Reactie Wastoren:
Beste mevrouw Kamps-Hendrice, Dat is fijn om te lezen! Veel plezier met uw Wastoren. Groet, Babette - team Wastoren
Beste meneer Berg, Dank voor het delen van uw positieve review! Geniet van uw nieuwe wasruimte. Groet, Babette - team Wastoren
Beste Coty, Gelukkig is het zo verlopen! Bedankt dat u uw ervaringen zo met ons deelt. Geniet van uw nieuwe wasruimte. Groet, Babette - team Wastoren
Goedemorgen! Bedankt voor het delen van uw ervaring, geniet van uw Wastoren! Groet, Babette - team Wastoren
Fijn!! Daar zijn wij blij mee, bedankt dat u dit met ons deelt. Groet, Babette - team Wastoren
Beste meneer Bakker, Fijn om te lezen! Geniet ervan. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren
Beste Maurice, Gelukkig is het probleem snel opgelost! Daar zijn wij ook blij mee :) Bedankt voor uw positieve review en geniet van uw nieuwe wasruimte. Groet, Babette - team Wastoren
Beste Harrie, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaringen! Wij zijn blij om te lezen dat u zo positief bent. Geniet van uw nieuwe Wastoren! Groet, Babette - team Wastoren