Wastoren

Renske

Reactie Wastoren:

Beste Renske, Bedankt voor het achterlaten van uw mooie review. Het feit dat u de levering als goed heeft ervaren en ons bedrijf zou aanbevelen doet ons goed. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe... Beste Renske, Bedankt voor het achterlaten van uw mooie review. Het feit dat u de levering als goed heeft ervaren en ons bedrijf zou aanbevelen doet ons goed. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe opstelling. Met vriendelijke groet, Diederick – team Wastoren

Plug

Erg positief

Reactie Wastoren:

Beste meneer Plug, Wat een mooie beoordeling om te zien! Goed om te lezen dat u erg positief bent over ons en verder alles helder en duidelijk was. Heel veel wasplezier met de nieuwe opsteling. Met... Beste meneer Plug, Wat een mooie beoordeling om te zien! Goed om te lezen dat u erg positief bent over ons en verder alles helder en duidelijk was. Heel veel wasplezier met de nieuwe opsteling. Met vriendelijke groet, Diederick – team Wastoren

Silvie Brjneel

Reactie Wastoren:

Beste mevrouw Bruneel, Bedankt voor het achterlaten van deze review. Dat u ons bedrijf zou aanbevelen en de service als goed heeft ervaren vinden wij erg fijn! Wij wensen u veel plezier met uw... Beste mevrouw Bruneel, Bedankt voor het achterlaten van deze review. Dat u ons bedrijf zou aanbevelen en de service als goed heeft ervaren vinden wij erg fijn! Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe opstelling. Met vriendelijke groet, Diederick – team Wastoren

Carla van Diessen

Prima ervaring

Reactie Wastoren:

Beste mevrouw van Diessen, Heel erg bedankt voor het delen van uw mooie beoordeling. Het is altijd fijn om te lezen dat het monteren van de kast makkelijk verliep. Wij doen ons best om goede service... Beste mevrouw van Diessen, Heel erg bedankt voor het delen van uw mooie beoordeling. Het is altijd fijn om te lezen dat het monteren van de kast makkelijk verliep. Wij doen ons best om goede service te leveren en om dan te zien dat u het als zeer goed heeft ervaren doet ons goed. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe waskast. Met vriendelijke groet, Diederick – team Wastoren

Weel MultiTask

Goede, duidelijk website. Snel en gemakkelijk telefonisch contact waarin de medewerker goed meedenkt en tot oplossingen probeert te komen.

Reactie Wastoren:

Beste Weel MultiTask, Allereerst super erg bedankt voor de mooie beoordeling. Hier zijn wij erg blij mee! Fijn om te lezen dat u het telefonische contact en service als zeer goed heeft ervaren. Wij... Beste Weel MultiTask, Allereerst super erg bedankt voor de mooie beoordeling. Hier zijn wij erg blij mee! Fijn om te lezen dat u het telefonische contact en service als zeer goed heeft ervaren. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe Kastenwand. Met vriendelijke groet, Diederick – team Wastoren

Nils Grimm

Prima. Goed contact en snelle levering

Reactie Wastoren:

Beste meneer Grimm, Bedankt voor uw positieve woorden, daar worden wij blij van. We wensen u veel plezier met het eindresultaat. Fijne dag. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

Monica Kaag

Reactie Wastoren:

Beste mevrouw Kaag, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat u het als goed heeft ervaren. We hopen dat u nu geniet van een mooi en functioneel eindresultaat. Fijne dag.... Beste mevrouw Kaag, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat u het als goed heeft ervaren. We hopen dat u nu geniet van een mooi en functioneel eindresultaat. Fijne dag. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

Ans Donderwinkel

Prima levering

Reactie Wastoren:

Beste mevrouw Donderwinkel, Wat fijn om te lezen dat de levering goed is verlopen. Ik ga de complimenten doorgeven aan de bezorger van uw levering :) Geniet van het eindresultaat. Met vriendelijke... Beste mevrouw Donderwinkel, Wat fijn om te lezen dat de levering goed is verlopen. Ik ga de complimenten doorgeven aan de bezorger van uw levering :) Geniet van het eindresultaat. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

Marion Huynen

Snelle levering, mooi materiaal,boven verwachting

Reactie Wastoren:

Beste mevrouw Huynen, Wat geweldig dat we uw verwachtingen hebben overtroffen. Daar worden wij nou blij van! Bedankt dat u dat ook hier met ons deelt. We wensen u veel plezier met het eindresultaat.... Beste mevrouw Huynen, Wat geweldig dat we uw verwachtingen hebben overtroffen. Daar worden wij nou blij van! Bedankt dat u dat ook hier met ons deelt. We wensen u veel plezier met het eindresultaat. Fijne dag! Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

Wim Cornelis

Het geleverde product was prima verpakt en voldeed volledig aan de verwachtingen.

Reactie Wastoren:

Beste meneer Cornelis, Vriendelijk bedankt voor het delen van uw ervaring met ons bedrijf en product. We zijn blij om te lezen dat u zo positief bent. Geniet van het mooie en functionele... Beste meneer Cornelis, Vriendelijk bedankt voor het delen van uw ervaring met ons bedrijf en product. We zijn blij om te lezen dat u zo positief bent. Geniet van het mooie en functionele eindresultaat. Fijne dag! Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren