Wastoren

P.v. Cromvoirt

Goede service

Reactie Wastoren:

Beste meneer Cromvoirt, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn dat u de service als goed ervaren heeft. Veel plezier gewenst met uw mooie nieuwe wasruimte. Met vriendelijke groet, Noa -... Beste meneer Cromvoirt, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn dat u de service als goed ervaren heeft. Veel plezier gewenst met uw mooie nieuwe wasruimte. Met vriendelijke groet, Noa - team Wastoren

Karel

Alles netjes geregeld

Reactie Wastoren:

Beste Karel, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Geniet van het eindresultaat. Met vriendelijke groet, Noa - team Wastoren

Mariska

Goed bedrijf, was 2 onderdelen niet geleverd vrij snel werden deze nageleverd. Snel antwoord op je mails.
Ik zou het aanraden dit bedrijf.

Reactie Wastoren:

Beste Mariska, Heel erg bedankt voor het delen van uw positieve ervaring. Erg fijn om te lezen dat u onze service zo goed heeft ervaren. Veel plezier gewenst met uw kastenopstelling van Wastoren.... Beste Mariska, Heel erg bedankt voor het delen van uw positieve ervaring. Erg fijn om te lezen dat u onze service zo goed heeft ervaren. Veel plezier gewenst met uw kastenopstelling van Wastoren. Met vriendelijke groet, Noa - team Wastoren

Johan

Zeer goed

Reactie Wastoren:

Beste Johan, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wat leuk dat u ons zou aanraden! Veel plezier gewenst met uw nieuwe wasruimte. Met vriendelijke groet, Noa - team Wastoren

Felix

Waren niet bericht over de levering, stonden plots voor de deur, gelukkig was er iemand thuis.

Reactie Wastoren:

Beste Felix, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Na uw reactie over de levering heb ik het gelijk nagevraagd bij mijn collega van de logistiek. Van hem kreeg ik de terugkoppeling dat u... Beste Felix, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Na uw reactie over de levering heb ik het gelijk nagevraagd bij mijn collega van de logistiek. Van hem kreeg ik de terugkoppeling dat u van te voren bent gebeld, maar dat zij u niet konden bereiken en er daarom een berichtje is gestuurd. Stel u was niet thuis geweest hadden ze het weer meegenomen :) Maar gelukkig was er inderdaad iemand! Hopelijk bent u nu aan het genieten van een mooi en functioneel eindresultaat. Bedankt voor uw aanbeveling. Met vriendelijke groet, Semjon - team Wastoren

John

Geweldig mooi opgeruimd is netjes en vele variaties

Reactie Wastoren:

Beste John, Hartelijk bedankt voor het delen van uw ervaring. Geniet van een mooi en functioneel eindresultaat! Met vriendelijke groet, Semjon - team Wastoren

Deno

Aankoop van aanvullende kasten boven de wasmachine en droger kasten.

Reactie Wastoren:

Beste Deno, Hartelijk bedankt, erg fijn om te lezen dat alles goed is opgelost! Wij wensen nog veel plezier met uw wasmachine kasten van Wastoren. Met vriendelijke groet, Semjon - team Wastoren

Bernhard H.

Goed, website duidelijk, bestellen makkelijk. Verpakking zeer goed.

Reactie Wastoren:

Beste Bernard, Bedankt voor het achterlaten van een positieve beoordeling. Veel plezier met uw wasmachine kast van Wastoren. Met vriendelijke groet, Semjon - team Wastoren

Remco joosten

Heel goed.

Reactie Wastoren:

Beste Remco, Daar zijn wij blij mee! Erg fijn om te lezen dat u het zo heeft ervaren. Geniet van een mooi en functioneel eindresultaat. Met vriendelijke groet, Semjon - team Wastoren

Hafida

Slecht, er staat niet de juiste info. op de site

Reactie Wastoren:

Beste mevrouw Hafida, Bedankt voor het delen van uw ervaring! Ik heb naar aanleiding van uw bericht gelijk bekeken naar wat volgens u niet klopt op onze website. Ik zie dat u dacht een andere type... Beste mevrouw Hafida, Bedankt voor het delen van uw ervaring! Ik heb naar aanleiding van uw bericht gelijk bekeken naar wat volgens u niet klopt op onze website. Ik zie dat u dacht een andere type hoge opbergkast te hebben besteld. In principe heeft u de juiste; maar heeft u niet de extra legplanken. Omdat wij het vervelend vinden dat dit misverstand is ontstaan hebben wij u hiervoor een gepaste oplossing aangeboden, ik hoop dat u hier gebruik van wilt maken, zodat u daarna kunt genieten van het mooie en functionele eindresultaat! Fijne dag. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren