Wastoren

Matthijsse

Alles is prima verzorgd .Van bestellen tot leveren.
Keurig geholpen door customer service.
Geen schade, kortom prima

Reactie Wastoren:

Beste meneer Matthijsse, Bedankt voor een leuke en positieve review. Fijn om te lezen dat u het zo heeft ervaren. Geniet van uw nieuwe wasruimte. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

Ingrid

Super goed!

Reactie Wastoren:

Beste Ingrid, hartelijk dank!! Daar zijn wij blij mee. Fijne dag! Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

Astrid

Goede service, behulpzaam, meedenkend en vriendelijk.

Reactie Wastoren:

Beste Astrid, Wat super om te lezen! Bedankt dat u dit hier met ons deelt, ik geef de complimenten gelijk door aan mijn collega's. Ik hoop dat u al een tijdje aan het genieten bent van een mooi... Beste Astrid, Wat super om te lezen! Bedankt dat u dit hier met ons deelt, ik geef de complimenten gelijk door aan mijn collega's. Ik hoop dat u al een tijdje aan het genieten bent van een mooi eindresultaat. Fijne dag! Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

Bj

Perfecte levering

Reactie Wastoren:

Beste mevrouw, Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te lezen dat de levering zo goed is verlopen. Ik heb de complimenten gelijk doorgegeven aan mijn collega die bij u langs is geweest.... Beste mevrouw, Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te lezen dat de levering zo goed is verlopen. Ik heb de complimenten gelijk doorgegeven aan mijn collega die bij u langs is geweest. Geniet van uw Wastoren! Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

Henk

Mooi meubel, goede service

Reactie Wastoren:

Beste Henk, Bedankt voor uw positieve review! We zijn blij om dit te lezen. Veel plezier met uw nieuwe wasruimte. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

Raymond Kramer

Prima, goede levering door een vriendelijke werknemer. Montage was wat werk maar het resultaat is een solide wastoren.

Reactie Wastoren:

Beste meneer Kramer, Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaringen. Fijn om te lezen dat de levering goed is verlopen, uw compliment heb ik gelijk aan mijn collega doorgegeven. Zal hij... Beste meneer Kramer, Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaringen. Fijn om te lezen dat de levering goed is verlopen, uw compliment heb ik gelijk aan mijn collega doorgegeven. Zal hij leuk vinden :) Geniet van het mooie eindresultaat. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

te veel werk om alles in elkaar te draaien

Middelmatig

Reactie Wastoren:

Beste meneer, Dat is vervelend om te lezen! We zijn erg benieuwd waarom u dit teveel werk vond? In principe moet de handleiding duidelijk stap voor stap aangeven wat er moet gebeuren. Daarnaast... Beste meneer, Dat is vervelend om te lezen! We zijn erg benieuwd waarom u dit teveel werk vond? In principe moet de handleiding duidelijk stap voor stap aangeven wat er moet gebeuren. Daarnaast hebben wij ook nog een montage video gemaakt, die nog extra kan helpen! Het is uiteraard niet een 'gewone' kast, omdat het zware machines draagt, zitten er extra onderdelen aan die ervoor zorgen dat dit volledig veilig gebeurd. Dat kan ook zorgen voor iets meer werk met het opbouwen. Maar het is allemaal voor een mooi eind doel! Ik hoop dat u, ondanks al het werk, wel geniet van het eindresultaat. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

Lisette Martens

Heel goede service!

Reactie Wastoren:

Beste mevrouw Martens, Bedankt dat u dit hier met ons deelt. Zo'n compliment is altijd leuk om te ontvangen, dus ik ga het gelijk met mijn collega's van de klantenservice delen. Veel plezier met uw... Beste mevrouw Martens, Bedankt dat u dit hier met ons deelt. Zo'n compliment is altijd leuk om te ontvangen, dus ik ga het gelijk met mijn collega's van de klantenservice delen. Veel plezier met uw nieuwe wasruimte. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

Hans koomen

👍

Reactie Wastoren:

Beste meneer Koomen, Hartelijk dank voor de thumbs up!! Veel plezier met uw nieuwe Wastoren. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

Mein

Prachtige zwarte kasten voor in onze bijkeuken. Wij hebben onze wasmachine/droger/koelkast en vriezer erin geplaatst en nog en hoge brede kast ernaast. En die snelle levering na 1 week...helemaal... Prachtige zwarte kasten voor in onze bijkeuken. Wij hebben onze wasmachine/droger/koelkast en vriezer erin geplaatst en nog en hoge brede kast ernaast. En die snelle levering na 1 week...helemaal top!!

Reactie Wastoren:

Beste mevrouw Mein, Wauw wat een leuke en uitgebreide review heeft u achtergelaten. Super om te lezen dat u zo positief bent. We zijn erg nieuwsgierig naar hoe het eruit ziet, dus mocht u het leuk... Beste mevrouw Mein, Wauw wat een leuke en uitgebreide review heeft u achtergelaten. Super om te lezen dat u zo positief bent. We zijn erg nieuwsgierig naar hoe het eruit ziet, dus mocht u het leuk vinden om een foto van het eindresultaat met ons te delen? Dan zien wij die graag in onze mail box (info@wastoren.nl). Geniet van het eindresultaat! Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren