Wastoren

Hermann

Duidelijke handleiding. Goede kwaliteit. Op tijd geleverd.

Reactie Wastoren:

Beste Hermann, Super! Dat is fijn om te lezen. Geniet van uw nieuwe wasruimte. Groet, Babette - team Wastoren

Roland

Goede kwaliteit van wastoren

Reactie Wastoren:

Beste Roland, Super! Fijn om te lezen. Geniet van uw nieuwe wasruimte. Groet, Babette - team Wastoren

Marije

Super nette mooie kast. Levering was snel. Wel stond op de site dat er contact opgenomen zou worden voor de levering. Helaas stond zomaar een vrachtwagen voor de deur die even helemaal voor op de... Super nette mooie kast. Levering was snel. Wel stond op de site dat er contact opgenomen zou worden voor de levering. Helaas stond zomaar een vrachtwagen voor de deur die even helemaal voor op de oprit een pallet met de kasten had gedropt. Ook onder een andere naam Palletways ipv wastoren. Dat was wat verwarrend maar is ook weer goed gekomen en snel de boel binnen gezet.

Reactie Wastoren:

Beste Marije, Bedankt voor het delen van uw ervaringen en uw aanbeveling! Daar zijn wij blij mee. Wel vinden wij het vervelend om te lezen dat de transporteur niet netjes contact heeft opgenomen van... Beste Marije, Bedankt voor het delen van uw ervaringen en uw aanbeveling! Daar zijn wij blij mee. Wel vinden wij het vervelend om te lezen dat de transporteur niet netjes contact heeft opgenomen van te voren, dat is wel een afspraak die wij met hen hebben gemaakt. Ik noteer dit om terug te communiceren. Fijn dat jullie het hebben opgelost! Geniet van de Wastoren. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

Manon smeijer

In eerste instantie goed maar nadat de aankoop binnen was bleek de kwaliteit niet in overeenstemming met de gelikte site

Reactie Wastoren:

Beste mevrouw Smeijer, Bedankt voor het delen van uw ervaringen. Mijn collega heeft na uw mail gelijk contact met u opgenomen om te bespreken wat er mis wat met de kwaliteit. Wij vinden het namelijk... Beste mevrouw Smeijer, Bedankt voor het delen van uw ervaringen. Mijn collega heeft na uw mail gelijk contact met u opgenomen om te bespreken wat er mis wat met de kwaliteit. Wij vinden het namelijk erg vervelend om te lezen dat u dit zo heeft ervaren en doen ook graag ons best om dit zo goed mogelijk op te lossen voor u. Ik hoop dat dit uw ervaringen verbeterd en dat u dan toch kunt gaan genieten van uw Wastoren. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

Kleine

Superrrr goed

Reactie Wastoren:

Geweldig!! Fijn om te horen. Veel plezier met uw Wastoren! Groet, Babette - team Wastoren

Jan Snoek

We zijn super tevreden over de behandeling en afhandeling van onze bestelling, en onze wastoren is helemaal top. We zouden het aan iedereen aanraden.

Reactie Wastoren:

Beste meneer Snoek, Wat leuk om te lezen! Erg aardig van u dit u dit hier deelt. Geniet van uw nieuwe wasruimte. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

Odrie de Pender

Zeer goed

Reactie Wastoren:

Beste meneer de Pender, Bedankt voor uw aanbeveling en review! Veel plezier met uw nieuwe wasruimte. Groet, Babette - team Wastoren

Paul

Goed contact gekregen na telefonische vraag.

Reactie Wastoren:

Beste Paul, Fijn om te horen dat wij u goed hebben kunnen helpen. Geniet van uw nieuwe Wastoren! Groet, Babette - team Wastoren

Behets Priscilla

Correct naar prijs/qualiteit

Reactie Wastoren:

Beste mevrouw Behets, Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te lezen dat u tevreden bent met de Wastoren. Veel plezier ermee! Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

Davy Mangelschots

Super.

Reactie Wastoren:

Beste meneer Mangelschots, Bedankt voor uw positieve review! Hier zijn wij blij mee. Geniet van uw nieuwe wasruimte. Groet, Babette - team Wastoren