Wastoren

Bedankt voor de positieve beoordeling! Groetjes, Babette - team Wastoren

Wetters

Goed.

Reactie Wastoren:

Bedankt voor het delen! Geniet van uw nieuwe Wastorens. Groet, Babette - team Wastoren

w. van kuik

Stevige kasten en zeer goede kwaliteit

Reactie Wastoren:

Beste meneer van Kuik, Hartelijk dank voor uw positieve woorden. Wat fijn dat u dit met ons deelt. Veel plezier gewenst met uw nieuwe wasruimte. Groet, Babette - team Wastoren

Broeders

Reactie Wastoren:

Beste mevrouw Broeders, Bedankt voor uw positieve review! Veel plezier gewenst met uw nieuwe Wastoren. Groetjes, Babette - team Wastoren

Sven

Super kast

Reactie Wastoren:

En dat vinden wij super om te horen!! Bedankt voor uw positieve review. Groet, Babette - team Wastoren

Huisman

Zeer goed

Hartelijk dank!! Geniet van uw nieuwe wasruimte. Groet, Babette - team Wastoren

Bob

Goede levering van de kast. netjes gebeld om afspraak te maken. Ook wordt er netjes gereageerd op aanvullende montage vragen. en echt heel goede kwaliteit kast

Reactie Wastoren:

Beste Bob, Bedankt voor uw uitgebreide en positieve feedback! Dit vinden wij erg leuk om te lezen. Fijn ook om te lezen dat de montage is gelukt. Geniet van uw nieuwe Wastoren! Groet, Babette - team... Beste Bob, Bedankt voor uw uitgebreide en positieve feedback! Dit vinden wij erg leuk om te lezen. Fijn ook om te lezen dat de montage is gelukt. Geniet van uw nieuwe Wastoren! Groet, Babette - team Wastoren

Marco

Degelijk en goed zelf in elkaar te zetten.

Reactie Wastoren:

Beste Marco, Dank voor het delen van uw positieve feedback! We zijn blij om te lezen dat u het opbouwen van de kast niet vervelend vond. Geniet van het eindresultaat. Groet, Babette - team Wastoren

Piet Wevers

Snelle levering, compleet en eenmaal klaar is het een mooi geheel.

Reactie Wastoren:

Beste meneer Wevers, Hartelijk dank voor uw positieve bericht. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe wasruimte. Groet, Babette - team Wastoren

M. van Reede

Reactie Wastoren:

Beste meneer van Reede, Super!! Bedankt voor het delen :) Groet, Babette - team Wastoren