Wastoren

Anita Te Brummelstroete

Prima,goede levering

Reactie Wastoren:

Beste mevrouw te Brummelstroete, ik lees dat u groots geniet van uw nieuwe wasmachine kast. Wat super om te horen! Fijn dat u er plezier van ervaart. Bedankt voor het achter laten van een top... Beste mevrouw te Brummelstroete, ik lees dat u groots geniet van uw nieuwe wasmachine kast. Wat super om te horen! Fijn dat u er plezier van ervaart. Bedankt voor het achter laten van een top review. Met vriendelijke groet, Amber - team Wastoren

Roxane Ackx

Super goed

Reactie Wastoren:

Beste mevrouw Ackx, bedankt voor uw super beoordeling! Dat waarderen we enorm. Goed om te lezen dat het monteren heel gemakkelijk voor u is verlopen. Nog veel was plezier gewenst! Met vriendelijke... Beste mevrouw Ackx, bedankt voor uw super beoordeling! Dat waarderen we enorm. Goed om te lezen dat het monteren heel gemakkelijk voor u is verlopen. Nog veel was plezier gewenst! Met vriendelijke groet, Amber - team Wastoren

Cobi

Zeer goed

Reactie Wastoren:

Beste mevrouw Kolkman, hartelijk dank voor uw positieve review. Wat fijn dat alles zo goed is verlopen! We waarderen het dat u ons zou aanbevelen. Hopelijk ervaart u veel plezier van uw zwarte... Beste mevrouw Kolkman, hartelijk dank voor uw positieve review. Wat fijn dat alles zo goed is verlopen! We waarderen het dat u ons zou aanbevelen. Hopelijk ervaart u veel plezier van uw zwarte wasmachine kast. Met vriendelijke groet, Amber - team Wastoren

Patrick Krottje

Alles netjes geregeld. Goede kwaliteit van materialen. Wij hadden een handvat kapot en dat werd naderhand opgestuurd.

Reactie Wastoren:

Beste meneer Krottje, bedankt voor het achter laten van uw review! Wat vervelend dat er een handvat kapot is gegaan. Gelukkig hebben wij dit snel voor u kunnen oplossen door een nieuwe op te sturen.... Beste meneer Krottje, bedankt voor het achter laten van uw review! Wat vervelend dat er een handvat kapot is gegaan. Gelukkig hebben wij dit snel voor u kunnen oplossen door een nieuwe op te sturen. We zijn blij om te lezen dat u onze service en de kwaliteit van de materialen super heeft ervaren! Nog veel was plezier gewenst. Met vriendelijke groet, Amber - Team Wastoren

Meida

Nice product. Good service. Fast delovery. Highly recommended.

Reactie Wastoren:

Dear Meida, we are very delighted to read that you had such a good experience with Wastoren! I see what you have written about my colleagues. I will give the nice compliment to them! Thank you for... Dear Meida, we are very delighted to read that you had such a good experience with Wastoren! I see what you have written about my colleagues. I will give the nice compliment to them! Thank you for the recommendation. We wish you many fun laundry sessions with your new cabinet. Kind regards, Amber - Team Wastoren

Robert Oude Elferink

Prima bedrijf

Reactie Wastoren:

Beste meneer Oude Elferink, wat fijn dat u een beoordeling heeft achter gelaten en dat deze zo positief is! We lezen dat u onze levering en service zeer goed heeft ervaren, daar zijn we erg blij... Beste meneer Oude Elferink, wat fijn dat u een beoordeling heeft achter gelaten en dat deze zo positief is! We lezen dat u onze levering en service zeer goed heeft ervaren, daar zijn we erg blij mee. We hopen dat u gaat genieten van uw wasmachine kast op hoogte! Met vriendelijke groet, Amber - Team Wastoren

Andijvie

Super

Reactie Wastoren:

