9.6/10

Joyce van der Pas - schaap

Zeer persoonlijke en professionele begeleiding in de keuze van de juiste haard plus de extra complexe situatie van het verplaatsen van een bestaande haard. Zowel Steef en Calvin hebben een enorm... Zeer persoonlijke en professionele begeleiding in de keuze van de juiste haard plus de extra complexe situatie van het verplaatsen van een bestaande haard. Zowel Steef en Calvin hebben een enorm verschil gemaakt. Mocht u een haard overwegen, doen! Warmte store staat garand voor een niet opdringerige ontvangst, professionele begeleiding en zeer zorgvuldige (ver)plaatsing.

Persoonlijke aandacht
Geduld en empatisch vermogen
Professionalitieit in het monteren van de haard

Instructie filpje over hoe de haard voor het eerst aan te steken, plus genoeg houd leveren om te proberen ;-)

Loosdrecht

A. G.

Ik ben heel erg tevreden, want goede voorlichting over de kachels, in de winkel al een offerte en professionaliteit bij plaatsing kachel. Als er vragen zijn via mail of telefonisch dan goede en... Ik ben heel erg tevreden, want goede voorlichting over de kachels, in de winkel al een offerte en professionaliteit bij plaatsing kachel. Als er vragen zijn via mail of telefonisch dan goede en snelle antwoorden en afhandeling.

Professionaliteit
Klantvriendelijk

Ik heb geen verbeterpunt

Raalte

Erwin Sikkes

Via Warmtestore.nl een mooie Reny Quaruba XL met aan vier zijden glas gekocht. Koop en aflevering zonder problemen gegaan. Prima deal gesloten.

Duidelijke en transparant

Blauwestad

Petra

In het voorjaar bij Warmte store in Kampen een houtkachel uitgezocht voor onze nieuwbouw woning, destijds in aanbouw. Hoewel wij vooraf al wisten welke kachel we wilden, zagen we dat in de showroom... In het voorjaar bij Warmte store in Kampen een houtkachel uitgezocht voor onze nieuwbouw woning, destijds in aanbouw. Hoewel wij vooraf al wisten welke kachel we wilden, zagen we dat in de showroom genoeg andere keuzes waren om te slagen.

Prettig contact met de verkoper! Zowel tijdens de koop als bij het tussentijdse contact over de benodigde voorbereidingen voor het plaatsen van zowel de kachel, kachelpijn als schoorsteen.

Zeer tevreden over de bezorging en installatie, tijdig conform afspraak.

De installateurs werkten netjes. We genieten nu volop van de warmte van onze nieuwe houtkachel.

Overzichtelijk

We kwamen zonder afspraak, de deur was afgesloten van de showroom binnen de openingstijden, dit kan leiden dat potentiele klanten weer vertrekken. Een deurbel zou dit kunnen voorkomen.

Bant

W.M. Maas

Uitstekende ervaring met warmtestore Kampen

Goed contact en deskundige medewerkers

Kan het niet bedenken

Hoofddorp

Luuk

Prima ervaring met Bart de Ruiter in hendrik Ido Ambacht

verkooptraject en after sales

Den Haag

R Ariës

Warmtestore kan ik warm aanbevelen

Scherpe prijs, snel geleverd en keurig geïnstalleerd

Nvt

Barchem

Arnoud Kuiper

Warmtestore Mijdrecht

Goede website voor oriëntatie en informatie. Prima contactmogelijkheden. directe response en snelle levering

Vinkeveen

Cees Kroos

Wat een genot om met deze mensen een haard uit te zoeken en de opdracht te geven.

advies en communicatie

Hendrik Ido Ambacht

Kees Steijger

Leuk en gezellig contact

via internet gevonden en alles ging als de brandweer

nee, hou de korte lijnen met Jan Pieter dan werkt top.

Pijnacker