Wastoren

MR A

Reactie Wastoren:

Fijn!! Dank voor het delen. Veel plezier met de kast! Groet, Babette - team Wastoren

N.Been

Bestelling op tijd geleverd volgens afspraak. Alle kastelementen zeer goed verpakt waardoor kans op beschadiging nihil is. Het inelkaar zetten van de kasten was geen probleem door de duidelijke... Bestelling op tijd geleverd volgens afspraak. Alle kastelementen zeer goed verpakt waardoor kans op beschadiging nihil is. Het inelkaar zetten van de kasten was geen probleem door de duidelijke instructie tekeningen. Prima product en we zijn er zeer content mee.

Reactie Wastoren:

Beste meneer Been, Bedankt voor het delen van uw positieve review! We zijn blij om te lezen dat u het zo heeft ervaren. Geniet van uw nieuwe wasruimte. Groet, Babette - team Wastoren

Verbeke Marleen

Zéér goede ervaring, bij levering waren er panelen beschadigd die de week daarop reeds werden vervangen. Dit is een zéér prima service.

Reactie Wastoren:

Beste mevrouw Verbeke, Wat leuk om te lezen dat u zo tevreden bent. Bedankt dat u dit met ons deelt. Geniet van uw nieuwe wasruimte. Groet, Babette - team Wastoren

C

Top

Super! Dank voor het delen :) Groet, Babette - team Wastoren

westerbeke

Telefonisch goed bereikbaar, goede service. jammer dat een nalevering van een kastdeur zolang duurt

Reactie Wastoren:

Beste meneer Westerbeke, Bedankt voor uw feedback! Blij om te lezen dat u tevreden bent over de service. Wij vinden het ook erg vervelend dat de wasmanden kast zo lang duurt.. Dit is helaas iets... Beste meneer Westerbeke, Bedankt voor uw feedback! Blij om te lezen dat u tevreden bent over de service. Wij vinden het ook erg vervelend dat de wasmanden kast zo lang duurt.. Dit is helaas iets waar wij nu geen invloed op hebben. Ik weet niet of u de rest al heeft opgebouwd? Maar dat kan! De inzetkast voor wasmanden is later gemakkelijk erin te zetten :) Mocht u alles al hebben opgebouwd hoop ik dat u nu al van de kasten aan het genieten bent. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

M. Buys

Alles was goed verzorgd

Reactie Wastoren:

Beste mevrouw Buys, Wij zijn blij om dit te lezen. Geniet van uw nieuwe wasruimte. Groet, Babette - team Wastoren

Marcel

Een normale webshop. Maar wel 1 die snel reageert op e-mail en ook een erg goede after sales heeft. Een demper van een klep was niet goed,gemaild op zondag,maandag antwoord met excuus en dinsdag lag... Een normale webshop. Maar wel 1 die snel reageert op e-mail en ook een erg goede after sales heeft. Een demper van een klep was niet goed,gemaild op zondag,maandag antwoord met excuus en dinsdag lag er een compleet nieuwe demper in de brievenbus.

Reactie Wastoren:

Beste Marcel, Wat goed om dit te lezen. Erg fijn dat het allemaal zo is verlopen bij u. Bedankt voor het delen. Veel plezier gewenst met uw nieuwe Wastoren! Groet, Babette - team Wastoren

Ben

Goede afspraken, prima katten

Reactie Wastoren:

Fijn om te lezen!! Veel plezier gewenst met uw Wastoren kasten. Groet, Babette - team Wastoren

Leo

Vriendelijk en goede kwaliteit van de wasmachine en drogerkast.
Zat goed verpakt zodat er niets kon beschadigen.

Hilde

Wastoren zelf perfect ! Transportfirma helaas niet

Reactie Wastoren:

Beste Hilde, Bedankt voor uw review! Vervelend om te lezen dat de levering niet perfect is verlopen.. Hier gaan wij een melding van maken naar het transportbedrijf. Ik hoop dat u nu aan het genieten... Beste Hilde, Bedankt voor uw review! Vervelend om te lezen dat de levering niet perfect is verlopen.. Hier gaan wij een melding van maken naar het transportbedrijf. Ik hoop dat u nu aan het genieten bent van het eindresultaat. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren