Wastoren

Jan Haak

Ja geweldig , vind de kasten fantastisch qua prijs en kwaliteit dus zou het iedereen aanraden

Reactie Wastoren:

Beste Jan Haak, hartelijk dank voor het achterlaten van uw positieve review. Goed om te lezen dat u de levering en service zeer goed ervaren heeft. We wensen u veel plezier met uw kasten opstelling,... Beste Jan Haak, hartelijk dank voor het achterlaten van uw positieve review. Goed om te lezen dat u de levering en service zeer goed ervaren heeft. We wensen u veel plezier met uw kasten opstelling, met vriendelijke groet, Noa - team Wastoren

GJ de Winter

Super!

Reactie Wastoren:

Beste meneer de Winter, hartelijk dank voor het achterlaten van uw positieve beoordeling. Goed om te lezen dat het monteren goed te doen was. Fijn dat u ons bedrijf zou aanbevelen en u de levering... Beste meneer de Winter, hartelijk dank voor het achterlaten van uw positieve beoordeling. Goed om te lezen dat het monteren goed te doen was. Fijn dat u ons bedrijf zou aanbevelen en u de levering goed heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Noa - team Wastoren

Toon

Goed product, bedrijf met top service ✅

Reactie Wastoren:

Beste Toon, hartelijk dank voor het achterlaten van uw mooie review. Fijn dat u zo tevreden bent met het product en de service. We wensen u veel plezier met uw nieuwe wasruimte. Met vriendelijke... Beste Toon, hartelijk dank voor het achterlaten van uw mooie review. Fijn dat u zo tevreden bent met het product en de service. We wensen u veel plezier met uw nieuwe wasruimte. Met vriendelijke groet, Noa - team Wastoren.

Peter Nieuwlaat

Gewoon goed, doen wat ze beloven.

Reactie Wastoren:

Beste Peter Nieuwlaat, hartelijk dank voor het achterlaten van uw positieve beoordeling. Wij vinden het leuk om te lezen dat u zo enthousiast bent. We wensen u veel plezier met de kasten opstelling.... Beste Peter Nieuwlaat, hartelijk dank voor het achterlaten van uw positieve beoordeling. Wij vinden het leuk om te lezen dat u zo enthousiast bent. We wensen u veel plezier met de kasten opstelling. Met vriendelijke groet, Noa - team Wastoren

Kouwer original

Uiterst professioneel en zeer behulpzaam en vriendelijk.

Reactie Wastoren:

Beste meneer Kouwer, hartelijk dank voor het achterlaten van uw goede beoordeling, daar zijn wij heel blij mee! Goed om te lezen dat u de service zo goed heeft ervaren. We wensen u veel plezier met... Beste meneer Kouwer, hartelijk dank voor het achterlaten van uw goede beoordeling, daar zijn wij heel blij mee! Goed om te lezen dat u de service zo goed heeft ervaren. We wensen u veel plezier met uw nieuwe wasruimte, met vriendelijke groet Noa - team Wastoren

Happel

Goed en correct

Reactie Wastoren:

Beste Happel, hartelijk dank voor het achterlaten van uw positieve beoordeling. Goed om te lezen dat het monteren goed verliep en dat u de levering en service goed heeft ervaren. We wensen u veel... Beste Happel, hartelijk dank voor het achterlaten van uw positieve beoordeling. Goed om te lezen dat het monteren goed verliep en dat u de levering en service goed heeft ervaren. We wensen u veel plezier met uw nieuwe kasten opstelling. Met vriendelijke groet, Noa - team Wastoren

Ron

Uitstekende service

Reactie Wastoren:

Beste Ron, hartelijk dank voor het achterlaten van uw positieve beoordeling. Goed om te lezen dat u onze serviceen levering zo goed heeft ervaren. We zijn blij om te lezen dat de montage handleiding... Beste Ron, hartelijk dank voor het achterlaten van uw positieve beoordeling. Goed om te lezen dat u onze serviceen levering zo goed heeft ervaren. We zijn blij om te lezen dat de montage handleiding zeer duidelijk was. We wensen u veel plezier met uw niewe wasruimte. Met vriendelijke groet, Noa - team Wastoren

Anne Broeren

Prettig contact, snelle reacties

Reactie Wastoren:

Beste Anne Broeren, hartelijk dank voor het achterlaten van uw mooie review. Fijn dat u het contact zo goed heeft ervaren en dat u ons bedrijf zou aanbevelen. We wensen u veel plezier met de kasten... Beste Anne Broeren, hartelijk dank voor het achterlaten van uw mooie review. Fijn dat u het contact zo goed heeft ervaren en dat u ons bedrijf zou aanbevelen. We wensen u veel plezier met de kasten opstelling. Groetjes, Noa - team Wastoren

Hans

Goede service

Reactie Wastoren:

Beste Hans, hartelijk dank voor het achterlaten van uw review. We zijn blij om te lezen dat u onze service zo goed heeft ervaren. Fijn dat we het samen hebben kunnen oplossen. We wensen u veel... Beste Hans, hartelijk dank voor het achterlaten van uw review. We zijn blij om te lezen dat u onze service zo goed heeft ervaren. Fijn dat we het samen hebben kunnen oplossen. We wensen u veel plezier met uw nieuwe wasruimte. Met vriendelijke groet, Noa - team Wastoren

Fred

Reactie Wastoren:

beste Fred, hartelijk dank voor het achterlaten van uw positieve review! Fijn om te lezen dat u ons zou aanbevelen en u de levring als goed heeft ervaren. Onze kasten zijn inderdaad iets moeilijker... beste Fred, hartelijk dank voor het achterlaten van uw positieve review! Fijn om te lezen dat u ons zou aanbevelen en u de levring als goed heeft ervaren. Onze kasten zijn inderdaad iets moeilijker te monteren dan een Billy boekenkast, maar gelukkig is ook deze montage gelukt :) We wensen u veel plezier met uw kasten opstelling. Met vriendelijke groet, Noa - team Wastoren