Wastoren

Dennis Burgler

Betrouwbare levering met kasten van hoge kwaliteit

Reactie Wastoren:

Beste Dennis, hartelijk dank voor het achterlaten van uw positieve beoordeling. Goed om te lezen dat u de levering zo goed heeft ervaren. Fijn dat u de kasten van hoge kwaliteit vindt. We wensen u... Beste Dennis, hartelijk dank voor het achterlaten van uw positieve beoordeling. Goed om te lezen dat u de levering zo goed heeft ervaren. Fijn dat u de kasten van hoge kwaliteit vindt. We wensen u veel plezier met uw nieuwe wasruimte. Met vriendelijke groet, Noa - team Wastoren.

Stapel

Reactie Wastoren:

Beste meneer Stapel, dank u wel voor het achterlaten van u positieve review. Goed om te lezen dat u de levering goed heeft ervaren en fijn om te lezen dat u ons bedrijf zou aanbevelen. Ik zie dat u... Beste meneer Stapel, dank u wel voor het achterlaten van u positieve review. Goed om te lezen dat u de levering goed heeft ervaren en fijn om te lezen dat u ons bedrijf zou aanbevelen. Ik zie dat u de montage wel veel werk vond, hopelijk is het uiteindelijk wel gelukt. We wensen u veel plezier met uw nieuwe wasruimte, met vriendelijke groet, Noa - team Wastoren.

B.E.

Snelle levering, te snel zelfs

Reactie Wastoren:

Beste meneer, dank u wel voor het achterlaten van uw positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat u de levering ondanks dat hij heel snel was, goed heeft ervaren. We wensen u veel succes met de... Beste meneer, dank u wel voor het achterlaten van uw positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat u de levering ondanks dat hij heel snel was, goed heeft ervaren. We wensen u veel succes met de montage en alvast veel plezier met uw nieuwe wasruimte. Met vriendelijke groet, Noa - team Wastoren

Astrid

Reactie Wastoren:

Beste astrid, hartelijk dank voor het achterlaten van uw positieve review. Fijn dat de montage handleiding duidelijk was, een kast in elkaar zetten blijft inderdaad een werk, fijn dat het... Beste astrid, hartelijk dank voor het achterlaten van uw positieve review. Fijn dat de montage handleiding duidelijk was, een kast in elkaar zetten blijft inderdaad een werk, fijn dat het uiteindelijk gelukt is. We wensen u veel plezier met uw nieuwe wasruimte.
Met vriendelijke groet, Noa - team Wastoren

Peter

Goed en mooi product

Reactie Wastoren:

Beste Peter, hartelijk dank voor het achterlaten van u positieve beoordeling. Fijn dat u het product zo goed ervaart. Ook leuk om te lezen dat u het bedrijf zou aanbevelen. Veel plezier gewenst met... Beste Peter, hartelijk dank voor het achterlaten van u positieve beoordeling. Fijn dat u het product zo goed ervaart. Ook leuk om te lezen dat u het bedrijf zou aanbevelen. Veel plezier gewenst met uw nieuwe wasruimte. Met vriendelijke groet, Noa - team Wastoren

Johan Van Helleman

Super service!

Reactie Wastoren:

Beste Johan van Helleman, hartelijk dank voor het achterlaten van zo'n mooie review. We zijn blij om te lezen dat de tekeningen duidelijk waren en dat onze service zo goed is bevallen. Fijn dat we... Beste Johan van Helleman, hartelijk dank voor het achterlaten van zo'n mooie review. We zijn blij om te lezen dat de tekeningen duidelijk waren en dat onze service zo goed is bevallen. Fijn dat we met het kraantje het probleem hebben kunnen oplossen. Geniet van uw nieuwe wasruimte. Met vriendelijke groet, Noa - team Wastoren

Angelique

Je zoekt iets uit, je bestelt en er wordt contact opgenomen over de levering. Alles verliep prima.

Reactie Wastoren:

Beste Angelique, hartelijk dank voor het achterlaten van uw positieve beoordeling. Fijn dat u het bestel proces zo goed heeft ervaren. We wensen u veel plezier met uw nieuwe wasruimte. Met... Beste Angelique, hartelijk dank voor het achterlaten van uw positieve beoordeling. Fijn dat u het bestel proces zo goed heeft ervaren. We wensen u veel plezier met uw nieuwe wasruimte. Met vriendelijke groet, Noa - team Wastoren

Gerard

Goed!!!

Reactie Wastoren:

Beste Gerard, heel erg bedankt voor uw positieve review! Goed om te lezen dat u de levering zeer goed heeft ervaren en dat het monteren goed verliep. Veel plezier gewenst met uw nieuwe wasruimte.... Beste Gerard, heel erg bedankt voor uw positieve review! Goed om te lezen dat u de levering zeer goed heeft ervaren en dat het monteren goed verliep. Veel plezier gewenst met uw nieuwe wasruimte. Met vriendelijke groet, Noa - team Wastoren

Gerdie Bosman

Mijn eerste ervaring was positief nadat ik een los handgreepje wilden bestellen was ik minder positief ik moest €7,95 voor verzendkosten terwijl dat greepje gewoon in een envelop verzonden kon... Mijn eerste ervaring was positief nadat ik een los handgreepje wilden bestellen was ik minder positief ik moest €7,95 voor verzendkosten terwijl dat greepje gewoon in een envelop verzonden kon worden ik had er geen moeite mee om 2,00 verzendkosten te betalen maar geen 7,95 ik heb hierover tel contact en sinds dien niets meer vernomen. Ik vind dat een slechte reclame. Heel jammer dit.

Reactie Wastoren:

Beste mevrouw Bosman, bedankt voor het delen van uw beoordeling. Allereerst zijn wij blij om te zien dat u ons bedrijf alsnog zou aanbevelen en u de levering als zeer goed heeft ervaren. Ik snap dat... Beste mevrouw Bosman, bedankt voor het delen van uw beoordeling. Allereerst zijn wij blij om te zien dat u ons bedrijf alsnog zou aanbevelen en u de levering als zeer goed heeft ervaren. Ik snap dat u €6,95 voor een handgreepje veel geld vindt. Dit komt omdat we voor kleinere orders standaard een verzendbedrag hebben bepaald. Ongeacht of iemand 1 handgreep of 5 handgrepen besteld. Uiteraard heeft u al een mooie bestelling bij ons geplaatst en vinden wij het dan dus ook niet nodig om dit te betalen. Mijn collega van de binnendienst heeft u een mail gestuurd over dat wij het handgreep graag kosteloos toesturen. Hopelijk helpt dit om uw ervaring toch een beetje beter te maken. Met vriendelijke groet, Noa - team Wastoren

Bastings

Prima service en goede kwaliteit

Reactie Wastoren:

Beste meneer Basting, heel erg bedankt voor het achterlaten van uw positieve review. Goed om te lezen dat u de service en kwaliteit zo goed heeft ervaren. Verder zie ik dat u de montage eenvoudig... Beste meneer Basting, heel erg bedankt voor het achterlaten van uw positieve review. Goed om te lezen dat u de service en kwaliteit zo goed heeft ervaren. Verder zie ik dat u de montage eenvoudig heeft ervaren en u ons bedrijf zou aanbevelen. Wij zijn blij om dit te lezen, veel plezier met uw nieuwe wasruimte. Met vriendelijke groet, Noa - team Wastoren