Wastoren

Monique

Goeie ervaring mooi sterke kast ben er heel erg blij mee

Reactie Wastoren:

Hoi Monique, hartelijk dank voor het achterlaten van uw positieve beoordeling. Goed om te lezen dat u de kasten mooi en sterk vindt. Goed om te lezen dat u de levering goed heeft ervaren, veel... Hoi Monique, hartelijk dank voor het achterlaten van uw positieve beoordeling. Goed om te lezen dat u de kasten mooi en sterk vindt. Goed om te lezen dat u de levering goed heeft ervaren, veel plezier met u nieuwe wasruimte. Met vriendelijke groet, Noa - team Wastoren

Alex

Zeer positief. Levering conform verwachting en prima zelf te monteren.

Reactie Wastoren:

Beste Alex, heel erg bedankt voor het achterlaten van uw positieve beoordeling. Goed om lezen dat u de levering zo positief heeft ervaren. Fijn dat het monteren zeer goed doen was en dat u onze... Beste Alex, heel erg bedankt voor het achterlaten van uw positieve beoordeling. Goed om lezen dat u de levering zo positief heeft ervaren. Fijn dat het monteren zeer goed doen was en dat u onze service zeer goed vond. Veel plezier met uw nieuwe wasruimte. Met vriendelijke groet, Noa - team Wastoren

Beukens

Op het plaatje is alles aan te bevelen, heel mooi, ook kreeg ik een goed advies voor de optimaal gebruiken ruimte

Reactie Wastoren:

Beste mevrouw Beukens, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaringen en uw aanbeveling. Ik zie dat u bij de andere vragen nog aangeeft de levering niet prettig te hebben ervaren. Ik heb hierover... Beste mevrouw Beukens, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaringen en uw aanbeveling. Ik zie dat u bij de andere vragen nog aangeeft de levering niet prettig te hebben ervaren. Ik heb hierover navraag gedaan en begreep dat er was afgesproken dat ze tussen 9 en 12 langs zou komen en dat ze er tussen 09:00 en 09:30 was. Misschien is er van te voren iets mis gegaan over de communicatie rond dit tijdstip. Maar voor zover wij weten was ze er rond het afgesproken tijdstip :) Hopelijk bent u nu aan het genieten van het mooie eindresultaat. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

Verhulst Wilfried

Positief

Reactie Wastoren:

Beste Wilfried, Hartelijk dank voor het achterlaten van uw beoordeling. Goed om te horen dat u ons bedrijf zou aanbevelen en u de levering als zeer goed heeft ervaren. Ik zie dat u schade heeft... Beste Wilfried, Hartelijk dank voor het achterlaten van uw beoordeling. Goed om te horen dat u ons bedrijf zou aanbevelen en u de levering als zeer goed heeft ervaren. Ik zie dat u schade heeft opgelopen tijdens het monteren, dit is niet de bedoeling en onze excuses daarvoor. U kunt contact met ons opnemen en dan kunnen we samen naar een gepaste oplossing zoeken! Hopelijk helpt dat om de feestvreugde weer terug te krijgen :)
U kunt mailen naar: info@washtower.com
Veel plezier alvast met uw nieuwe wasruimte, groetjes, Noa - team Wastoren

Hans

Soepele bestelprocedure en levering

Reactie Wastoren:

Beste Hans, heel erg bedankt voor het achterlaten van uw positieve beoordeling. Goed om te lezen dat de bestelprocedure en de levering goed verliep. Veel plezier met uw mooie kasten opstelling. Met... Beste Hans, heel erg bedankt voor het achterlaten van uw positieve beoordeling. Goed om te lezen dat de bestelprocedure en de levering goed verliep. Veel plezier met uw mooie kasten opstelling. Met vriendelijke groet, Noa - team Wastoren

René Slaman

Reactie Wastoren:

Beste meneer Slaman, hartelijk dank voor het achterlaten van uw positieve beoordeling. Goed om te lezen dat u ons bedrijf zou aanbevelen en dat het monteren goed verliep. Veel plezier gewenst met uw... Beste meneer Slaman, hartelijk dank voor het achterlaten van uw positieve beoordeling. Goed om te lezen dat u ons bedrijf zou aanbevelen en dat het monteren goed verliep. Veel plezier gewenst met uw nieuwe wasruimte. Met vriendelijke groet, Noa - team Wastoren

Richard

Goede service online en netjes verpakt aangekomen.

Reactie Wastoren:

Beste Richard, hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Goed om te lezen dat u de service en de levering zo goed heeft ervaren. Fijn dat het monteren vlekkeloos verliep, veel plezier met uw... Beste Richard, hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Goed om te lezen dat u de service en de levering zo goed heeft ervaren. Fijn dat het monteren vlekkeloos verliep, veel plezier met uw nieuwe wasruimte. Met vriendelijke groet, Noa - team Wastoren

Jacqueline Van Beusekom

Zeer goed. Bellen voor levering en komen dan afspraak na.

Reactie Wastoren:

Beste mevrouw Van Beusekom, hartelijk dank voor het achterlaten van uw positieve beoordeling. Goed om te lezen dat u de levering goed heeft ervaren en dat u tevreden bent over ons soft close... Beste mevrouw Van Beusekom, hartelijk dank voor het achterlaten van uw positieve beoordeling. Goed om te lezen dat u de levering goed heeft ervaren en dat u tevreden bent over ons soft close systeem.
Ik zie in de vragen dat u wat moeite heeft gehad met monteren. Onze kasten hebben meerdere onderdelen; dit komt door de speciale opbouw van de kast. Om de stevigheid en veiligheid te garanderen is dit nodig. Dus het kan even een klus zijn, maar dan heeft u ook wat ;)
We nemen u feedback over de pootjes en mee, dank u wel voor u tip!
Veel plezier gewenst met u nieuwe wasruimte. Met vriendelijke groet, Noa - team Wastoren

Marcel

Goed contact en goede bezorging

Reactie Wastoren:

Beste Marcel, hartelijk dank voor het delen van uw review. Goed om te lezen dat u het contact zo goed heeft ervaren en u de bezorging prettig heeft ervaren. Ik zie dat helaas de verkeerde schroeven... Beste Marcel, hartelijk dank voor het delen van uw review. Goed om te lezen dat u het contact zo goed heeft ervaren en u de bezorging prettig heeft ervaren. Ik zie dat helaas de verkeerde schroeven bij de kast zijn geleverd, nogmaals excuus. De nieuwe onderdelen worden geregeld! Hopelijk kunt u binnenkort genieten van u nieuwe wasruimte. Met vriendelijke groet. Noa - team Wastoren

Cees Schoenmakers

Reactie Wastoren:

Beste Cees Schoenmakers, hartelijk dank voor het achterlaten van uw beoordeling. Goed om te lezen dat u ons bedrijf zou aanbevelen. Ook zijn we blij om te lezen dat u de montage handleiding goed... Beste Cees Schoenmakers, hartelijk dank voor het achterlaten van uw beoordeling. Goed om te lezen dat u ons bedrijf zou aanbevelen. Ook zijn we blij om te lezen dat u de montage handleiding goed vond. Veel plezier met uw nieuwe wasruimte. Met vriendelijk groet, Noa - team Wastoren.