Wash-ME

P. Niyo

Washes a lot of clothes at once.

Reactie Wash-ME:

Hi P. Niyo! πŸ‘‹ This is what makes us happy! 🀩 Thank you for your kind review. πŸ€— Have a nice day!

Tara

Vandaag mijn zomerwas gedaan bij jullie wasserette en ik ben echt super tevreden! Alles kwam er heerlijk fris en schoon uit. De service was top en het was zo makkelijk om alles te doen. Zeker voor... Vandaag mijn zomerwas gedaan bij jullie wasserette en ik ben echt super tevreden! Alles kwam er heerlijk fris en schoon uit. De service was top en het was zo makkelijk om alles te doen. Zeker voor herhaling vatbaar!

Reactie Wash-ME:

Wat een fantastische feedback, dank je wel Tara! 🀩 Het betekent veel voor ons dat je zo tevreden bent. πŸ™πŸŒŸ

Fafi F.

Super service!

Reactie Wash-ME:

Heel erg bedankt voor je leuke review Fafi! We zijn ontzettend blij dat je zo tevreden bent en hopen je snel weer te zien! 😊✨

Seyica

Heel fijn past mega veel in dus kan weer een poosje vooruit. Helaas is er nog geen bij mij inde buurt

Reactie Wash-ME:

Het is super om te horen dat we je van dienst konden zijn, Seyica! πŸ™ Hopelijk zien we je snel weer. 😁
Wij breiden iedere dag uit, dus wie weet komen we binnenkort wel bij jou in de buurt! Hou onze Facebook-pagina (https://www.facebook.com/WashMeNL/) dus goed in de gaten om up-to-date te blijven. πŸ‘€
Voor de dichtstbijzijnde wasserettes kun je kijken op onze locatiewijzer: https://stores.revolution-laundry.com/nl-nl/ 🌐

Thomas

Super service en altijd schone kleding. Vriendelijk personeel en snel klaar. Zeker een aanrader!

Reactie Wash-ME:

Dit is precies waar we het voor doen Thomas! 🀩 Dank je wel voor je prachtige woorden en je steun! πŸ’ͺ

Jaden B.

Mn wasmachine is kapot gegaan. gelukkig is de wasserette niet ver rijden. Werkt goed!

Reactie Wash-ME:

Hallo Jaden B! πŸ‘‹ We waarderen je review enorm! πŸ™ Het is fijn om te weten dat je een goede ervaring hebt gehad. 😊

Gaby

Wij maken er altijd veel gebruik van op de camping. Hij wordt veel gebruikt, dus soms moeten we even wachten.

Reactie Wash-ME:

Hi Gaby! πŸ‘‹ Geweldig dat je zo tevreden bent, dank je wel voor je fijne review. πŸ™ Het betekent veel voor ons!

Mimi

Ga hier altijd naartoe kan niet meer zonder!!! TOP

Reactie Wash-ME:

Bedankt voor je lieve woorden Mimi! πŸ’• Het doet ons goed om te weten dat je tevreden bent. πŸ€—

Mohammed

Was goed schoon alles netjes ,dus tevredeb

Reactie Wash-ME:

Hoi Mohammed! πŸ‘‹ Super om zulke positieve feedback te krijgen! Bedankt voor het vertrouwen in ons. πŸ™ŒπŸ˜Š

A.G. van Dijk

Ik heb onlangs gebruikgemaakt van deze textielwasserette, en ik ben ontzettend tevreden! De capaciteit was geweldig, er paste veel in, wat perfect was voor mijn grotere was. Alles kwam er schoon en... Ik heb onlangs gebruikgemaakt van deze textielwasserette, en ik ben ontzettend tevreden! De capaciteit was geweldig, er paste veel in, wat perfect was voor mijn grotere was. Alles kwam er schoon en fris uit. Ik kan deze wasserette van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een handige en efficiΓ«nte oplossing voor hun wasgoed. Bedankt voor de uitstekende service!

Reactie Wash-ME:

Dit maakt ons heel blij A.G. van Dijk! 😁 Heel erg bedankt voor je mooie review en je steun. πŸ€—πŸ’–