Cynthia Collet

Goede service en snelle levering

Mieke

Vlotte en snelle service.

Marianne

Fijne producten, niet de korting gekregen die mij beloofd was, daarom minpuntjes, beetje jammer

Goedemiddag,
wat jammer om te horen dat u de korting niet hebt ontvangen. Mag ik vragen om welke korting dit ging? Dan probeer ik dit voor u op te lossen.

Wil

Het ging prettig

Reactie Washok.nl:

Dat is fijn om te horen, dankuwel!

Fijne site,snelle levering, heerlijke geuren

Reactie Washok.nl:

Wat fijn om te horen, hartelijk dank!

Jeannette van Leeuwen

Vreselijke bezorgdienst dpd…. Nog steeds pakketje niet ontvangen…. Onbeschoft lui die daar werken, alleen daarvoor ga ik niet meer bij jullie bestellen

Reactie Washok.nl:

Wat ontzettend jammer om te horen! Wij proberen verloren en vermiste zendingen altijd zsm op te lossen. Helaas is deze feedback dan dus eigenlijk voor DPD bedoeld, en niet voor ons. Zou u contact... Wat ontzettend jammer om te horen! Wij proberen verloren en vermiste zendingen altijd zsm op te lossen. Helaas is deze feedback dan dus eigenlijk voor DPD bedoeld, en niet voor ons. Zou u contact met ons willen opnemen zodat we dit netjes kunnen oplossen? U mag hiervoor een mailtje sturen naar info@washok.nl en dan komen wij hier bij u op terug.
Wat betreft de klacht voor DPD: wij gaan deze feedback ook naar hun doorsturen.
Wij werken met 3 verschillende vervoerspartijen: DHL, PostNL en DPD. MIsschien dat u een evt. volgende keer beter voor een andere partij kunt kiezen.
Wij wachten uw reactie graag af.

Mirjam

Hessepess