Prima , alleen de levertijd vond ik wat lang duren (wilde natuurlijk wassen wassen )
Elly Willems
Super goed! Altijd alles op tijd geleverd
Wierenga
Super!
Priscilla van der Horst
Super goed, kan heerlijk wassen en schoonmaken. De kinderen zijn er zelfs gek op, ze gaan zelf hun kamer schoonmaken omdat ze het zo lekker vinden. En willen hun schone was in hun kamer hebben...Super goed, kan heerlijk wassen en schoonmaken. De kinderen zijn er zelfs gek op, ze gaan zelf hun kamer schoonmaken omdat ze het zo lekker vinden. En willen hun schone was in hun kamer hebben hangen voor de lekker geur.
Tessa
Prima!
Bianca
Ontdekking van het jaar voor mij , heerlijke producten ik ben fan
Danielle
Heerlijke wasparfums
Miranda
Mooie website veel keuze en snelle verzending. Heb inmiddels bijna alle geuren besteld en ze zijn werkelijk allemaal heerlijk. Mijn was ruikt niet meer muf verslavend om nu te wassen het hele huis...Mooie website veel keuze en snelle verzending. Heb inmiddels bijna alle geuren besteld en ze zijn werkelijk allemaal heerlijk. Mijn was ruikt niet meer muf verslavend om nu te wassen het hele huis ruikt ernaar. Top producten
Astrid
Wat een heerlijke wasparfums maar pas op! Als je ermee begint wil je niet meer zonder 😊 Je wasgoed ruikt heerlijk en de wasmachine blijft er ook vrolijk bij