Heel goed ! Van order tot aflevering tot de duidelijke instructies!
Reactie Wastoren:
Beste mevrouw van Goethem, Wat top! Bedankt voor het delen van zo'n positief bericht. Geniet van uw Wastoren! Groet, Babette - team Wastoren
Super, kan niet beter dus? ;) Bedankt voor het delen en geniet van uw nieuwe wasruimte! Groet, Babette - team Wastoren
Beste mevrouw Koper, Bedankt voor uw positieve review! Wat vervelend dat het hout iets brak, mocht u toch nog graag een nieuw paneel daarvoor ontvangen; dan mag u ons daar altijd over mailen of...
Beste Marc, Super!! We zijn blij om dit te lezen, bedankt voor het delen van zo'n positieve review. Geniet van het eindresultaat! Groet, Babette - team Wastoren
Beste meneer L.V.V., Bedankt voor uw positieve review! Geniet van uw nieuwe Wastoren. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren
Beste Jan, Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaringen. Hier zijn wij blij mee :) Veel plezier met uw nieuwe wasruimte. Groet, Babette - team Wastoren
Beste familie Merx, Wat fijn dat wij jullie zo hebben kunnen helpen. Dit doen wij graag! Geniet van jullie nieuwe kastenwand thuis. Groetjes, Babette - team Wastoren
Beste Marianne, Wat fijn zeg! Hier zijn wij erg blij mee. Bedankt voor het delen en geniet van uw nieuwe Wastoren. Groetjes, Babette - team Wastoren
Beste Lieneke, Super!! Bedankt voor het delen van uw positieve ervaringen met ons. Geniet van uw nieuwe Wastoren! Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren
Beste Karin, Heel erg bedankt voor het delen. Super om te lezen dat u zo positief bent. Geniet van het eindresultaat! Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren