Wastoren

Fam. Gielen

Vriendelijke groeten Saskia Beste , ik heb een mailtje gestuurd dat er een verluchtingsrooster ontbreekt Endemol pinnetjes van de legger in de kast, maar heb hier nog geen reactie op gehad.
Vriendelijke groeten Saskia

Reactie Wastoren:

Geachte mevrouw Gielen, natuurlijk onze excuses nogmaals dat er iets ontbrak. Na uw melding van 2 januari hebben wij - daar wij 6 januari weer zijn begonnen - begin van deze week telefonisch contact... Geachte mevrouw Gielen, natuurlijk onze excuses nogmaals dat er iets ontbrak. Na uw melding van 2 januari hebben wij - daar wij 6 januari weer zijn begonnen - begin van deze week telefonisch contact gehad. Afgelopen woensdag zijn het rooster en de pinnetjes per post direct aan u verstuurd. Deze zouden ieder moment bij u afgeleverd moeten zijn of worden. Hopelijk bent u daarmee tevreden en wilt u de review daarmee herzien. Alvast dank!

Lastige build, reken zeker 2-3 uur per kast. Eindresultaat is echter prachtig!

Reactie Wastoren:

Geachte heer Boer, het is correct dat je er 'even' een zaterdag voor moet uittrekken; maar gelukkig is dat het resultaat echt waard! Dank voor de review!

(Bewerkt)

Na verschillende malen brute pech te hebben met verkeerde levering en verkeerde stukken is alles dan toch op z'n plooi gekomen. Ze bleven wel steeds ter beschikking om alles op te volgen. aan... Na verschillende malen brute pech te hebben met verkeerde levering en verkeerde stukken is alles dan toch op z'n plooi gekomen. Ze bleven wel steeds ter beschikking om alles op te volgen. aan communicatie geen gebrek.

Reactie Wastoren:

Goedemorgen mevrouw Maenhout, hartelijk dank voor uw herziene reactie! Helaas heeft u pech gehad met enkele onderdelen. We hopen dat we het naar verwachting hersteld hebben en wensen u daarom des te... Goedemorgen mevrouw Maenhout, hartelijk dank voor uw herziene reactie! Helaas heeft u pech gehad met enkele onderdelen. We hopen dat we het naar verwachting hersteld hebben en wensen u daarom des te meer gemak en plezier van de Wastoren!

Marga Scholte

Kan iedereen deze wastoren aanbevelen. In elkaar zetten is wel even een dingetje, maar de bijgeleverde gebruiksaanwijzing is perfect.
Keurige levering, vragen zeer snel beantwoord door de heer...
Keurige levering, vragen zeer snel beantwoord door de heer Straatman. Ik heb zelf de toren op een extra betegelde verhoging laten plaatsen van 10 cm, toren staat nu nog voor mij beter op hoogte. Ben zeer tevreden . Is tevens een plaatje om te zien.
Foto doorgestuurd en mag gebruikt worden voor marketing.

Reactie Wastoren:

Goedemiddag mevrouw Scholte, dank voor de eerlijke beoordeling en voor het mogen gebruik maken van de fraaie foto. Veel plezier verder van de kasten!

Chris Cruiming

Zeer goed. Afgesproken levertijd wordt nageleefd of eerder. Van tevoren wordt je gebeld en het wordt keurig afgeleverd. Goede kwaliteit met prima handleiding. Later nog 2 opzet kasten besteld, waren... Zeer goed. Afgesproken levertijd wordt nageleefd of eerder. Van tevoren wordt je gebeld en het wordt keurig afgeleverd. Goede kwaliteit met prima handleiding. Later nog 2 opzet kasten besteld, waren er binnen 4 dagen.

Reactie Wastoren:

Geachte heer Cruiming, geweldig om uw prachtige reactie te ontvangen! Dank daarvoor en de genomen moeite.

Carolina Root

Bestellen was makkelijk. Afleveren op drie hoog bleek onhandig maar gelukkig konden de wastorens bij de aannemer afgeleverd worden. Wel ontbraken er een paar onderdelen die gelukkig snel werden... Bestellen was makkelijk. Afleveren op drie hoog bleek onhandig maar gelukkig konden de wastorens bij de aannemer afgeleverd worden. Wel ontbraken er een paar onderdelen die gelukkig snel werden nagezonden. Het resultaat is zoals verwacht. De eerste wasbeurt mag echter nog komen.

Reactie Wastoren:

Goedemiddag mevrouw Root, dank voor uw beoordeling. Mocht u tijdens de eerste wasbeurt toch nog iets ondervinden, aarzelt u niet contact met ons op te nemen! De Wastoren is bewezen zonder enig... Goedemiddag mevrouw Root, dank voor uw beoordeling. Mocht u tijdens de eerste wasbeurt toch nog iets ondervinden, aarzelt u niet contact met ons op te nemen! De Wastoren is bewezen zonder enig probleem te functioneren waarvoor het bedoeld is.

Alles dik in orde, goede communicatie en kwalitatief produkt!

Reactie Wastoren:

Geachte heer van Hoecke, dank door uw prachtige waardering. Hier kunnen we het jaar prima mee uitluiden.

Hele klus om te monteren maar wel gelukt

Reactie Wastoren:

Geachte heer Temmerman, dank voor uw reactie. Het is inderdaad een klus. Hopelijk is de tevredenheid des te groter nu u de Wastoren opgebouwd heeft. veel plezier ermee.

ludovicus elst

Alles verliep correct ,wij zijn zeer tevreden met onze wastoren.

Goedenavond heer Elst,
Ontzettend fijn om uw reactie te vernemen. Dank daarvoor en erg veel plezier van de wastoren gewenst.

J.O

+ Bestelling van de 2 torens was eenvoudig dankzij de uitgebreide info die op de site aanwezig is.
- De levering duurde een week, terwijl de verwachting was gewekt dat dit 2 a 3 dagen zou kunnen zijn.
+ De kwaliteit van het geleverde was prima.
- De montage zou iets gemakkelijker kunnen doordat niet direct duidelijk was welk paneel wat was. Nu moest dit aan de hand van het gaatjes patroon uitgevogeld worden.
Gezien het uiteindelijke resultaat in totaal een dikke voldoende.

Reactie Wastoren:

Geachte heer Ourensma, dank voor uw uitvoerige beoordeling. Wij nemen uw aanbevelingen mee om verbeteringen door te voeren!