Wastoren

Lex de Kleer

Prima ervaring. Vriendelijke en behulpzame klantenservice en alles keurig en volgens afspraak geleverd.

Reactie Wastoren:

Beste meneer de Kleer, Goed om te lezen dat u onze service vriendelijk en behulpzaam vond en de levering als goed heeft ervaren! Ook fijn om te horen dat u het monteren goed verliep. Veel plezier... Beste meneer de Kleer, Goed om te lezen dat u onze service vriendelijk en behulpzaam vond en de levering als goed heeft ervaren! Ook fijn om te horen dat u het monteren goed verliep. Veel plezier met uw prachtige wasruimte! Met vriendelijke groet, Laura - team Wastoren

Paul Savelkoul

Uitstekend

Reactie Wastoren:

Beste meneer Savelkoul, hartelijk dank voor het achterlaten van uw review. We vinden het erg leuk om te lezen dat u zo enthousiast bent over het product en de service. Goed om te lezen dat de... Beste meneer Savelkoul, hartelijk dank voor het achterlaten van uw review. We vinden het erg leuk om te lezen dat u zo enthousiast bent over het product en de service. Goed om te lezen dat de montage ook goed is verlopen. We wensen u veel was plezier met uw nieuwe ruimte. Met vriendelijke groet, Laura - team Wastoren.

R Rozema

Goed.

Reactie Wastoren:

Beste meneer Rozema, wat fijn dat u een hele goede ervaring heeft gehad met Wastoren en bedankt voor het achter laten van deze beoordeling! We vinden het leuk om te lezen dat u de levering goed... Beste meneer Rozema, wat fijn dat u een hele goede ervaring heeft gehad met Wastoren en bedankt voor het achter laten van deze beoordeling! We vinden het leuk om te lezen dat u de levering goed heeft ervaren. We willen u nog veel plezier wensen met uw nieuwe wasruimte. Met vriendelijke groet, Laura - Team Wastoren

Yana Van Daele

Wastoren aangekocht en werd vlot geleverd.

Reactie Wastoren:

Beste mevrouw van Daele, wat fijn om te lezen dat u zo blij bent met uw nieuwe wastoren! Het doet ons goed dat de levering goed is bevallen, dat horen we graag. We willen u nog veel plezier wensen... Beste mevrouw van Daele, wat fijn om te lezen dat u zo blij bent met uw nieuwe wastoren! Het doet ons goed dat de levering goed is bevallen, dat horen we graag. We willen u nog veel plezier wensen met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Laura - Team Wastoren

Ton Kroone

Zeer goed en vlotte afhandeling

Reactie Wastoren:

Beste meneer Kroone, we lezen dat u blij bent met het product. Daar zijn we heel blij mee! Leuk dat u Wastoren zou aanbevelen. We willen u nog veel plezier wensen met uw dubbele wastoren. Met... Beste meneer Kroone, we lezen dat u blij bent met het product. Daar zijn we heel blij mee! Leuk dat u Wastoren zou aanbevelen. We willen u nog veel plezier wensen met uw dubbele wastoren. Met vriendelijke groet, Laura - Team Wastoren

suzy engels

Zeer goed en vriendelijk

Reactie Wastoren:

Beste mevrouw Engels, bedankt voor uw positieve review! We zijn blij dat u zo tevreden bent over Wastoren en een vriendelijke ervaring heeft gehad. Nog veel was plezier gewenst! Met vriendelijke... Beste mevrouw Engels, bedankt voor uw positieve review! We zijn blij dat u zo tevreden bent over Wastoren en een vriendelijke ervaring heeft gehad. Nog veel was plezier gewenst! Met vriendelijke groet, Laura - team Wastoren

Marc Omen

Uit de kunst

Reactie Wastoren:

Beste meneer Omen, uw beoordeling doet ons zeer goed! Wij zijn blij dat u een hele goede ervaring heeft gehad met Wastoren. Hopelijk kunt u nog lang genieten van uw wasmachine kasten. Met... Beste meneer Omen, uw beoordeling doet ons zeer goed! Wij zijn blij dat u een hele goede ervaring heeft gehad met Wastoren. Hopelijk kunt u nog lang genieten van uw wasmachine kasten. Met vriendelijke groet, Laura - team Wastoren

Bart Blokzijl

De levering is op een goede manier gecommuniceerd.

Reactie Wastoren:

Beste meneer Blokzijl, hartelijk dank voor het achterlaten van uw positieve beoordeling. We vinden het leuk om te lezen dat u de levering zo goed heeft ervaren. We wensen u veel was plezier met uw... Beste meneer Blokzijl, hartelijk dank voor het achterlaten van uw positieve beoordeling. We vinden het leuk om te lezen dat u de levering zo goed heeft ervaren. We wensen u veel was plezier met uw nieuwe opstelling! Met vriendelijke groet, Laura - team Wastoren

Martin Wijgerink

N.v.t.

Reactie Wastoren:

Beste meneer Wijgerink, hartelijk dank voor uw feedback en positieve beoordeling. We zijn blij dat de levering naar wens is verlopen en waarderen uw waardevolle opmerkingen over de montage. Uw tips... Beste meneer Wijgerink, hartelijk dank voor uw feedback en positieve beoordeling. We zijn blij dat de levering naar wens is verlopen en waarderen uw waardevolle opmerkingen over de montage. Uw tips nemen we graag mee om de montage-ervaring verder te verbeteren. Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, dan helpen we u daar graag mee. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaring en geniet van uw aankoop! Met vriendelijke groet, Laura - team Wastoren

Kevin Mees

Teleurgesteld

Reactie Wastoren:

Beste meneer Mees, bedankt voor uw feedback en voor het delen van uw ervaring. Het spijt ons te horen dat u teleurgesteld bent. We vinden het jammer dat u tijdens de montage problemen heeft... Beste meneer Mees, bedankt voor uw feedback en voor het delen van uw ervaring. Het spijt ons te horen dat u teleurgesteld bent. We vinden het jammer dat u tijdens de montage problemen heeft ondervonden en dat u op dat moment geen contact met ons heeft opgenomen. We helpen onze klanten namelijk graag bij vragen of problemen! We hebben inmiddels geprobeerd om contact met u op te nemen en staan nog steeds klaar om dit samen op te lossen. We horen graag van u, zodat we u verder kunnen ondersteunen. Nogmaals dank voor uw review en geduld. Met vriendelijke groet, Laura - team Wastoren