Beste, bedankt voor uw super review! We lezen dat u de communicatie aan de telefoon als heel goed heeft ervaren. Dat vinden we fijn om te horen! We wensen u nog veel plezier met uw wasmachine kast.... Beste, bedankt voor uw super review! We lezen dat u de communicatie aan de telefoon als heel goed heeft ervaren. Dat vinden we fijn om te horen! We wensen u nog veel plezier met uw wasmachine kast. Met vriendelijke groet, Amber - Team Wastoren

Klaas Gerber

Op zich goede materialen, maar beschadigingen op een deur en een zijwand. Daar heb ik over gemaild, met foto's, helaas geen reactie op gehad. Dat is jammer want het gaat om een kast van bijna 1800... Op zich goede materialen, maar beschadigingen op een deur en een zijwand. Daar heb ik over gemaild, met foto's, helaas geen reactie op gehad. Dat is jammer want het gaat om een kast van bijna 1800 euro. Hopelijk komt er nog een reactie. Vandaar dat ik tot nu toe het bedrijf niet kan aanbevelen.

Reactie Wastoren:

Beste meneer Gerber, Hartelijk dank voor het delen van uw uitgebreide review. We hebben dit gelijk intern opgepakt en telefonisch contact met u opgenomen. Het klopt inderdaad dat u geen reactie... Beste meneer Gerber, Hartelijk dank voor het delen van uw uitgebreide review. We hebben dit gelijk intern opgepakt en telefonisch contact met u opgenomen. Het klopt inderdaad dat u geen reactie heeft ontvangen, waardoor we uw mail over het hoofd hebben gezien weten wij niet... nogmaals onze excuses hiervoor. Fijn dat u zo begripvol bent en dat we een geschikte oplossing hebben kunnen vinden. We vinden het ook super om te horen dat u verder over de kasten en de kwaliteit erg tevreden bent. Hopelijk geniet u van het eind resultaat, mochten wij in de toekomst toch nog eens iets voor u kunnen betekenen, dan horen wij dit graag. Fijne dag. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

Miriam Coenders

Prima communicatie. Na bestelling had ik de scharnieren dubbel besteld, omdat deze kennelijk al standaard er bij zaten. Ik ben hierover netjes gebeld en heb het geld (snel) terug gekregen. Misschien... Prima communicatie. Na bestelling had ik de scharnieren dubbel besteld, omdat deze kennelijk al standaard er bij zaten. Ik ben hierover netjes gebeld en heb het geld (snel) terug gekregen. Misschien had dit wel wat duidelijker op de website gecommuniceerd kunnen worden. Want bij de configurator moet je deze wel los erbij bestellen, maar als je een 'standaard' samenstelling koopt dus niet.

Over de levering werd goed gecommuniceerd en er werd gezocht naar een passende leverdatum.

De kast is goed stevig en is makkelijk een beetje aan te passen om leidingen/stroompunten/etc ruimte te geven. Zelf heb ik er nog wat draadmand-lades in geplaatst. Deze zijn niet bij wastoren te krijgen, maar aangezien de maten standaard zijn, is dit online te vinden. Ook heb ik wat extra gaatjes gemaakt voor de plankendragers, zodat deze op elke gewenste hoogte geplaatst kunnen worden.

Reactie Wastoren:

Beste mevrouw Coenders, Wauw, wat een uitgebreide en positieve review heeft u achtergelaten. Dit wordt zeer gewaardeerd, heel erg bedankt hiervoor. Uw puntje van verbetering qua communicatie over... Beste mevrouw Coenders, Wauw, wat een uitgebreide en positieve review heeft u achtergelaten. Dit wordt zeer gewaardeerd, heel erg bedankt hiervoor. Uw puntje van verbetering qua communicatie over een onderdeel nemen wij ook met ons mee. Geniet van het eindresultaat! Fijne dag. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

Joris Beets

Goed product

Reactie Wastoren:

Beste meneer Beets, Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring met ons. We wensen u veel plezier met het eindresultaat! Fijne dag. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren