Wastoren

Wouter

Erg vriendelijke mensen. Snelle levering en een goede afstemming over het moment van levering.

Reactie Wastoren:

Beste Wouter, Fijn om te lezen dat u zo positief bent over onze service en levering. We wensen u veel plezier met uw nieuwe Wasruimte. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

Gj

Levering volgens schema

Reactie Wastoren:

Beste meneer, Fijn om te lezen dat de levering goed is verlopen. Hopelijk bent u ondertussen ook al even aan het genieten van een mooie nieuwe wasruimte. Met vriendelijke groet, Babette - team... Beste meneer, Fijn om te lezen dat de levering goed is verlopen. Hopelijk bent u ondertussen ook al even aan het genieten van een mooie nieuwe wasruimte. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

elly van dercwoude

Reactie Wastoren:

Beste mevrouw van Dercwoude, Bedankt voor uw positieve review! Geniet van uw Wastoren. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

Catharina

Prachtige kwaliteit kasten.

Reactie Wastoren:

Beste Catharina, Hartelijk dank voor het delen van uw positieve woorden. Heel fijn om te lezen :) Veel plezier gewenst met een mooie nieuwe wasruimte. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

WtB

De levering duurde wat langer dan aangegeven. verder keurig volgens afspraak geleverd. De hoeveelheid tempex in de verpakking is schrikbarend dat zou echt anders kunnen met stroken karton.

Reactie Wastoren:

Beste meneer, Bedankt voor uw positieve review en punt ter verbetering. Hier heeft u zeker een goed punt, echter is er helaas op dit moment wereldwijd een te kort aan karton. Om te garanderen dat de... Beste meneer, Bedankt voor uw positieve review en punt ter verbetering. Hier heeft u zeker een goed punt, echter is er helaas op dit moment wereldwijd een te kort aan karton. Om te garanderen dat de kasten onbeschadigd overkomen, gebruikte onze leverancier een alternatief. Veel plezier gewenst met uw nieuwe wasruimte. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

Erik van Mossevelde

Top

Reactie Wastoren:

Beste meneer van Mossevelde, Hartelijk dank voor het achterlaten van een review! We zijn blij om te lezen dat u zo positief bent. Geniet van uw nieuwe wasruimte. Met vriendelijke groet, Babette -... Beste meneer van Mossevelde, Hartelijk dank voor het achterlaten van een review! We zijn blij om te lezen dat u zo positief bent. Geniet van uw nieuwe wasruimte. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

esmee

Zeer goede service, meedenken en snelle bezorging

Reactie Wastoren:

Beste Esmee, Wat goed om te lezen dat u het zo heeft ervaren! Geniet van uw nieuwe Wastoren. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

Elly Tillema

Goed bereikbaar. Prima produkt. Snelle en correcte levering.

Reactie Wastoren:

Beste mevrouw Tillema, Bedankt voor het delen van uw positieve ervaringen. Daar zijn wij erg blij mee! Veel plezier met een fijne nieuwe wasruimte. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

Guy Van de Weyer

Prima. Duidelijke website (goede configurator) met goede prijsindicatie. Duidelijke handleiding - assemblage vlot verlopen. Ook vlotte afhandeling van de levering.

Reactie Wastoren:

Beste meneer van de Weyer, Wauw wat een uitgebreide en positieve review! Erg fijn om te lezen dat u op zoveel vlakken tevreden bent. We wensen u veel plezier met uw nieuwe wasruimte. Met... Beste meneer van de Weyer, Wauw wat een uitgebreide en positieve review! Erg fijn om te lezen dat u op zoveel vlakken tevreden bent. We wensen u veel plezier met uw nieuwe wasruimte. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

Monique Evers

Zeer tevreden. Ik had net besteld voordat er een actie was. Kreeg ik de kasten toch voor de actie prijs.

Reactie Wastoren:

Beste mevrouw Evers, Wat fijn dat u daar ook nog van heeft kunnen profiteren :) Geniet van uw nieuwe wasruimte. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren