Prima firma, goede service en komen afspraken na.
Reactie Wastoren:
Beste meneer Smeekens, Wat leuk om te lezen! Heel erg bedankt dat u dit met ons deelt. Geniet van uw nieuwe wasruimte. Groet, Babette - team Wastoren
Beste meneer de Rijke, Heel erg bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat alles netjes is opgelost. Veel plezier met uw Wastoren! Groet, Babette - team Wastoren
Beste mevrouw Zoutewelle, Hartelijk dank voor uw feedback! We zijn blij om te lezen dat u blij bent met de Wastoren. Over de levering; dit heb ik meteen nagevraagd bij onze transporteur. Zij...
Goedemorgen! Bedankt voor het delen van uw ervaringen. Als u graag wilt dat wij nog even met u mee kijken naar hoe u het nu heeft opgebouwd, dan kan dat altijd! De punten waar u tegenaan bent...
Beste mevrouw de Winne, Wat fijn om te lezen dat de levering correct is verlopen. Hopelijk bent u ook helemaal happy met het eindresultaat. Geniet ervan! Groet, Babette - team Wastoren
Beste mevrouw Mors, Heel erg bedankt voor het delen van uw positieve ervaringen. Ook zijn wij blij met uw punt van feedback, dit zou het inderdaad wat gemakkelijker maken. Hopelijk kunnen wij dit in...
Beste meneer Dejaeghere, Fijn om dit te lezen! Bedankt dat u dit ook met ons deelt. Hopelijk bent u al even aan het genieten van de nieuwe wasruimte. Groet, Babette - team Wastoren
Wat fijn! Bedankt voor het delen :) Geniet van uw nieuwe wasruimte. Groet, Babette - team Wastoren
Beste Claudia, Wat super om te lezen dat u zo tevreden bent over uw aankoop. Dat is voor ons ook belangrijk :) Veel plezier met uw nieuwe Wastoren! Groet, Babette - team Wastoren
Beste meneer Peter, Wauw wat een leuke review. Fijn om te lezen dat u er zo tevreden over bent. Geniet van uw nieuwe wasruimte. Groet, Babette - team Wastoren