Wat een geweldig goed uitgedacht en fantastisch concept.
Degelijke constructie en ergonomisch gezien is dit ook zeer zeker een aanrader
Marja
Ik had een probleem met het plaatsen van de lades en uittekplateaus maar na een ‘help’mail is Cor langs gekomen om het voor ons op te lossen. Superservice❣️ Ik kan deze kasten iedereen... Ik had een probleem met het plaatsen van de lades en uittekplateaus maar na een ‘help’mail is Cor langs gekomen om het voor ons op te lossen. Superservice❣️ Ik kan deze kasten iedereen aanraden! Zó blij mee! En Cor, je bent een topper😉 BEDANKT
Wesley
3 wastorens besteld met bovenkast. Het was even werk om alles naar boven te slepen, want het zijn geen lichte materialen. Dat is ook meteen het grote voordeel van dit systeem, heel...3 wastorens besteld met bovenkast. Het was even werk om alles naar boven te slepen, want het zijn geen lichte materialen. Dat is ook meteen het grote voordeel van dit systeem, heel degelijk! De handleiding is erg overzichtelijk, iedereen kan de kasten in elkaar zetten. Super handig dat alle apparaten nu een stuk hoger staan, scheel veel bukwerk! Hier gaan we nog jaren plezier van hebben.
Na een probleem met de waterleiding, waarbij een aantal onderdelen beschadigd raakten, zijn we echt geweldig geholpen door Co. Wat een geweldige service!!!!!! Dit maak je niet vaak meer mee en een hoop bedrijven kunnen van deze service nog iets leren. TOP!! Ik raad iedereen aan deze Wastoren aan te schaffen, het ruimt de wasruimte heerlijk op. 10 sterren waardig!
Hake
We zijn zeer tevreden met de de aankoop van de wastoren(s), na enige voorbereiding. We hebben nu een prachtige waskamer. Goede degelijke kasten, bij levering wogen beide kasten samen zelfs meer dan...We zijn zeer tevreden met de de aankoop van de wastoren(s), na enige voorbereiding. We hebben nu een prachtige waskamer. Goede degelijke kasten, bij levering wogen beide kasten samen zelfs meer dan 200kg. De kasten in elkaar zetten is eigenlijk wel een klusje voor twee mensen, maar alleen gaat ook prima met een handleiding a la ikea. 1 tip: leg de onderdelen (schroeven, duvels, ....etc) eerst even uit zo kies je niet de verkeerde lengte duvel bv. Nog een tip voor wastoren.nl ik zou graag de handleiding online zien en downloadable.
Bedankt voor de geweldige service van www.wastoren.nl
Wilma
Super degelijke torens, super blij mee. Hier heb ik jaren plezier van.
J. Veerman
Het bedrijf reageert zeer snel en accuraat. Op mails wordt direct gereageerd, wij vroegen om uitstel van de levering i.v.m. onze verhuizing, dat werd meteen geregeld. De wastoren is van zeer...Het bedrijf reageert zeer snel en accuraat. Op mails wordt direct gereageerd, wij vroegen om uitstel van de levering i.v.m. onze verhuizing, dat werd meteen geregeld. De wastoren is van zeer degelijk materiaal, zware kast, heel wat anders dan de holle Ikea materialen. Duidelijke handleiding met goede afbeeldingen. Het zekeren aan de muur vraagt wel wat moeite, boren in een betonnen muur viel tegen (kwamen zelfs in de spouw uit, 10 cm is erg diep). Dat zou volgens mij wel iets minder kunnen, maar zorgt wel dat alles super stabiel staat. Mooie kast, lekker op hoogte en we hebben een uittrekbare plank erbij voor de wasmand en nog meer gemak. We hadden een kleine beschadiging aan de wanden van 1 van de torens, ook hier werd zeer adequaat en vriendelijk op gereageerd. Dus zowel het product als de firma kunnen we van harte aanbevelen.
Emmanuel B
Beste, Sta me toe u een complimentje te geven met dit schitterende product. Zoals aangegeven idd zeer degelijk en stevig materiaal van een duidelijke montage handleiding...Beste, Sta me toe u een complimentje te geven met dit schitterende product. Zoals aangegeven idd zeer degelijk en stevig materiaal van een duidelijke montage handleiding voorzien. Prijs / kwaliteit een goede investering. Mijn wederhelft is in ieder geval in de wolken ! Zoals misschien wel eens gebeurd is een klein menselijk foutje geslopen in het samenstellen van de montage attributen. Zo is er nl. bij 1 van de 2 torens 2x de zelfde shuifglijder voorzien nl. 2x S38009 (linkse glijder) en ontbreekt er dus de rechtse glijder nl. S35489. Jammer maar zoals ik eerder zei een menselijk foutje. Graag had in dus alsnog van u deze ontbrekende rechtse shuifglijder ontvangen Enkele fotootjes in bijlage die eea verduidelijken. Mvg Emmanuel
De dag nadien antwoord en de ontbrekende glijder reeds op de post. Zalig toch, niet ?
3 torens besteld.... Super blij mee, degelijk en goede service die verder gaat dan slechts even iets leveren. Erg blij en tevreden
Super blij met de dubbele wastoren! Ideale combinatie met wasmachine & droger op hoogte, ruime bovenkasten en onderin lades waar de was in gaat. Het washok is altijd opgeruimd en opvouwen van de...Super blij met de dubbele wastoren! Ideale combinatie met wasmachine & droger op hoogte, ruime bovenkasten en onderin lades waar de was in gaat. Het washok is altijd opgeruimd en opvouwen van de was gaat heel makkelijk op het uittrekplateau. De kast is van hoge kwaliteit en ziet er top uit!
Wij zijn heel blij met onze wastorens voor de wasmachine en de droger. Het ziet er mooi, strak en opgeruimd uit. Dat hadden we eerder moeten doen. Het is een hele degelijke constructie. Ook het...Wij zijn heel blij met onze wastorens voor de wasmachine en de droger. Het ziet er mooi, strak en opgeruimd uit. Dat hadden we eerder moeten doen. Het is een hele degelijke constructie. Ook het uitschuifbare plankje voor de wasmand is reuze handig.