Wastoren

Pieter

Goed doordacht en degelijk product. Er zitten meer specifieke constructie componenten in dan je op het eerste gezicht ziet. bv. Dikkere materialen en dubbele wanden. Ook goede ventilatie bedacht om... Goed doordacht en degelijk product. Er zitten meer specifieke constructie componenten in dan je op het eerste gezicht ziet. bv. Dikkere materialen en dubbele wanden. Ook goede ventilatie bedacht om de warmte kwijt te kunnen.
Je kunt verschillende componenten combineren en zo de Wastoren samenstellen die bij jou past.
Ook goede service afdeling, snel en no nonsens.
Montage van het geheel is meer werk dan je verwacht maar dan staat er ook wat!
Kortom ,goed en degelijk product

Reactie Wastoren:

Beste Pieter, Wauw wat een geweldige en uitgebreide review heeft u voor ons geschreven! Heel aardig en fijn om te lezen dat het allemaal zo positief is. Dank daarvoor. Wij wensen u veel plezier met... Beste Pieter, Wauw wat een geweldige en uitgebreide review heeft u voor ons geschreven! Heel aardig en fijn om te lezen dat het allemaal zo positief is. Dank daarvoor. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe wasruimte! Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

Jeanette Smits

Fijne kast, wel een hele klus om in elkaar te zetten

Reactie Wastoren:

Beste mevrouw Smits, Bedankt voor het delen van uw positieve review en aanbeveling. Ik hoop dat u, ondanks de hele klus, nu kunt genieten van een fijne nieuwe wasruimte. Veel plezier ermee! Met... Beste mevrouw Smits, Bedankt voor het delen van uw positieve review en aanbeveling. Ik hoop dat u, ondanks de hele klus, nu kunt genieten van een fijne nieuwe wasruimte. Veel plezier ermee! Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

Privé

Prima gelukt, volgens afspraak geleverd

Reactie Wastoren:

Beste meneer, Dat is fijn om te lezen! Bedankt dat u dit met ons hier deelt. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe wasruimte. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

Fam schraag

Uitstekend bedrijf

Reactie Wastoren:

Beste fam. Schraag, Hartelijk dank voor uw positieve review en aanbeveling! Veel plezier met uw Wastoren. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

JanV

Een goed georganiseerd bouwpakket met een goede handleiding, stipt geleverd, handige videohandleiding en eigen bezorgdienst.

Reactie Wastoren:

Beste meneer, Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaringen. We zijn blij om dit te lezen. Geniet van uw nieuwe wasruimte. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

Sh

Prima kwaliteit, snelle levering. Erg blij mee

Reactie Wastoren:

Beste mevrouw, Wat fijn om te lezen dat u er zo blij mee bent! Daar doen wij het voor :) Bedankt dat u dit ook met ons deelt. Geniet van het eindresultaat. Met vriendelijke groet, Babette - team... Beste mevrouw, Wat fijn om te lezen dat u er zo blij mee bent! Daar doen wij het voor :) Bedankt dat u dit ook met ons deelt. Geniet van het eindresultaat. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

Frits

Prima, snelle service.

Reactie Wastoren:

Beste Frits, Super, wat fijn om te lezen! Bedankt voor het delen. Veel plezier met uw nieuwe Wastoren. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

Govaerts

Geweldige zeer stevige en mooie kast. Duurt even voordat hij in elkaar staat maar dan heb je ook wat!

Reactie Wastoren:

Beste meneer Govaerts, Wauw wat een lovende woorden! Bedankt dat u dit hier met ons deelt, we zijn erg blij om te lezen dat u zo positief bent. Geniet van uw nieuwe wasruimte. Met vriendelijke... Beste meneer Govaerts, Wauw wat een lovende woorden! Bedankt dat u dit hier met ons deelt, we zijn erg blij om te lezen dat u zo positief bent. Geniet van uw nieuwe wasruimte. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

Lincy de jong

Heel goed

Reactie Wastoren:

Beste mevrouw de Jong, Dankuwel voor uw positieve review! Veel plezier gewenst met uw nieuwe kastenwand van de Wastoren! Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

J. P.

Degelijk en goed doordacht product. Het lijkt een gewone spaanplaat “Ikea” kast maar niets is minder waar. Het geheel is in modules samen te stellen en tot een passend geheel te bouwen voor jou... Degelijk en goed doordacht product. Het lijkt een gewone spaanplaat “Ikea” kast maar niets is minder waar. Het geheel is in modules samen te stellen en tot een passend geheel te bouwen voor jou ruimte.
Neem de tijd om het op te bouwen, is best veel werk. Dit gaat via een duidelijke bouwtekeningen zoals je bij Ikea of leen bakker krijgt.
De communicatie met de service afdeling is vriendelijk en snel.
Als de Wastoren is opgebouwd staat het als een huis. Wel verankeren aan de muur.

Reactie Wastoren:

Beste meneer, Wauw wat een uitgebreide, positieve en leuke review! Hartelijk dank dat u al uw ervaringen hier met ons wilt delen. Hopelijk bent u nu aan het genieten van het eindresultaat! Met... Beste meneer, Wauw wat een uitgebreide, positieve en leuke review! Hartelijk dank dat u al uw ervaringen hier met ons wilt delen. Hopelijk bent u nu aan het genieten van het eindresultaat! Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren