Wastoren

Martijn

Afhandeling van de order was uitstekend. 2 weken voor kerst besteld met het verzoek de week voor kerst te leveren en dat gebeurde prompt. Ook heeft de chauffeur de pallets op de 5e etage afgeleverd.... Afhandeling van de order was uitstekend. 2 weken voor kerst besteld met het verzoek de week voor kerst te leveren en dat gebeurde prompt. Ook heeft de chauffeur de pallets op de 5e etage afgeleverd. Zeer goed. Over het in elkaar zetten ben ik minder tevreden. De installatie handleiding is niet erg duidelijk en je moet dus oppassen want een fout is zo gemaakt. Je moet de tijd nemen om alles in elkaar te zetten en doe het met z’n tweeen. Aan het einde hou je ook schroefjes enz over. Ach uiteindelijk beter dan te kort komen maar je twijfelt wel of je de kast wel goed inelkaar hebt gezet.

Reactie Wastoren:

Beste Martijn, fijn dat het logistiek naar verwachting is gegaan. De kasten hebben een speciale en robuuste constructie; ze zijn speciaal ontworpen zijn om de wasmachine en wasdroger veilig op... Beste Martijn, fijn dat het logistiek naar verwachting is gegaan. De kasten hebben een speciale en robuuste constructie; ze zijn speciaal ontworpen zijn om de wasmachine en wasdroger veilig op hoogte te plaatsen. Het in elkaar zetten is een klus voor de zaterdag; met z'n tweeën is op sommige momenten inderdaad handig. Dank voor de review!

Tigchelhoff

Alles picobello in orde, met een opmerking.
Alles picobello in orde, met een opmerking.
Ik zou graag aan de buitenkant van de palletverpakking zien in welke doos zich de gebruiksaanwijzing bevindt. Hiernaar heb ik nl. lang gezocht. Dit om te voorkomen dat je eerst alle dozen moet opensnijden.

Reactie Wastoren:

Geachte heer Tigchelhoff, dank voor de positieve beoordeling en uw advies. Dit punt hebben wij al aangegeven bij de fabriek; hopelijk kunnen ze het snel doorvoeren. Team Wastoren

Mangelschots

Top ,helemaal goed
zeer handig in gebruik

Reactie Wastoren:

Geachte heer Mangelschots, super bedankt voor uw mooie review en geweldig dat deze bevalt ! Veel plezier ervan. Uw Wastoren team.

Mooi product. Stipte levering. Prettig dat de korting die ik vergeten was te vragen, gewoon verrekend werd.

Reactie Wastoren:

Dank voor de mooie reactie en graag gedaan!

Neus Jeroen

Correct en mooi materiaal, degelijk , duurzaam en stevig

Reactie Wastoren:

Goedemiddag heer Neus, fijn om te horen !!

wim gevers

Goede kwaliteit

Reactie Wastoren:

Geachte heer Gevers, dank !

Prima ervaring; snelle levering. Voor het monteren moet je even de tijd nemen (behoorlijke puzzel) maar uiteindelijk heb je dan wel een super mooi resultaat. Materiaal is lekker stevig en van goede... Prima ervaring; snelle levering. Voor het monteren moet je even de tijd nemen (behoorlijke puzzel) maar uiteindelijk heb je dan wel een super mooi resultaat. Materiaal is lekker stevig en van goede kwaliteit, het is flink aan de prijs, maar het ziet er duurzaam uit.

Reactie Wastoren:

Geachte heer Schultinga, dank voor uw positieve kritiek. We hopen dat u inderdaad ervaren heeft, dat onze kasten van een dusdanige kwaliteit gemaakt en uitgevoerd zijn, dat daarom de prijs/kwaliteit... Geachte heer Schultinga, dank voor uw positieve kritiek. We hopen dat u inderdaad ervaren heeft, dat onze kasten van een dusdanige kwaliteit gemaakt en uitgevoerd zijn, dat daarom de prijs/kwaliteit verhouding klopt.

Levering prima en onderdelen ook

Reactie Wastoren:

Geachte heer Van der Heijden, dank voor de mooie beoordeling en de genomen moeite! Team Wastoren

Top service door een eigen installatiefout een paneel beschadigd. Kreeg gelijk een nieuw onderdooel toegestuurd zonder verdere kosten. Bedankt wastoren!

Reactie Wastoren:

Goedemiddag heer Linsen, dank u voor de mooie woorden! En graag gedaan !!

Frank

Prima wastorens, stevig, zwaar, goede kwaliteit.

Reactie Wastoren:

Goedemiddag heer Everhardt, dank en veel plezier ervan!