Heerlijke wasparfums, heel mijn huis ruikt ernaar als ik een wasje heb gedaan.
Leonie Meijer
Uitstekend
Sandra Van de
Geweldige service. Levering snel
Gracia
En bedankt!!! Weer een verslaving erbij🥰 ik had een proefpakket besteld maar oh ma man man die Diamant wat is dat heerlijk!!!!! Hele huis ruikt ernaar ben als een gek zelfs me gordijnen gaan wassen...En bedankt!!! Weer een verslaving erbij🥰 ik had een proefpakket besteld maar oh ma man man die Diamant wat is dat heerlijk!!!!! Hele huis ruikt ernaar ben als een gek zelfs me gordijnen gaan wassen geweldig. Zojuist interieur spray en de wasparfum 500 Ml besteld
Els van Woensel
Bestelling vlot en correct uitgevoerd. Heb nu 2 parfums gebruikt, beiden waren lekker. Kan nog niet het totaal beoordelen. Ik vind het lastig om precies 5 ml uit het zakje te gebruiken. Prefereer...Bestelling vlot en correct uitgevoerd. Heb nu 2 parfums gebruikt, beiden waren lekker. Kan nog niet het totaal beoordelen. Ik vind het lastig om precies 5 ml uit het zakje te gebruiken. Prefereer een verpakking van 5 ml.
Brigitte Van zutphen
Zeer goed snelle verzending mooi ingepakt en natuurlijk heerlijke producten
Chanel Sweet
Super alles is echt heerlijk
Ellen van Roon
Heb een proefpakket gekocht met veel verschillende geuren, de één nog lekkerder dan de ander. Ga zeker nog eens wat bestellen.