Joyce Sluiter

Superlekker ruikende was! Snelle verzending en goede service in 1 woord topkwaliteit!

O.

Ik ruik de parfum amper in de was en het is behoorlijk prijzig.

Reactie Wasparfum.nl:

Hallo,
wat vervelend om te horen. Gebruikt u wel de juiste dosering?
Een volle dop is nl.geschikt voor 5 kg wasgoed. Is de trommel groter, dient u iets meer te doseren.
Hopelijk krijgt u...
Hallo,
wat vervelend om te horen. Gebruikt u wel de juiste dosering?
Hopelijk krijgt u nu ook een heerlijk geurende was!
Team Wasparfum.nl

Bellart

Het is een heel fijn product. De lavendel heb ik nu voor de 2e keer die ruikt echt heerlijk.
Helaas bij de 2e wasparfum die ik had besteld, essence Di sole. Overigens een geweldige geur.Was het dopje eruit gevallen. Die klikte niet goed vast. Dus heel de inhoud zat in mijn wasmachine! Dat was niet fijn en mijn flesje is nu leeg.
Dat kan toch niet de bedoeling zijn.

Carla

Super snelle verzending en alles keurig verpakt

Sneijers

Ik heb geen product ontvangen! Heb duur betaald en niks gekregen. Tevens een mail hierover gestuurd vorige week en gewoon geen antwoord hierop gekregen. Nee krijg alleen deze mail om te vragen hie... Ik heb geen product ontvangen! Heb duur betaald en niks gekregen. Tevens een mail hierover gestuurd vorige week en gewoon geen antwoord hierop gekregen. Nee krijg alleen deze mail om te vragen hie mijn ervaring was!! Nou mijn ervaring is dus super slecht en ga nooit meer bestellen of iemand aanraden.

Monique Völkers

Zakjes niet gebruiksvriendelijk. Je kan vantevoren niet de geur ruiken.Spul komt aan je handen.Na openen klunzig afsluiten met een knijper.Flacons met draaiknop heeft mijn voorkeur.

Pascalle Linssen

Laura

Meerdere keren dat de was erg muf is geworden na het gebruik van de wasparfum. De juiste dosering gebruikt (5 milliliter). Kleding meerdere keren opnieuw moeten wassen om de muffe geur eruit te... Meerdere keren dat de was erg muf is geworden na het gebruik van de wasparfum. De juiste dosering gebruikt (5 milliliter). Kleding meerdere keren opnieuw moeten wassen om de muffe geur eruit te krijgen! Verzending was prima, maar zeer ontevreden over het product helaas.

Seran Altin

Helaas mijn producten zijn niet geleverd. Er word een onderzoek gestart. Postnl heeft het niet geleverd.