Els de Jong

Gisteren de kast binnengekregen. Mooi product en is ook vrij snel inelkaar gezet. Ben er blij mee.

Beste Els,
wat fijn dat u het product snel in elkaar hebt kunnen zetten. Bedankt voor uw mooie review en veel plezier met uw kast!

S. Erturk

Super kwaliteit en goede service! Echt een aanrader.

Beste meneer Erturk,
erg fijn om te lezen dat u onze service en kwaliteit positief heeft ervaren! Bedankt voor uw aanbeveling en veel plezier met uw nieuwe wasruimte.
Beste meneer Erturk,

Maud van Bergen

Wat een geweldige winst. Super service en een super kwaliteit. Zeer tevreden. Zeker een aanrader!!

Beste Maud,
wij zijn aangenaam om te lezen dat u tevreden bent met onze service en kwaliteit! Bedankt voor uw positieve aanbeveling en beoordeling.

Anja.

Wasautomaat en drooger staan nu op ideale hoogte ik hoeft niet meer bukken om wastrommel vullen en leeg maken alle flesjes met wasmiddelen en verzachters zijn netjes acher gesloten deuren in de... Wasautomaat en drooger staan nu op ideale hoogte ik hoeft niet meer bukken om wastrommel vullen en leeg maken alle flesjes met wasmiddelen en verzachters zijn netjes acher gesloten deuren in de kast.

Beste Anja,
dat is zeker fijn! Bedankt voor uw mooie woorden en wij zijn erg blij om te horen dat alles goed is bevallen. Geniet ervan!

Y. YUCEKAYA

Goede service en prima prijs-kwaliteitverhouding.

Beste meneer Yucekaya,
bedankt voor de goede review en voor de aanbeveling! Wij zijn erg blij om te lezen dat u tevreden bent met onze service. Veel plezier met uw kast!
Beste meneer Yucekaya,

Joris maarssen

Mooi product, de lades zijn voorzien van een soft close wat best luxe is. Snelle levering, ook goed contact gehad met de klantenservice. Nu kan me spullen netjes opbergen en is het netjes uitzicht

Beste Joris,
Beste Joris,
wat fijn dat u onze klantenservice en levering zo positief heeft ervaren! Wij proberen altijd onze klanten zo snel en zo goed mogelijk te helpen. Al onze kasten zijn inderdaad voorzien van soft close, wat voor een gemakkelijke en geluidloze sluiting van de lades zorgt. Bedankt voor uw mooie woorden en nog veel plezier met uw nieuwe Wasombouw!

Etja Klaassen

Mooi product, mijn wasmachine is mooi uitzicht. Heb nu ook meer opbergruimte door de bovenkasten

Beste Etja,
fijn om te lezen dat u tevreden bent met ons product! Onze kasten zijn inderdaad een erg slimme oplossing voor meer opbergruimte :). Wij wensen u veel plezier met uw mooie aankoop!...
Beste Etja,

T.Akin

Top service met goede kwaliteit!! Het ziet er netjes en opgeruimd uit. Zeker een aanrader!

Beste mevrouw Akin,
bedankt voor uw mooie woorden en de aanbeveling! Het maakt ons erg blij om dit te lezen. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe wasruimte.
Beste mevrouw Akin,

Tulya Berber

Ideaal voor kleine ruimtes ziet er netjes en opgeruimd uit ben er blij mee,vlotte levering en zeker een goede service.

Beste Tulya,
Beste Tulya,
wij zijn erg blij om te horen dat u een fijne ervaring met onze service heeft gehad. Wij streven er altijd naar om de klanten zo goed mogelijk te helpen. Bedankt voor uw positieve bericht.

Tugba Buyukemmeci

Fantastische service en mooie stevige kasten en uiteraard nette uitstraling!

Beste Tugba,
wij zijn erg blij om dit te horen! Bedankt voor uw positieve review en nog heel veel plezier met uw nieuwe wasruimte.