Ryanne Philipsen

Top producten

Jenny tamerus

Ervaring is zeer goed. Producten zijn goed. Service is goed. Nergens iets op aan te merken.

Natasja

Fijne Website , makkelijk te bestellen

Tandarts

Tot nu toe...duurt lang, nog steeds niks ontvangen, geen reactie op mail. Dus slecht

Goedemiddag,
Goedemiddag,
We zien helaas geen mail van u voorbijkomen. We hebben zojuist contact gehad met PostNL en zij geven aan dat het probleem volledig hier ligt en de verzendtijd wat langer kan duren. De pakketten zijn bij ons in ieder geval vorige week al verzonden dus we kunnen niet meer dan afwachten op het moment.

Renusha

Heb voor het eerst wasparfum besteld nooit eerder gebruikt en ik moet zeggen het is fantastisch!!! De geuren super! Heel mijn huis ruikt ernaar. Topproduct voor herhaling vatbaar.

Mevrouw Storm

Ik had nog nooit iets besteld bij dit bedrijf,maar tot nu toe is het niet goed bevallen. De levering laat helaas erg lang op zich wachten.

Goedemorgen,
De zending is bij ons inmiddels verzonden. Het sorteren in het sorteercentrum kan wat langer duren door black weekend, kerst en Sinterklaas. Alle winkels en postdiensten hebben het zeer druk en proberen alles zo snel mogelijk te verwerken. Houd in de december maand altijd rekening met een langere verzendtijd als normaal. Goed nieuws! Ik zie dat het pakketje inmiddels afgescand is en bijna bij u wordt afgeleverd.

Ria

8 dagen geleden bestelling geplaatst nog steeds niet ontvangen