Wastoren

Xx

Super fijn geholpen, snel mail contact.

Reactie Wastoren:

Goedemiddag mevrouw, Wat fijn om te lezen dat uw ervaring met onze klantenservice zo positief is. Ik ga het doorgeven aan mijn collega's! Geniet van uw nieuwe Wastoren. Met vriendelijke groet,... Goedemiddag mevrouw, Wat fijn om te lezen dat uw ervaring met onze klantenservice zo positief is. Ik ga het doorgeven aan mijn collega's! Geniet van uw nieuwe Wastoren. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

Hans Ophof

Heel goed, goede levering met nauwkeurige tijdafspraak van bezorgen. Alles goed en netjes verpakt.
Duidelijke montageomschrijving.
Top bedrijf.

Reactie Wastoren:

Beste meneer Ophof, Wat een lovende woorden! Erg leuk dat u de moeite heeft genomen om zo'n uitgebreide review achter te laten, dank hiervoor. Veel plezier met uw nieuwe wasruimte. Met vriendelijke... Beste meneer Ophof, Wat een lovende woorden! Erg leuk dat u de moeite heeft genomen om zo'n uitgebreide review achter te laten, dank hiervoor. Veel plezier met uw nieuwe wasruimte. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

Trudir

Vlotte snelle levering

Reactie Wastoren:

Beste mevrouw Trudir, Bedankt voor uw positieve beoordeling. We zijn blij om te lezen dat de levering goed is verlopen. Veel plezier gewenst met uw Wastoren! Met vriendelijke groet, Babette - team... Beste mevrouw Trudir, Bedankt voor uw positieve beoordeling. We zijn blij om te lezen dat de levering goed is verlopen. Veel plezier gewenst met uw Wastoren! Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

Krikke

Reactie Wastoren:

Beste meneer Krikke, Hartelijk dank voor uw positieve review en aanbeveling. We wensen u veel plezier met uw nieuwe wasruimte. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

Marjolijn

Geweldig

Reactie Wastoren:

Beste Marjolijn, Super!! We zijn blij om te lezen dat u ons aanbeveelt en zo positief bent. Veel plezier met uw Wastoren. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

Jan

Professioneel

Reactie Wastoren:

Beste Jan, Bedankt voor uw positieve review! Geniet van een mooie en praktische wasruimte. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

Steven White Services

Ik ben uitermate tevreden over de service die Wastoren me bood. De bestelling werd netjes afgeleverd, vriendelijke en behulpzame bezorger, mooi op tijd volgens afspraak, kortom een perfect voorbeeld... Ik ben uitermate tevreden over de service die Wastoren me bood. De bestelling werd netjes afgeleverd, vriendelijke en behulpzame bezorger, mooi op tijd volgens afspraak, kortom een perfect voorbeeld van hoe een traject "aankoop tot levering" dient te verlopen.

Reactie Wastoren:

Beste Steven, Wauw wat een gedetailleerde review over waarom u zo positief bent over de ervaringen met ons bedrijf. Hier zijn wij erg blij. Bedankt voor het delen. We wensen u veel plezier met een... Beste Steven, Wauw wat een gedetailleerde review over waarom u zo positief bent over de ervaringen met ons bedrijf. Hier zijn wij erg blij. Bedankt voor het delen. We wensen u veel plezier met een mooi eindresultaat. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

Hans Hogeveen

Prima, duidelijke communicatie over hoe lang het proces duurt en een product dat kwalitatief zeer goed is.

Reactie Wastoren:

Beste meneer Hogeveen, Fijn om te lezen dat u het zo heeft ervaren! Bedankt dat u dit hier met ons deelt. Geniet van uw nieuwe Wastoren. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

Ton

Top! Alles geleverd tijdig en naar verwachting

Reactie Wastoren:

Beste Ton, Dat is ook top om te lezen! Bedankt voor het delen van uw ervaringen. Geniet van een mooi eindresultaat. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

A

Goede service en goede kwaliteit van de kasten

Reactie Wastoren:

Beste meneer, Bedankt voor het delen van uw positieve ervaringen! Geniet van uw nieuwe Wastoren. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren