Wastoren

Peter

Positief, heldere site en men komt afspraken na. Goede communicatie

Reactie Wastoren:

Beste Peter, We zijn blij om te lezen dat u onze service en communicatie goed is bevallen! Hopelijk bent u nu al eventjes aan het genieten van een mooie Wastoren thuis. Met vriendelijke groet,... Beste Peter, We zijn blij om te lezen dat u onze service en communicatie goed is bevallen! Hopelijk bent u nu al eventjes aan het genieten van een mooie Wastoren thuis. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

Mart

Goede website, correcte levering, deugdelijk materiaal. Vergt wel even tijd om het in elkaar te zetten, maar past allemaal prima. De deugdelijkheid op langere termijn is nog niet in te schatten.

Reactie Wastoren:

Beste Mart, Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaringen. Super om te lezen dat u zo tevreden bent. Langere termijn is inderdaad nog de vraag ;) Maar mocht er dan iets zijn, mag u ons... Beste Mart, Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaringen. Super om te lezen dat u zo tevreden bent. Langere termijn is inderdaad nog de vraag ;) Maar mocht er dan iets zijn, mag u ons altijd mailen/bellen. Ook na paar jaar helpen wij graag. Fijne dag. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

Ronnie

Geleverd volgengs afspraak en degelijke kast

Reactie Wastoren:

Beste Ronnie, Top! Dat is fijn om te lezen. Bedankt dat u dit met ons deelt. Veel plezier gewenst met de kasten. Groetjes, Babette - team Wastoren

Hoeben

Snelle levering, degelijke kwaliteit. Goede gebruiksaanwijzing.

Reactie Wastoren:

Beste meneer Hoeben, Bedankt voor uw positieve feedback. Goed om te lezen dat u tevreden bent over de opbouw van de kast en de kwaliteit. Geniet van het eindresultaat! Groetjes, Babette - team... Beste meneer Hoeben, Bedankt voor uw positieve feedback. Goed om te lezen dat u tevreden bent over de opbouw van de kast en de kwaliteit. Geniet van het eindresultaat! Groetjes, Babette - team Wastoren

A van Alphen

Perfect

Reactie Wastoren:

Bedankt voor een kort maar krachtige review ;) Hier zijn wij blij mee. Veel plezier met uw Wastoren! Groetjes, Babette - team Wastoren

Puggies

Mooi product voor een mooie zomerprijs

Reactie Wastoren:

Beste mevrouw Puggies, Hartelijk dank voor uw lovende woorden! Geniet van uw Wastoren. Groetjes, Babette - team Wastoren

De Meza

Snelle levering goed communicatie en goed product

Reactie Wastoren:

Beste meneer de Meza, Wat zijn wij blij om te lezen dat u zo tevreden bent over zowel de levering, communicatie als het product! Veel plezier gewenst met het eindresultaat. Met vriendelijke groet,... Beste meneer de Meza, Wat zijn wij blij om te lezen dat u zo tevreden bent over zowel de levering, communicatie als het product! Veel plezier gewenst met het eindresultaat. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

Richard T

Fantastische klantenservice, goede kwaliteit en makkelijk te assembleren

Reactie Wastoren:

Beste Richard, Wat super om dit te lezen. Heel erg bedankt voor het delen van uw ervaringen. Veel plezier gewenst met uw nieuwe wasruimte. Groet, Babette - team Wastoren

Igno Pröpper

De wastoren is van hoge kwaliteit en zeer robuust. Het monteren is goed te doen, de beschrijving is helder.
De service is uitmuntend, telefonisch goede adviezen en snelle levering.

Reactie Wastoren:

Beste meneer Pröpper, Hartelijk dank voor het delen van uw uitgebreide en positieve review. Fijn om te lezen dat u het zo heeft ervaren en zo tevreden bent over de Wastoren. Geniet van het... Beste meneer Pröpper, Hartelijk dank voor het delen van uw uitgebreide en positieve review. Fijn om te lezen dat u het zo heeft ervaren en zo tevreden bent over de Wastoren. Geniet van het eindresultaat! Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

Ronald Van Tilburg

Snelle levering en een fantastische wastoren

Reactie Wastoren:

Goedemorgen meneer van Tilburg, Wat leuk om dit te lezen!! Het maakt ons blij dat u zo tevreden bent over zowel de levering als de Wastoren. Geniet van uw nieuwe wasruimte. Groet, Babette - team... Goedemorgen meneer van Tilburg, Wat leuk om dit te lezen!! Het maakt ons blij dat u zo tevreden bent over zowel de levering als de Wastoren. Geniet van uw nieuwe wasruimte. Groet, Babette - team Wastoren