Wastoren

M van der Stel

Service is prima
Service is prima
Kwaliteit van het product qua afwerking vind ik voor het geld wat je er voor betaald meer dan teleurstellend. Een bekende Zweeds bedrijf levert voor ongeveer hetzelfde geld een kastenwand van 3 meter met allerlei opberg mogelijkheden.
Ware het niet dat de uitvoering van de wastoren wel zwaarder is qua gebruikte planken.

Reactie Wastoren:

Beste meneer van der Stel, Allereerst; hartelijk dank voor het delen van uw feedback! Wij vinden het erg vervelend dat u niet tevreden bent over de kwaliteit. Ik heb nog gekeken, maar ik kan zo geen... Beste meneer van der Stel, Allereerst; hartelijk dank voor het delen van uw feedback! Wij vinden het erg vervelend dat u niet tevreden bent over de kwaliteit. Ik heb nog gekeken, maar ik kan zo geen melding van u vinden over beschadigde onderdelen oid? Wij willen graag een hoge kwaliteit van onze kasten waarborgen en sturen daarom ook altijd, geheel kosteloos, nieuwe onderdelen op; indien er iets beschadigd is of niet goed is afgewerkt. Het zou kunnen kloppen dat u voor hetzelfde geld bij de Ikea meer kasten kunt krijgen. Echter maakt de Ikea geen gebruik van hele sterke bevestigingsmaterialen, zoals de schroeven etc. Ook heeft het geen ventilatie rooster, kiepzekering of een metalenbodemplaat. Dit zijn allerlei onderdelen die onze kasten kostbaarder maken. Mochten wij u nog ergens bij kunnen helpen om de kwaliteit te kunnen verbeteren, dan doen wij dit graag. Indien dat niet meer gewenst is, hoop ik dat u wel geniet van de oplossing. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

Dam

Reactie Wastoren:

Beste mevrouw Dam, Dankuwel! Fijn om te lezen dat u tevreden bent en ons aanbeveelt. Geniet van uw nieuwe wasruimte. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

Vermeulen

Prima !!!

Reactie Wastoren:

Beste mevrouw Vermeulen, Hartelijk dank voor het delen van uw positieve review! Hier zijn wij erg blij mee. Geniet van uw nieuwe wasruimte. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

Heiko

Helemaal goed!

Reactie Wastoren:

Beste Heiko, Super!! Bedankt voor de positieve review. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

Lisa

Wel besteld, nog niets ontvangen

Reactie Wastoren:

Beste Lisa, Bedankt voor het delen van jouw ervaring! Het klopt inderdaad dat de kasten toen nog niet geleverd waren, dit ivm vertragingen bij onze leverancier. Gelukkig begint dat nu weer te lopen... Beste Lisa, Bedankt voor het delen van jouw ervaring! Het klopt inderdaad dat de kasten toen nog niet geleverd waren, dit ivm vertragingen bij onze leverancier. Gelukkig begint dat nu weer te lopen en hebben wij zodra wij jouw kasten hadden ontvangen gelijk de kasten bij jou geleverd. Ik zie dat je deze vorige week hebt ontvangen? Hopelijk staat ondertussen ook alles al en zijn jullie aan het genieten van een mooie nieuwe wasruimte. Mochten jullie het nog wel moeten opbouwen; kijk dan op onze website onder het kopje 'montage' voor handige montage video's. Fijne dag. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

F Steevensz

Good overall, however some parts were slightly damaged, a corner here and a corner there , and one door was very dirty, delivered like this we took a while to clean it. Ar the end u will not see... Good overall, however some parts were slightly damaged, a corner here and a corner there , and one door was very dirty, delivered like this we took a while to clean it. Ar the end u will not see much of these small things , but still for the price you pay the finishing touches could have been better

Reactie Wastoren:

Dear Mr. Steevensz, Thank you for sharing your honest experiences and feedback. We're glad to read that you experienced it overall as good. However; the inconveniences and small damages shouldn't... Dear Mr. Steevensz, Thank you for sharing your honest experiences and feedback. We're glad to read that you experienced it overall as good. However; the inconveniences and small damages shouldn't have been there. That's not the quality we stand for, so my sincere apologies. If we could still improve something for you, to perhaps send a new part, do not hesitate to write or call us. Also for in the future, if anything happens with the cabinet ;) Hope you'll enjoy the new laundry room. Best regards, Babette - team Wastoren

Patrick

Alles super en goede kwaliteit

Reactie Wastoren:

Beste Patrick, Dat is fijn om te lezen! Hartelijk dank voor het delen van uw ervaringen met ons product. Geniet van een mooi eindresultaat. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

Jeroen Collewijn

Kwaliteit, denken mee met de bestelling.

Reactie Wastoren:

Beste meneer Collewijn, Hartelijk dank voor het delen van uw positieve beoordeling. We zijn blij om te lezen dat u tevreden bent. Geniet van uw nieuwe wasruimte. Met vriendelijke groet, Babette -... Beste meneer Collewijn, Hartelijk dank voor het delen van uw positieve beoordeling. We zijn blij om te lezen dat u tevreden bent. Geniet van uw nieuwe wasruimte. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

Pauline

Duidelijke site, mooie oplossingen, helaas onduidelijke montage beschrijving wat de klus ingewikkeld maakte.

Reactie Wastoren:

Beste Pauline, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaringen en feedback. Vervelend om te lezen dat de montage een hele klus is geworden. Wij hebben onlangs, voor iedereen die de handleiding niet... Beste Pauline, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaringen en feedback. Vervelend om te lezen dat de montage een hele klus is geworden. Wij hebben onlangs, voor iedereen die de handleiding niet duidelijk genoeg vindt, twee montage video's gemaakt van de twee populairste kasten! Ik weet niet of u die ook al had gezien? Daarmee hopen wij het wat gemakkelijker te maken :) Ik hoop dat u, ondanks de hele klus, nu wel aan het genieten bent van een mooi eindresultaat. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

Koldenhof

Super !!!

Reactie Wastoren:

Beste meneer Koldenhof, Hartelijk dank voor het delen van uw positieve review! Hier zijn wij erg blij mee. Geniet van uw nieuwe wasruimte. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren