen.

Transparantie

Willemstad

Henk

Goed advies, en de afspraken werden nagekomen. Top!

Uddel

Vriendelijk,servicegericht ,goed bereikbaar,adequate reacties

Amsterdam

Bakhuis

Ervaring met 1 van de eigenaar is goed.

Is eerlijk en geeft een goed advies.

Rijssen

Hans Juffer

Prettige service, goede installateurs die mee denken en voorzien van advies.

Goede communicatie, uitvoering volgens afspraken, prettige installateurs

Nee, geen verbeterpunten.

IJsselmuiden

Heleen

Snelle en zeer kundige service voor een goede prijs. Onze monteur was geweldig, heel blij met onze haard!

Geen verbeterpunten

Alem