Wastoren

LIEFTING

PRIMA

Reactie Wastoren:

Super!! Fijn om te lezen :) Geniet van uw Wastoren. Groet, Babette - team Wastoren

Lagerweij

Mooi stevig meubel. Alleen plank is lastig te installeren.

Reactie Wastoren:

Beste mevrouw Lagerweij, Dank voor het delen van uw ervaring. Fijn om te lezen dat u blij bent met het meubel. Ik hoop dat het installeren van de plank wel de moeite waard was? Geniet van uw nieuwe... Beste mevrouw Lagerweij, Dank voor het delen van uw ervaring. Fijn om te lezen dat u blij bent met het meubel. Ik hoop dat het installeren van de plank wel de moeite waard was? Geniet van uw nieuwe wasruimte. Groet, Babette - team Wastoren

Grace

1 keer mee gebeld, na online aankoop te hebben gedaan, en werd prima te woord gestaan.

Reactie Wastoren:

Beste Grace, Bedankt voor het delen van uw ervaringen. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. Hopelijk staat uw Wastoren ondertussen ook? Geniet ervan. Met vriendelijke groet, Babette - team... Beste Grace, Bedankt voor het delen van uw ervaringen. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. Hopelijk staat uw Wastoren ondertussen ook? Geniet ervan. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

Niels

Erg goed

Reactie Wastoren:

Beste Niels, Dit vinden wij erg fijn! Bedankt voor uw positieve feedback. Geniet van uw Wastoren. Groet, Babette - team Wastoren

Freek Korver

Goede service prima wastoren

Reactie Wastoren:

Beste meneer Korver, Fijn om dit te lezen! Bedankt dat u dit met ons deelt. Veel plezier met uw nieuwe wasruimte. Groet, Babette - team Wastoren

P Verlangen

Prettig & correct

Reactie Wastoren:

Beste mevrouw Verlangen, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaringen. Geniet van uw nieuwe wasruimte. Groet, Babette - team Wastoren

H.Metz

Voor mijn aankoop ook nog telefonisch contact gehad over het trillingsvrij zijn van dit meubel. Daarna besteld en pakket werd keurig afgeleverd. Daarna aan het monteren geslagen en een en ander is... Voor mijn aankoop ook nog telefonisch contact gehad over het trillingsvrij zijn van dit meubel. Daarna besteld en pakket werd keurig afgeleverd. Daarna aan het monteren geslagen en een en ander is wel iets anders en zwaarder dan een Ikea meubel monteren. Maar goed lezen en naar de plaatjes kijken dan komt het goed. Meubel geplaatst, verankerd aan de muur - wasmachine en droger erin - helemaal goed. Apparaten op makkelijke hoogte, bergruimte onder de apparatuur en wij hebben ook gekozen voor een opzetkast. Wat een ruimte, heel fijn.

Reactie Wastoren:

Beste meneer Metz, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaringen! Wij zijn erg blij om te lezen dat het allemaal is gelukt en dat u zo tevreden bent over het eindresultaat. Geniet van uw nieuwe... Beste meneer Metz, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaringen! Wij zijn erg blij om te lezen dat het allemaal is gelukt en dat u zo tevreden bent over het eindresultaat. Geniet van uw nieuwe wasruimte en wij wensen u hele fijne feestdagen! Groet, Babette - team Wastoren

M vd Bosch

Goed komen alle afspraken na,ook als er iets niet klopt.

Reactie Wastoren:

Beste meneer vd Bosch, Fijn om te lezen dat u het zo heeft ervaren! Dank voor uw positieve review. Geniet van de Wastoren en fijne feestdagen gewenst! Groet, Babette - team Wastoren

marco

Een hele slechte beschrijving \ tek in elke doos zat wel een onderdeel van bijvoorbeeld een la. ben er de hele zaterdag mee bezig geweest en ja ik ben best handig product is ok maar wat een geduld... Een hele slechte beschrijving \ tek in elke doos zat wel een onderdeel van bijvoorbeeld een la. ben er de hele zaterdag mee bezig geweest en ja ik ben best handig product is ok maar wat een geduld was hier voor nodig.

Wijngaarden

Handige wastoren, het is even wachten op de levering maar dan heb je ook wat

Reactie Wastoren:

Beste meneer Wijngaarden, Super om te lezen dat u de Wastoren handig vindt, dat is de reden waar wij hem voor hebben ontwikkeld ;) En dat het ook mooi moet zijn uiteraard! Bedankt dat u dit met ons... Beste meneer Wijngaarden, Super om te lezen dat u de Wastoren handig vindt, dat is de reden waar wij hem voor hebben ontwikkeld ;) En dat het ook mooi moet zijn uiteraard! Bedankt dat u dit met ons deelt. Geniet ervan en fijne feestdagen gewenst. Groet, Babette - team Wastoren