Wastoren

secil refik

I am happy with the product. it is strong and looks good.

Reactie Wastoren:

Thank you for your review! Enjoy!

Carin

Mooie wastoren, gemakkelijk zelf te monteren.

Reactie Wastoren:

Fijn om te horen, dat het in elkaar zetten prima te doen is!

Rogiers

mark kruize

Zeer goede kwaliteit

Super, bedankt!

Van der Cingel

Duidelijke informatie over de telefoon, vriendelijke man

Fijn, dank u.

Dave

Erg goed contact en telefonisch advies van te voren. De wastoren bevalt heel goed. Wel een behoorlijke klus om in elkaar te zetten, terwijl ik voor een flink Ikea bouwpakket mijn hand niet omdraai... Erg goed contact en telefonisch advies van te voren. De wastoren bevalt heel goed. Wel een behoorlijke klus om in elkaar te zetten, terwijl ik voor een flink Ikea bouwpakket mijn hand niet omdraai (gebruiksaanwijzing laat wat te wensen over in duidelijkheid welke delen waar exact horen).

Reactie Wastoren:

Beste Dave, wij hebben inmiddels enkele - hopelijk positieve - wijzigingen doorgevoerd en blijven eraan werken de opbouw zo eenvoudig mogelijk te maken.

T

Initiele bevestigingsmail was niet bij mij aangekomen, bestelling was wel al in gang gezet.
In elkaar zetten kost toch best veel tijd. Dubbele wastoren heeft 2 middagen gekost om in elkaar te zetten.

Dank voor de reactie.
Door twee middagen eraan te spenderen levert het u wel jarenlang plezier op!

Nordkamp

Geleverd wat er gevraagd werd

Ook belangrijk!

Vasse

Top service ontbrak een onderdeel en na contact met Wastoren de volgende dag al in huis top .

Reactie Wastoren:

Natuurlijk, ook dan staan we voor ons product. Totdat u tevreden bent!