9.6/10

Brenda

Prima bedrijf! Goede (prijs)afspraken gemaakt. En op tijd geïnformeerd over levertijd.

Professioneel - snel - prettig

Het was heel prettig dat er op elke vraag een snel en professioneel antwoord kwam. Voor de plaatsing is de warmtestore komen kijken naar de situatie en hebben we de mooiste plaatsing bedacht. Deze... Het was heel prettig dat er op elke vraag een snel en professioneel antwoord kwam. Voor de plaatsing is de warmtestore komen kijken naar de situatie en hebben we de mooiste plaatsing bedacht. Deze is een week later gerealiseerd en we zijn bijzonder tevreden over het resultaat!!!!

Goede en snelle dienstverlening

After sales is perfect. Na een klacht werdt is zonder meer perfect opgelost dmv nieuwe onderdelen opsturen onder garantie. SUPER. Zo wil een klant behandeld worden.

nvt

w.h. stokman

Uitstekende ervaringen met uw bedrijf

reactiesnelheid op vragen.

juiste informatie over offerte in combinatie met informatie op de site. Bijv. Boven de E 500,00, geen bestelkosten. Op de offerte werden wel bestelkosten gerekend.

B Stolk

Goede en snelle service

Dat te veel bestelde materialen probleemloos retour konden!

van Buul

Super

Denken graag mee en geen vraag is teveel !!

Dimitri

Positief en prettig.

- Concurrerende prijs met uitstekende service.
- Wij werden steeds teruggebeld op het afgesproken tijdstip. Ook bij vragen via mail ontvangt men een snelle reactie.
- Het materiaal dat...
- Concurrerende prijs met uitstekende service.
- Het materiaal dat teveel is geleverd kan men retour sturen. De waarde van het artikel wordt teruggeboekt.
- Later hadden wij nog gevraagd voor een flesje met lak, dit werd kosteloos opgestuurd.
- Vakkundige installatie, waardoor ook eventueel het jaarlijkse onderhoud kan worden uitgevoerd.

- Omdat de installateur niet altijd direct om de hoek woont kan de tijd die het duurt voordat deze langs komt
wellicht soms iets langer duren dan je voor je gevoel zou willen.

Fam Slobbe Goes

Helemaal top !!

Goede service en advies gehad, en ook de nazorg was meer dan goed , voor ons een 10+

Geert-Jan Roos

Goed, prima prijs/kwaliteit verhouding! Contact met verkoper uitstekend!