Wash-ME

M.E.A. van Laaren

KAN NIET MEER ZONDER

Reactie Wash-ME:

WIJ KUNNEN OOK NIET ZONDER JOU! 🀩 Bedankt voor je leuke review, M.E.A. van Laaren. πŸ™ We zijn ontzettend blij dat je zo tevreden bent en hopen je snel weer te zien! 😊

Pim

De wasserette is tot laat open en makkelijk te bereiken op loopafstand.

Reactie Wash-ME:

Het is super om te horen dat we je van dienst konden zijn, Pim! πŸ™ Hopelijk zien we je snel weer. 😁

Nico

Cheap and works well

Reactie Wash-ME:

This is exactly why we do this, Nico! 🀩 Thank you for your kind words and support! πŸ™Œ

Mandy

Ik zag vaak wasserettes bij tankstations staan en besloot er een keer een uit te proberen uit nieuwsgierigheid. Mijn ervaring was zeer positief! Mijn kleding werd schoon en er paste veel in één... Ik zag vaak wasserettes bij tankstations staan en besloot er een keer een uit te proberen uit nieuwsgierigheid. Mijn ervaring was zeer positief! Mijn kleding werd schoon en er paste veel in één wasbeurt. Het duurde slechts 40 minuten. Zeker voor herhaling vatbaar!

Reactie Wash-ME:

Hallo Mandy! πŸ‘‹ We waarderen je review enorm! πŸ™ Het is fijn om te weten dat je een goede ervaring hebt gehad. 😊 We hopen je snel weer te zien!

Merel

Een betrouwbare keuze voor schone was!

Reactie Wash-ME:

Hi Merel! πŸ‘‹ Geweldig dat je zo tevreden bent, dank je wel voor je fijne review. πŸ™ Het betekent veel voor ons! πŸ’–

Anitaaa

Ik maak er veel en dankbaar gebruikvan!! Gaat snel en mij was is altijd goed schoon. Heel fijn!!!

Reactie Wash-ME:

Bedankt voor je lieve woorden Anita! πŸ’• Het doet ons goed om te weten dat je tevreden bent. πŸ€— We kijken ernaar uit om je snel weer van dienst te zijn!

Hans

Werkt prima doet wat t moet doen

Reactie Wash-ME:

Hoi Hans! πŸ‘‹ Super om zulke positieve feedback te krijgen! Bedankt voor het vertrouwen in ons. πŸ™ŒπŸ˜Š

van Weerden

Kan mijn werkkleding er altijd gemakkelijk in kwijt

Reactie Wash-ME:

Dit maakt ons heel blij van Weerden! 😁 Heel erg bedankt voor je mooie review en je steun. πŸ€—πŸ’– We kijken uit naar je volgende gebruik van onze service!

Lieke

In plaats van 5 losse wasjes draaien gwn alles hup in een keer in de grote wasmachine heerlijk!!

Reactie Wash-ME:

Het is geweldig om te horen dat je tevreden bent Lieke. πŸ‘ Dank je voor het delen van je ervaring! πŸ™Œ

Bart

Het overtrof mijn verwachtingen de vlekken zijn er helemaal uitgegaan

Reactie Wash-ME:

Hey Bart! πŸ‘‹ We zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent met onze service! πŸ˜ƒπŸŽ‰ Bedankt voor je positieve woorden. We hopen je snel weer van dienst te kunnen zijn!