9.6/10

Anne

Heb even gewacht met beoordeling tot ik 'het product' had geïnstalleerd en ik moet je zeggen ''t kon minder' Gronings voor prima bedrijf. De installatie ging vlot. Gezien de handleiding 'verdenk'... Heb even gewacht met beoordeling tot ik 'het product' had geïnstalleerd en ik moet je zeggen ''t kon minder' Gronings voor prima bedrijf. De installatie ging vlot. Gezien de handleiding 'verdenk' ik warmtestore er van dat ze voor de verzending al wat stappen in de installatie hebben voorbereid.

Echte aandacht voor de klant. Je hebt ook van die bedrijven die je in een soort rollenspel (toneelstukje) behandelen. Zij waren echt betrokken en meedenkend.
Alle warmteproducten onder één...
Alle warmteproducten onder één dak - van hout-gas-pellet en elektrisch.

De reactiesnelheid had wat mij betreft wat beter gekund

bakker

Goede en snelle servive

H.T. Walstra

Na een slechts email, zonder gedoe, is er een positieve reactie gekomen van het bedrijf. Hetgeen ik vroeg, een nieuwe ruit voor een haard, zal worden opgezonden., ook al is de garantieperiode al... Na een slechts email, zonder gedoe, is er een positieve reactie gekomen van het bedrijf. Hetgeen ik vroeg, een nieuwe ruit voor een haard, zal worden opgezonden., ook al is de garantieperiode al voorbij!

Zonder gedoe, garantie of niet meer: een oplossing zoeken.

Niet!

Gerlinda Kwakkel

Wij hebben een pelletkachel gekocht, mooie aanbieding met gratis 50 zakken pelletkorrels, en 50 zakken is veel :-)
Vriendelijke monteur kwam alles installeren.en heeft alles weer netjes...
Vriendelijke monteur kwam alles installeren.en heeft alles weer netjes achter gelaten.
Hadden nog wat vragen over de kachel, even een belletje en je word vriendelijk geholpen.
Wij zijn blij met onze kachel.

Alles is in goed overleg gebeurd,

Goede Nederlandse handleiding zou fijn zijn.

Egbert & Willy Zwolle

Mooi nieuw bedrijf met overzichtelijke showroom

geen bla bla, goed personeel, is op de hoogte van de producten die worden aangeboden

Bakker

Gashaard gekocht. 1e keer hartelijk ontvangen helaas zaten ze toen net in de verbouwing, later terug gekomen en warm verwelkomt in de prachtige nieuwe zaak.

Ruime keus

Ik zelf zou het fijn vinden als technisch personeel vooraf bij je thuis komt kijken of het allemaal mogelijk is om je haard te plaatsen. Ik zelf vind het best wel riskant om dit vanaf een... Ik zelf zou het fijn vinden als technisch personeel vooraf bij je thuis komt kijken of het allemaal mogelijk is om je haard te plaatsen. Ik zelf vind het best wel riskant om dit vanaf een bouwtekening te beslissen

Aankoop haard van begin tot eind goed begeleid

meedenkend, niet opdringerig, luistert goed naar wensen van de klant

goede afstemming met installateur

G. Messink

Prima verlopen, goede uitleg en perfecte levering.

De uitleg en ontvangst in showroom, tevens telefonisch contact is prima.

Geen problemen, tot nu toe geen items.

Het ontvangst was zeer hartelijke in een prachtige showroom. We voelden dat we gewaardeerd werden als klant en de moeite hadden genomen om naar de showroom te komen.
Er werd alle tijd genomen...
Er werd alle tijd genomen voor goed en gedegen advies.
Wij hebben een prachtige haard en een goed en warm ;-) gevoel overgehouden van ons bezoek aan uw winkel.

De snelheid waarmee gereageerd werd op een offerte aanvraag via internet.

Goede klantgerichtheid, productkennis en advies. Montage erg netjes, goede overleg en uitleg.