We kwamen een klein uur voor sluitingstijd aan omdat we na een andere winkel bezocht te hebben toch nog even doorgereden waren naar deze. We werden ondanks dat we oriënterend leken toch geduldig te...
Keurige service, duidelijke informatie, nette prijs
Goede communicatie en afstemming levertijd. Komen afspraken netjes na.
Vriendelijk en duidelijk
nee
Korte lijnen, wordt snel gereageerd, prettige installatie.
Flexibel, prettig in de omgang en soepel geïnstalleerd.
De flexibiliteit de order nog aan te passen na bevestiging i.v.m. bouwkundige oorzaken was groot.
De transporteur was bereid ter plekken een oplossing te vinden voor de logistiek uitdaging een...
Volhouden!
Prettig contact, zowel via mail als telefonisch, behulpzaam
De installatie liep niet zo soepel en we wachten nog op de verder afhandeling, maar een en ander lijkt naar tevredenheid te worden opgelost
Levering was rommelig. Er moest tot 2xtoe iets worden nagestuurd. Echter dat gebeurde vlot en alle beloftes zijn nagekomen.
Goedkoop en goed.
Ik heb nog altijd geen factuur waarop staat dat ik contant betaald heb aan de deur. Deze factuur is nodig voor de subsidie.
In 1 keer een correcte levering gelijk aan de pakbon.
Klantvriendelijk en service gericht.
Warmtebron geeft goed advies en denkt met de klant mee. Ben eerst in de winkel geweest voor informatie en toen de Faber XL via internet besteld.
Haard besteld.
Zee professioneel advies bij de verkoop. Verder een bijzonder strakke afwerking.
Prettig en soepel werkend bedrijf
Flexibel en betrouwbaar