Wastoren

P. van Damme

Normaal-goed

Reactie Wastoren:

Beste meneer van Damme, bedankt voor u positieve beoordeling. Leuk om te lezen dat u ons zou aanbevelen. Veel plezier met uw nieuwe wasruimte! Met vriendelijke groet, Noa - team Wastoren

Vasco Metten

Reactie Wastoren:

Beste Vasco, bedankt voor uw positieve beoordeling. Leuk dat u ons zou aanbevelen! Geniet van uw nieuwe wasruimte. Met vriendelijke groet, Noa - team Wastoren.

Anja Drent

Deze is zeer goed

Reactie Wastoren:

Beste Anja, Hartelijk dank voor het delen van uw positieve review! Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. Ik zie dat u een minpuntje rondom de montage ook met ons heeft gedeeld; bedankt dat u dit... Beste Anja, Hartelijk dank voor het delen van uw positieve review! Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. Ik zie dat u een minpuntje rondom de montage ook met ons heeft gedeeld; bedankt dat u dit ook deelt. Het is inderdaad wel aan te raden de kast met zijn tweeĆ«n op te bouwen šŸ˜‰ Geniet van het eindresultaat! Met vriendelijke groet, Noa - team Wastoren

Natasha Bijleveld

Helemaal blij met onze mooie wastoren kast. Was wel werk om allemaal in elkaar te zetten. Maar nu al tevreden met de make-over van onze bijkeuken

Reactie Wastoren:

Beste Natasha, wat een mooie beoordeling, dank u wel! Goed om te lezen dat u zo blij bent met de nieuwe kasten. Fijn dat ondanks dat de montage een werkje was, het toch is gelukt. Geniet van de... Beste Natasha, wat een mooie beoordeling, dank u wel! Goed om te lezen dat u zo blij bent met de nieuwe kasten. Fijn dat ondanks dat de montage een werkje was, het toch is gelukt. Geniet van de makeover van jullie bijkeuken. Met vriendelijke groet, Noa - team Wastoren

Andrea

Zeer positief!

Reactie Wastoren:

Beste Andrea, bedankt voor uw positieve review. Leuk dat u ons zou aanbevelen! Fijn dat het monteren en plaatsen gelukt is. Geniet van uw nieuwe wasruimte. Met vriendelijke groet, Noa - team Wastoren.

Hans van Pelt

Prima, snelle levering, heldere website en prima product.

Reactie Wastoren:

Beste Hans van Pelt, bedankt voor uw positieve beoordeling. Goed om te lezen dat uw de levering zo goed heeft ervaren. Fijn dat de website helder en duidelijk was. Geniet van de kasten en veel... Beste Hans van Pelt, bedankt voor uw positieve beoordeling. Goed om te lezen dat uw de levering zo goed heeft ervaren. Fijn dat de website helder en duidelijk was. Geniet van de kasten en veel plezier met wassen. Met vriendelijke groet, Noa - team Wastoren

Ton

Goede bezorgafspraak en een degelijk product

Reactie Wastoren:

Beste Ton, bedankt voor uw positieve review. Fijn dat uw bezorg afspraak goed is verlopen en goed om te lezen dat u ons product goed vindt. Veel plezier met de kasten. Met vriendelijke groet, Noa -... Beste Ton, bedankt voor uw positieve review. Fijn dat uw bezorg afspraak goed is verlopen en goed om te lezen dat u ons product goed vindt. Veel plezier met de kasten. Met vriendelijke groet, Noa - team Wastoren.

Bruggeman

Snelle en nette levering

Reactie Wastoren:

Beste meneer Bruggeman, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Goed om te lezen dat u onze levering zo goed heeft ervaren. Veel plezier met uw nieuwe wasruimte. Met vriendelijke groet, Noa - team Wastoren

Jelle

De ervaring met het bedrijf was prima, zoals je mag verwachten

Reactie Wastoren:

Beste Jelle, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat leuk dat u ons zou aanraden! We gaan zeker uw advies aan de slag, dank u wel! Veel plezier gewenst met uw nieuwe wasruimte. Met vriendelijke... Beste Jelle, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat leuk dat u ons zou aanraden! We gaan zeker uw advies aan de slag, dank u wel! Veel plezier gewenst met uw nieuwe wasruimte. Met vriendelijke groet, Noa - team Wastoren

Kroezen

Zeer goed

Reactie Wastoren:

Beste mevrouw Kroezen, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wat leuk dat u ons zou aanraden! Veel plezier gewenst met uw nieuwe wasruimte. Met vriendelijke groet, Noa - team Wastoren