Wastoren

Peter Kluz

Complete service vanaf moment bestellen tot afleveren.

Reactie Wastoren:

Prachtig om te horen, dank!

Ineke Schröder-de Keizer

Betrouwbaar en snelle levering

Reactie Wastoren:

Dank u! Zo zou het altijd moeten zijn.

Inge S.

De levering liet op zich wachten en stagneerde bij de vervoerder. Maar prima opgelost !

Reactie Wastoren:

Een lichte vertraging; gelukkig dat we het snel hebben kunnen oplossen!

Mieke Jansen - van der Heijden

Dank u!

Van Landeghem Freddy

Goede service,perfect geleverd.Jammer dat er in één pakket maar liefst 5 houten pluggen ontbreken.Door corona maatregelen nog niet kunnen kopen in doe het zelf zaak.Deze wastoren dus nog steeds niet... Goede service,perfect geleverd.Jammer dat er in één pakket maar liefst 5 houten pluggen ontbreken.Door corona maatregelen nog niet kunnen kopen in doe het zelf zaak.Deze wastoren dus nog steeds niet kunnen afwerken.Echt jammer......

Reactie Wastoren:

Geachte heer Van Landeghem , dat spijt ons zeer. Wij sturen u graag morgen per post de ontbrekende pluggen toe !! Hopelijk zijn we nog op tijd en kunt u de kast afmaken.
uw Wastoren Team.

Dea Bijlsma

Fijn, dank u!

C. Vermeulen

Zeer tevreden met product. Iets minder met levering. Onaangekondigd stond men op de stoep. Gelukkig was schilder in huis die chauffeur kon overtuigen een en ander in de garage te zetten.

Maar goed top product zeer blij mee.

Reactie Wastoren:

Goedemorgen heer Vermeulen, dank u! De transporteur neemt inderdaad af en toe een bestelling mee als dat bij hun in de route past. desondanks hadden ze u even moeten bellen, excuses! Toch veel... Goedemorgen heer Vermeulen, dank u! De transporteur neemt inderdaad af en toe een bestelling mee als dat bij hun in de route past. desondanks hadden ze u even moeten bellen, excuses! Toch veel plezier van de Wastoren.

Chris

Fijn, dank u!

Corne

Mooie kast, zeer degelijk. In elkaar zetten kost wel even wat tijd. Transporteur zet kast op oprit zonder afspraak of aan te bellen. Toen we naar buiten liepen, stond daar plots onaangekondigd een... Mooie kast, zeer degelijk. In elkaar zetten kost wel even wat tijd. Transporteur zet kast op oprit zonder afspraak of aan te bellen. Toen we naar buiten liepen, stond daar plots onaangekondigd een heel pakket.

Reactie Wastoren:

Goedemorgen heer Heijnen, excuses voor deze manier van afleveren. Wij hebben dit uiteraard met onze transporteur opgenomen. Wel veel plezier van de Wastoren gewenst!

Dimi

Ondanks de crisis waar we nu inzitten netjes geleverd zoals beloofd.. kwalitatief materiaal! Eventjes zoeken met het plannetje maar toch duidelijk voor een snel eindresultaat dat er mag zijn. Zeer... Ondanks de crisis waar we nu inzitten netjes geleverd zoals beloofd.. kwalitatief materiaal! Eventjes zoeken met het plannetje maar toch duidelijk voor een snel eindresultaat dat er mag zijn. Zeer tevreden zeker een aanrader!

Reactie Wastoren:

Goedemorgen heer Onsia, erg fijn dat ons product en de inspanningen gewaardeerd worden. En dank voor de moeite om ons dit te laten weten.