Wastoren

Nancy

Prettig bedrijf, snelle levering.

Reactie Wastoren:

Beste Nancy, Hartelijk dank voor het delen van uw positieve review! Veel plezier met uw Wastoren! Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

Johny

Vlotte levering, wij hadden na 2 weken onze kasten al!

Reactie Wastoren:

Beste Johny, Wat fijn dat de kasten al zo snel bij u zijn geleverd! Hopelijk bent u nu al even aan het genieten van een mooi eindresultaat. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

Ron van de Meeberg

Duidelijk en heldere productinformatie, degelijke materialen, goed verpakt. Communicatie rondom levering is voor verbetering vatbaar.

Reactie Wastoren:

Beste meneer van de Meeberg, Hartelijk dank voor het delen van uw positieve review en een punt van verbetering. Dit gaan wij met ons meenemen in de toekomst. Geniet van uw nieuwe wasruimte. Met... Beste meneer van de Meeberg, Hartelijk dank voor het delen van uw positieve review en een punt van verbetering. Dit gaan wij met ons meenemen in de toekomst. Geniet van uw nieuwe wasruimte. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

Anne

Zeer goed

Reactie Wastoren:

Beste Anne, Hartelijk dank voor uw positieve review! Hier zijn wij heel blij mee. Geniet van uw nieuwe wasruimte. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

Bekx

Top snelle levering mooi product

Reactie Wastoren:

Beste meneer Bekx, Super!! Wat goed om te lezen. Bedankt dat u dit hier met ons deelt. Geniet van een mooi eindresultaat. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

Banis

Prima bedrijf, waarbij afspraak ook écht afspraak is.

Reactie Wastoren:

Beste meneer Banis, Wat fijn om te lezen! We zijn blij dat u het zo heeft ervaren. Geniet van uw nieuwe wasruimte. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

Leo Acket

Correcte beschrijving van de goederen, geleverd zoals aangekondigd

Reactie Wastoren:

Beste meneer Acket, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Veel plezier gewenst met uw nieuwe wasruimte. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

Joost Buitenhuis

Service en communicatie omtrent levering van het product is prima.

Reactie Wastoren:

Beste meneer Buitenhuis, Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaringen. We zijn blij om te lezen dat u daar tevreden over bent. Ik hoop dat u nu ook geniet van het eindresultaat. Met... Beste meneer Buitenhuis, Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaringen. We zijn blij om te lezen dat u daar tevreden over bent. Ik hoop dat u nu ook geniet van het eindresultaat. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

Kalter

Correct en vriendelijk

Reactie Wastoren:

Beste meneer Kalter, Hartelijk dank voor het delen van uw positieve review! We zijn blij om te lezen dat u het zo heeft ervaren. Geniet van het eindresultaat. Met vriendelijke groet, Babette - team... Beste meneer Kalter, Hartelijk dank voor het delen van uw positieve review! We zijn blij om te lezen dat u het zo heeft ervaren. Geniet van het eindresultaat. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

Dekker

Reactie Wastoren:

Beste mevrouw Dekker, Hartelijk dank voor uw positieve review en aanbeveling! Geniet van uw nieuwe wasruimte. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren