Wastoren

Andre Vlegaard

Goed, levering was een aantal weken later omdat alle onderdelen nog niet binnen waren. Verder netjes bezorgd en verpakt

Reactie Wastoren:

Beste Andre Vlegaard, hartelijk dank voor het achterlaten van uw beoordeling. Goed om te lezen dat u ons bedrijf zou aanbevelen en u de bezorging netjes heeft ervaren. Ik zie u opmerking over de... Beste Andre Vlegaard, hartelijk dank voor het achterlaten van uw beoordeling. Goed om te lezen dat u ons bedrijf zou aanbevelen en u de bezorging netjes heeft ervaren. Ik zie u opmerking over de beschadigingen en de handgrepen, u kunt het beste een mailtje sturen naar info@wastoren.nl. Als u dan foto's van de handgrepen en de beschadiging mee stuurt kunnen we dit samen oplossen! We wensen u alvast veel plezier met uw wasruimte, met vriendelijke groet, Noa- team Wastoren

meindert van der kooi

Snelle levering . Fijn zelf
congfigureren via de site .
Keurig verpakt .
Goede handleiding .

Reactie Wastoren:

Beste Meindert van der Kooi, hartelijk dank voor het achterlaten van uw mooie review. Fijn dat u zo de levering, website, verpakking en handleiding zo goed heeft ervaren. We wensen u veel plezier... Beste Meindert van der Kooi, hartelijk dank voor het achterlaten van uw mooie review. Fijn dat u zo de levering, website, verpakking en handleiding zo goed heeft ervaren. We wensen u veel plezier met uw nieuwe wasruimte. Met vriendelijke groet, Noa - team Wastoren

Ivo Keersse

Correct

Reactie Wastoren:

Beste Ivo Keersse, hartelijk dank voor het achterlaten van uw positieve beoordeling. We vinden het leuk om te lezen dat u alles zo goed heeft ervaren. We wensen u veel plezier met uw nieuwe... Beste Ivo Keersse, hartelijk dank voor het achterlaten van uw positieve beoordeling. We vinden het leuk om te lezen dat u alles zo goed heeft ervaren. We wensen u veel plezier met uw nieuwe beoordeling. Met vriendelijke groet, Noa - team Wastoren

Jan

Blij met de aankoop

Reactie Wastoren:

Beste Jan, heel erg bedankt voor het achterlaten van u positieve review. Goed om te lezen dat u blij bent met uw aankoop. Ik zie u montage tip, dit gaan we zeker mee nemen. We wensen u veel plezier... Beste Jan, heel erg bedankt voor het achterlaten van u positieve review. Goed om te lezen dat u blij bent met uw aankoop. Ik zie u montage tip, dit gaan we zeker mee nemen. We wensen u veel plezier met uw nieuwe wasruimte. Met vriendelijke groet, Noa - team Wastoren

Ronald Rovers

Enige minpunt is twee frontjes van de lades beetje mindere kwaliteit, al vanuit de verpakking. Moeten nog wel de kasten in elkaar zetten.

Reactie Wastoren:

Beste Ronald. hartelijk dank voor het achterlaten van uw beoordeling. Goed om te lezen dat u ons zou aanbevelen en u de levering en service goed heeft ervaren. Ik zie ook u punt over de kwaliteit... Beste Ronald. hartelijk dank voor het achterlaten van uw beoordeling. Goed om te lezen dat u ons zou aanbevelen en u de levering en service goed heeft ervaren. Ik zie ook u punt over de kwaliteit van de lades, mochten er beschadigingen zijn dan mag u altijd contact opnemen met: info@wastoren.nl mijn collega's helpen u vaak verder want schade hoort natuurlijk niet. Met vriendelijke groet, Noa - team Wastoren

Thomas

Goede communicatie, komen afspraken na.

Reactie Wastoren:

Beste Thomas, hartelijk dank voor het achterlaten van uw positieve beoordeling. Goed om te lezen dat u zo tevreden bent over de communicatie en de service. We wensen u nog veel succes met de montage... Beste Thomas, hartelijk dank voor het achterlaten van uw positieve beoordeling. Goed om te lezen dat u zo tevreden bent over de communicatie en de service. We wensen u nog veel succes met de montage mocht u er niet uit komen kunt u altijd bellen of mailen. Met vriendelijke groet, Noa - team Wastoren

Bert Jonker

Heel goed.

Reactie Wastoren:

Beste Bert Jonker, hartelijk dank voor het achter laten van uw positieve beoordeling. Goed om te lezen dat u zo tevreden bent en dat de informatie op de website duidelijk voor u was. We wensen u... Beste Bert Jonker, hartelijk dank voor het achter laten van uw positieve beoordeling. Goed om te lezen dat u zo tevreden bent en dat de informatie op de website duidelijk voor u was. We wensen u veel plezier met uw nieuwe wasruimte, met vriendelijke groet, Noa - team Wastoren

GJ

Reactie Wastoren:

Beste GJ, Hartelijk dank voor het achterlaten van een positieve review en uw aanbeveling! Leuk ook om nog te lezen dat u gebruik heeft gemaakt van de montage video. Geniet van het eindresultaat.... Beste GJ, Hartelijk dank voor het achterlaten van een positieve review en uw aanbeveling! Leuk ook om nog te lezen dat u gebruik heeft gemaakt van de montage video. Geniet van het eindresultaat. Fijne dag. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

Davey

Duidelijke uitleg, makkelijke installatie

Reactie Wastoren:

Beste Davey, hartelijk dank voor het achterlaten van uw positieve beoordeling. Goed om te lezen dat de montage handleiding duidelijk en makkelijk te volgen was. We wensen u veel plezier met uw... Beste Davey, hartelijk dank voor het achterlaten van uw positieve beoordeling. Goed om te lezen dat de montage handleiding duidelijk en makkelijk te volgen was. We wensen u veel plezier met uw kasten opstelling, met vriendelijke groet, Noa - team Wastoren

R. Faber

Reactie Wastoren:

Beste meneer Faber, heel erg bedankt voor het achterlaten van uw postieve beoordeling. Goed om te lezen dat u zo tevreden bent. Fijn dat u ons bedrijf zou aanbevelen en dat u de levering goed heeft... Beste meneer Faber, heel erg bedankt voor het achterlaten van uw postieve beoordeling. Goed om te lezen dat u zo tevreden bent. Fijn dat u ons bedrijf zou aanbevelen en dat u de levering goed heeft ervaren. We wensen u veel plezier met uw nieuwe kasten opstelling. Met vriendelijke groet, Noa - team Wastoren