Zeer prettige ervaring met deze aankoop
Reactie Wastoren:
Beste meneer Christiaansen, Wat ontzettend fijn om te lezen en bedankt dat u dit hier met ons deelt! Geniet van het eindresultaat. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren
Beste Henk, Bedankt voor uw positieve review! We zijn blij om te zien dat u ons zou aanbevelen. Geniet van uw nieuwe Wastoren. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren
Beste meneer van Erp, Bedankt voor het delen van uw positieve review en aanbeveling! Geniet van het eindresultaat. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren
Beste mevrouw Post, Erg fijn om dit te lezen. Bedankt dat u dit met ons deelt. Geniet van uw nieuwe wasruimte. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren
Beste meneer Eleveld, Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij om te lezen dat u het zo heeft ervaren. Geniet van uw nieuwe wasruimte. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren
Beste meneer Haverkamp, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaringen met de levering van onze kasten. Hopelijk is ook alles gelukt met de opbouw ervan en bent u ondertussen al aan het genieten...
Beste Marjolijn, Hartelijk dank voor uw positieve review! We hopen dat u al eventjes aan het genieten bent van uw nieuwe Wastoren. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren
Beste meneer Jongsma, Super om te lezen dat u zo positief bent! Bedankt voor uw bericht en aanbeveling. Geniet van het eindresultaat. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren
Beste meneer van Tricht, Heel erg bedankt voor het delen van uw uitgebreide ervaringen met zowel onze service, website, product en de opbouw daarvan. We zijn ook blij dat u uw puntje van kritiek...
Beste Ann, hartelijk dank voor uw positieve review! Heel fijn dat u uw ervaringen hier met ons deelt. Geniet van het eindresultaat! Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren